- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #9.541
Ben bu ay adetim 6 gün sürdü 8. Günü başladım geçen haftaya kadar yaptım öle pik görmedim bende yandaki hafif kırmızı olduğu günler ilişki yaptım canimKizlar bisey sorcam size. Simdi gecen ay kimyasalimsi biseyler oldu bende. Test bi pozitf gibi gorundu silindi falan. Adet de 2 gun gecikti ki normalde hic gecikmez. Tam 7 gun surerdi simdi 5.günü tamamen bitti nerdeyse. Sizce ovulasyon testlerine ne zman baslamaliyim. 7. gunu bekleyeyim mi ya da baslayayim mi. Ya da beklemesem de zaten o kadar erken yumurtlama olmaz mi? Ne yaptigimin bir önemi yok mu? Bos bos dusunuyor muyum??biri beni aydınlatabilir mi? Ilk defa ovulasyon yapacagim icin heyecanliyim
Bence regl bittikten birkaç gün sonra başlayabilirsin canım. Kimyasal normal adet düzenini etkilemiyor diye biliyorum. Yine vaktinde regl olursun ve dolayısıyla ortalarda yumurtlarsın diye tahmin ediyorumKizlar bisey sorcam size. Simdi gecen ay kimyasalimsi biseyler oldu bende. Test bi pozitf gibi gorundu silindi falan. Adet de 2 gun gecikti ki normalde hic gecikmez. Tam 7 gun surerdi simdi 5.günü tamamen bitti nerdeyse. Sizce ovulasyon testlerine ne zman baslamaliyim. 7. gunu bekleyeyim mi ya da baslayayim mi. Ya da beklemesem de zaten o kadar erken yumurtlama olmaz mi? Ne yaptigimin bir önemi yok mu? Bos bos dusunuyor muyum??biri beni aydınlatabilir mi? Ilk defa ovulasyon yapacagim icin heyecanliyim
Hadi gözün aydın kuzumAy evetttt varrrrbugun mavi artimed buldum bir de onla yaptım
Ya hadi hayırlı olsun çok sevindirici sağlıkla gelsin inşallahfnd_50 @Mehrii34 @sevayd @tweeetyyy S simurgggg @onbirmayis @trueliving_ Papatyamaviss bebekheyecani @aynurland Perlitik @Fitanneaday @mihribanvb Nissalovely @imagination forever @Sirius2023 @a2020 @Tuttyy A Afratafrac ve etiketleyemediğim diğer kızlar..
Hadi insallah tutmustur canimBen bu ay adetim 6 gün sürdü 8. Günü başladım geçen haftaya kadar yaptım öle pik görmedim bende yandaki hafif kırmızı olduğu günler ilişki yaptım canim
adet bitiminden hemen sonra başlamalısın düzenli takip için ilk idrarla yapmıyorsun zaten akşam 7 den sonra yapma ve mutlaka yapmadan 2 saat önce çay kahve hatta çorba bile sıvı hiç birşey alma sonucu etkiliyor. adetin bittiyse hemen başla canım benim programa göre yumurtlamam lazım ama daha gelmedi belki adete 2-3 gün kala yumurtlacağım belli değil belki yumurtlama olmayacak eğer bu ay yumurtlama olmazsa bir dahaki ay %80 oranında artıyormuşKizlar bisey sorcam size. Simdi gecen ay kimyasalimsi biseyler oldu bende. Test bi pozitf gibi gorundu silindi falan. Adet de 2 gun gecikti ki normalde hic gecikmez. Tam 7 gun surerdi simdi 5.günü tamamen bitti nerdeyse. Sizce ovulasyon testlerine ne zman baslamaliyim. 7. gunu bekleyeyim mi ya da baslayayim mi. Ya da beklemesem de zaten o kadar erken yumurtlama olmaz mi? Ne yaptigimin bir önemi yok mu? Bos bos dusunuyor muyum??biri beni aydınlatabilir mi? Ilk defa ovulasyon yapacagim icin heyecanliyim
Ok acele etmeyeyim o zaman.. cok buyuk ihtimalle 14. Gun oluyor bende zaten ama heyecan ariyor gibiyimBence regl bittikten birkaç gün sonra başlayabilirsin canım. Kimyasal normal adet düzenini etkilemiyor diye biliyorum. Yine vaktinde regl olursun ve dolayısıyla ortalarda yumurtlarsın diye tahmin ediyorum
Himm evet yumurtlama olayi da her ay olmuyor belki evet oyle de bisey var. Haftasonu baslayayim o zmn benadet bitiminden hemen sonra başlamalısın düzenli takip için ilk idrarla yapmıyorsun zaten akşam 7 den sonra yapma ve mutlaka yapmadan 2 saat önce çay kahve hatta çorba bile sıvı hiç birşey alma sonucu etkiliyor. adetin bittiyse hemen başla canım benim programa göre yumurtlamam lazım ama daha gelmedi belki adete 2-3 gün kala yumurtlacağım belli değil belki yumurtlama olmayacak eğer bu ay yumurtlama olmazsa bir dahaki ay %80 oranında artıyormuş
bende bıkere eczaneden test alırken hangı marka var dıye sormustum demıstıkı bosver markasını canım adetın gectıkten 10 gun sonra yaparsan her markada gorursun pozıtıfı demıstı cok utanmıstımCnm dün doktoru aradım
Hocam "progestanı ne zamana kadar kullanıyım, hamile olsam da devam edim mi kullanmaya" dıye sordum
Tam dıcektim hocam test yaptım pozitif duruyor falan...
Bide ne zmn test yapim dedim.
Adet geçsin 13-15 gün sonra dedi
Sustum..
Hadi canım gözün aydın sağlıkla ilerler inşallah bebişAy evetttt varrrrbugun mavi artimed buldum bir de onla yaptım
Amin cancazım darısı basına insallah saglıklaaaHadi canım gözün aydın sağlıkla ilerler inşallah bebiş
hadı hayırlı olsun saglıkla ılerlesın bat gunu yada gecınce kan ver mutlaka ay daha once verdınmı hatırlamıyorum amaAy evetttt varrrrbugun mavi artimed buldum bir de onla yaptım
Ay evetttt varrrrbugun mavi artimed buldum bir de onla yaptım
Saglıkla ilerlesin canım baya belli maşallah adet günün geçtimiAmin cancazım darısı basına insallah saglıklaaa
Vermedim canım su an vermeyi düşünmüyorum ya koyulasmayı beklicem zaten geç döllenme benimki normalde 9 marttı bat geç yumurtladım o yüzden koyuluk takip edicem sürekli kan vermek istemiyorumhadı hayırlı olsun saglıkla ılerlesın bat gunu yada gecınce kan ver mutlaka ay daha once verdınmı hatırlamıyorum ama
Aynı şeyler bende de var vallahi. Hatta bu ay hiç bir şeyi umursamadım takmadım. Senin erken döllenme oldu gibi tuttuysa bakalım göreceğiz.Ama benim anlamadığım bu kadar erken neden böyle bir ağrı. Regl olacakmış ağrısı gibi. Karıncalanma hissi. Vallahi dinlemiyorum vücudumuhissettiğimi diyorum
jel gerçekten etkili mi inanıyor musun bende almayı düşüyorum bu ay ismini tekrar yazar mısın canım
bu mavi bayagı iyi bence söyledikleri kadar vargiderek koyulaşsın. Canım şu artımedin de ne çok çeşiti varmış. Bendeki de iki farklı model kaset ikisi de beyaz biri t1-t2 li diğeri dümdüz dandik bi şey ama bu maviyi de yeni gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?