• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kuzum dediğim test zaten kesin sonuç yani sende kese oluşmadan düştüğü için pıhtılaşma varsa o sende pıhtılaşma olduğu içindir. Sen hiç trombofili paneli yaptırdınmı orada 6-7 gene bakıyolar öyle anlaşılıyor sonucu 15 günde felan çıkıyor hiç yaptırdınmı onu
Yok yaptırmadıM nası yapıyolar onu eşimle bana mı yapıyolar bide normal kan mı alıyolar

canım ben de kendime Q10 Omega eşime Vm Takviye ikimize de d vitamin kullanıyorum bu ay o zaman bunları deniyim bir dahaki ay tekrar jelle denerim inşallah kızlar bakın Q10 çok önemli mutlaka kulanın çok teşekkür ederim canım.

Kizlar bisey sorcam size. Simdi gecen ay kimyasalimsi biseyler oldu bende. Test bi pozitf gibi gorundu silindi falan. Adet de 2 gun gecikti ki normalde hic gecikmez. Tam 7 gun surerdi simdi 5.günü tamamen bitti nerdeyse. Sizce ovulasyon testlerine ne zman baslamaliyim. 7. gunu bekleyeyim mi ya da baslayayim mi. Ya da beklemesem de zaten o kadar erken yumurtlama olmaz mi? Ne yaptigimin bir önemi yok mu? Bos bos dusunuyor muyum??🤣🤣🤣 biri beni aydınlatabilir mi? Ilk defa ovulasyon yapacagim icin heyecanliyim😌
canım bence adtten sonra başla.mesela benim bi ay adet bitiminden ertesi gün yumurtlama olmuştu.

Yok yaptırmadıM nası yapıyolar onu eşimle bana mı yapıyolar bide normal kan mı alıyolar
Canım üniversite hastanesi yada şehir hastanesinde genetik bölümüne randevu al. Hem kendin için hemde eşin için. Oradaki doktora 2 düşüğünün olduğunu söyle 1. Düşüğün için keseyi gördük de 2 kimyasalı belki ciddiye almazlar çünkü benim 1 tane kaybım vardı ama tek kayıpta devlet bakmıyır diye 2 kaybım var demiştim oradaki doktorlar bazı sorular soruyolar ailede böyle bir öykü varmı felan diye sonra sizi genetik laboratuvara yönlendiriyolar orada kan veriyorsun pıhtılaşma testini sadece sana yapıyorlar doktor ekstradan genetik test de isterse onun için hem sen hemde eşin kan veriyorsun pıhtılaşma sonucun 10-15 günde genetik sonucuda 1 ayda felan çıkıyor. Ben mesela 2 kaybım var diye yalan söylemeseydim Allah korusun gerçekten olacaktı çocuğumuz zor olduğu için risk alamadım yalan söyledim. Sende öyle yap

Canım üniversite hastanesi yada şehir hastanesinde genetik bölümüne randevu al. Hem kendin için hemde eşin için. Oradaki doktora 2 düşüğünün olduğunu söyle 1. Düşüğün için keseyi gördük de 2 kimyasalı belki ciddiye almazlar çünkü benim 1 tane kaybım vardı ama tek kayıpta devlet bakmıyır diye 2 kaybım var demiştim oradaki doktorlar bazı sorular soruyolar ailede böyle bir öykü varmı felan diye sonra sizi genetik laboratuvara yönlendiriyolar orada kan veriyorsun pıhtılaşma testini sadece sana yapıyorlar doktor ekstradan genetik test de isterse onun için hem sen hemde eşin kan veriyorsun pıhtılaşma sonucun 10-15 günde genetik sonucuda 1 ayda felan çıkıyor. Ben mesela 2 kaybım var diye yalan söylemeseydim Allah korusun gerçekten olacaktı çocuğumuz zor olduğu için risk alamadım yalan söyledim. Sende öyle yap
Tamam dediğin gibi yapıcam bitanem çok sağol. Kanama başladın randevu alayım hemen 🙏🏼🙏🏼

Back