💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ben bu ay adetim 6 gün sürdü 8. Günü başladım geçen haftaya kadar yaptım öle pik görmedim bende yandaki hafif kırmızı olduğu günler ilişki yaptım canim

Bence regl bittikten birkaç gün sonra başlayabilirsin canım. Kimyasal normal adet düzenini etkilemiyor diye biliyorum. Yine vaktinde regl olursun ve dolayısıyla ortalarda yumurtlarsın diye tahmin ediyorum

adet bitiminden hemen sonra başlamalısın düzenli takip için ilk idrarla yapmıyorsun zaten akşam 7 den sonra yapma ve mutlaka yapmadan 2 saat önce çay kahve hatta çorba bile sıvı hiç birşey alma sonucu etkiliyor. adetin bittiyse hemen başla canım benim programa göre yumurtlamam lazım ama daha gelmedi belki adete 2-3 gün kala yumurtlacağım belli değil belki yumurtlama olmayacak eğer bu ay yumurtlama olmazsa bir dahaki ay %80 oranında artıyormuş

Bence regl bittikten birkaç gün sonra başlayabilirsin canım. Kimyasal normal adet düzenini etkilemiyor diye biliyorum. Yine vaktinde regl olursun ve dolayısıyla ortalarda yumurtlarsın diye tahmin ediyorum
Ok acele etmeyeyim o zaman.. cok buyuk ihtimalle 14. Gun oluyor bende zaten ama heyecan ariyor gibiyim

Himm evet yumurtlama olayi da her ay olmuyor belki evet oyle de bisey var. Haftasonu baslayayim o zmn ben

bende bıkere eczaneden test alırken hangı marka var dıye sormustum demıstıkı bosver markasını canım adetın gectıkten 10 gun sonra yaparsan her markada gorursun pozıtıfı demıstı cok utanmıstım bata 3-4 varken aldıgım testtı hımm aynen evet dedım ve ordan uzaklastım

hadı hayırlı olsun saglıkla ılerlesın bat gunu yada gecınce kan ver mutlaka ay daha once verdınmı hatırlamıyorum ama
Vermedim canım su an vermeyi düşünmüyorum ya koyulasmayı beklicem zaten geç döllenme benimki normalde 9 marttı bat geç yumurtladım o yüzden koyuluk takip edicem sürekli kan vermek istemiyorum

Ama benim anlamadığım bu kadar erken neden böyle bir ağrı. Regl olacakmış ağrısı gibi. Karıncalanma hissi. Vallahi dinlemiyorum vücudumu hissettiğimi diyorum
Aynı şeyler bende de var vallahi. Hatta bu ay hiç bir şeyi umursamadım takmadım. Senin erken döllenme oldu gibi tuttuysa bakalım göreceğiz.

jel gerçekten etkili mi inanıyor musun bende almayı düşüyorum bu ay ismini tekrar yazar mısın canım

Canım şubatta jel kullandım yani o mu fayda sağladı yoksa omepa q10 vitamin gonamax vitamin kullanıyordum onlar mı sağladı yoksa eşim sperm için argifertil m vitamin kullanıyordu hangisi sağladı onu bilemem ama o ay gebe kaldım. Dr a yumurta kontrolüne gittim bir de

giderek koyulaşsın. Canım şu artımedin de ne çok çeşiti varmış. Bendeki de iki farklı model kaset ikisi de beyaz biri t1-t2 li diğeri dümdüz dandik bi şey ama bu maviyi de yeni gördüm
bu mavi bayagı iyi bence söyledikleri kadar var insallah koyulasma takip edicem ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…