- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #9.681
Valla ne diyeyim bilemedim, bunu buradaki diğer kişiler de diyemez zannediyorum. Bence doktoruna güven.Adet olupda geç döllenme yaşayan var mı kızlar . Evet adet oldum ama çok az normal adet döneminde olduğum gibi değil. Beta HCG negatif çıkınca doktor normal adet olmam için adet söktürücü vericek dedi kullanmalımıym sizceee
Benimde diğer aylarda yumurtlama günü kan gelmişti. Birgün sürdü. Olabiliyormuş araştırınca öğrendim.Merhaba, Nisan ayında bende gebelik planlıyorum ama benim adet bittikten 11 gün sonra yumurtlama dönemimde yine kanamam oldu adet gibi. İlk defa böyle birşey başıma geldi
Hiç böyle bir durum yaşayan oldu mu
Tamda bebek çalışmasına başlıcakken
Ben bunu adetimin ilk günü geldi geldiği gibide kullandım. Hiç aksatmadım hergün aç karına bir tatlı kaşığı 15 dakika su dahi içmedim. Bana öyle kullan dediler. Bir iki gün atladığım oldu o kadar. Denemekten ne çıkar dedim hiç olmadı zinde olurum diye kullandım.aa süper bizde buna benzer birşey aldık ama düzenli kullanmadık ki
Pazartesi günü sabah kan verilecek öğleden sonra rahim filmi çekilecek ilaç falan yazdı yanında getir dedıdevlete mi gittin hsg için bana da önce adet bitimi gel smear sonra eşin gelecek sonra hsg dedi adet anca bitti
Yarın 4. Günüm yarın başlayayım olmaz mıadetlıykende olc adet atesını bılırsın sonra devam edebılırsın
Yok canım alakası yok onla ihmal etme bence ama dahiliyeye git mutlakaBende regl en fazla 2gün atıyor hatta 1 gün erken bile geliyor bazen oda son aylarda böyle.
Acaba dedim regl 2 günüm hala sökülmedi ondan dolayı da böyle çıkmış olabilr mi prolaktin diye düşündüm
Evet düşük ateşliyim canım ama yumurtlamadan sonra o yüksekligi göremedşm daha hayırlısı artık kuzumhayatım herkesın atesı kendıne ozeldır ona bakma sen onemlı olan , yumurtlamadan sonra 0,5-0,7 arası yuselmeyı gormektır.Genel olarak düşük ateşlisin demekki
Bunun ilacını kadın doğum vermiyor mu?Yok canım alakası yok onla ihmal etme bence ama dahiliyeye git mutlaka
Anladım canım i şallah kavusuruz bir an öncr allah aratmasın bnde klomen denemiştm bu ayyok benim yaşımdan dolayı doktor bişey vermedi 15 aydır deniyoruz işte şubatta artık hsg çekelim dedi o da temiz çıktı bir kaç ay deneyin olmazsa yumurtalarına bakalım dedi onu bekliyorum hsgden sonra gebelik kolaylaşıyor diyorlar ama bende o da işe yaramadışuan sadece b12 folik asit verdi değerlerim düşük diye
Bazı hastaneler dahiliyeye yönlendiriyo benim doktorum ona yönlendirmiştiBunun ilacını kadın doğum vermiyor mu?
Anladım canım sağol bakalım doktora sonucu Bi göstereyim deBazı hastaneler dahiliyeye yönlendiriyo benim doktorum ona yönlendirmişti
Ocak şubat rep dans yapıyor canım mart bebegi edepli edepli ilerliyor arabeks ci olacak annesi. Bir ben senin ömrünü yedim birde sen benim. Hadi şurdan el ele gidelim artık anneler grubunaKızlar ben normalde düşük ateşliyimdir biliyorsunuz hatta bi kaç kere meleğin ve sizin başınızı yemiştim niye böyleyim diye bu ay ilk defa ateşim yüksek ilerliyor ister istemez çok umutlandım ya ateş tabloma bi baksanıza önceki aylarıda eklicem karşılaştırabilin diye
Papatyamaviss fnd_50 sevayd melegim can ve aklıma gelmeyen diğer kızçeler
Aile hekimime de gönderdim bakim Bi o ne dicekBazı hastaneler dahiliyeye yönlendiriyo benim doktorum ona yönlendirmişti
Cnm bnde senden haber beklıyordumAdet olupda geç döllenme yaşayan var mı kızlar . Evet adet oldum ama çok az normal adet döneminde olduğum gibi değil. Beta HCG negatif çıkınca doktor normal adet olmam için adet söktürücü vericek dedi kullanmalımıym sizceee
Ay var var kayırlı olsun ya şok sevindim aynı ayda kimyasal yaşayıp aynı ay hamile kaldık sağlıkla doğurmak nasip olsunfnd_50 @Mehrii34 sevayd @tweeetyyy @simurgggg @onbirmayis trueliving_ Papatyamaviss bebekheyecani @aynurland @Perlitik @Fitanneaday @mihribanvb @Nissalovely @imagination forever @Sirius2023 @a2020 @Tuttyy A Afratafrac ve etiketleyemediğim diğer kızlar..
Bende öyle düşündüm onu demek istedimBende regl en fazla 2gün atıyor hatta 1 gün erken bile geliyor bazen oda son aylarda böyle.
Acaba dedim regl 2 günüm hala sökülmedi ondan dolayı da böyle çıkmış olabilr mi prolaktin diye düşündüm
olur tabıkı olur kuzumYarın 4. Günüm yarın başlayayım olmaz mı
ort genel olarak 0.6 derece yukselmıs gayet normal dusuk atesten sayıncaKızlarfnd_50 Papatyamaviss sizce ateş tablom tuhaf degil mi çok düşük seyrediyor hamile kalanların genelde tabloları yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?