- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 78
- 32
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #9.401
Ben de senin gibi düşünüyorum aslında. Yapayım o zaman yarın sabah. 3 gün kalmış oluyo. Ateşim düşerse anlarım zaten. Aylardır ateş takibi yapıyorum ilk defa yüksek çıktı bugün bu kadarErken öğrenince testle koyulaşma takibi yapacağım. Stres olmam. Kimyasalsa bile yapım gereği ne yaşadığımı bilmem gerekiyor. Öyle rahat ediyorum. Ama bu kişiden kişiye değişiyor tabi.
AhahahahhaKalkip yapsan seni yargilayacak bir Allahin kulu cikmaz bu sitedehatta görüyorum evet bir koyuluk var bence de diyen en az 3 kisi bekliyorum ben
Tamam yarın sabah yaparımYap yapppvalla hergün test var mı diye sabah heyecanla giriyorum
Ay cok güldümKalkip yapsan seni yargilayacak bir Allahin kulu cikmaz bu sitedehatta görüyorum evet bir koyuluk var bence de diyen en az 3 kisi bekliyorum ben
Alıştı artık bünyeYap canım ilaç kullanıyormuşsun ama dediğimgibi üzülme yeterki
Hadi insallahhhTamam yarın sabah yaparım
Ah kuzum benim de öyle callahiKızlar ben bu sabah baya kötüyüm çok ağrım var kasıklarımda. Bildiğin regl olmuşum gibi, töbe yarabbim böyle ishal olmuşum zamanlardaki gibi ağrı. Kasıklarıma da bir şeyler batıyor sollu sağlı. Ay valla yeter artık yalancı belirti yaşamak istemiyorum.
Yaaaaa hamilesinnnnnnfnd_50 @Mehrii34 @sevayd tweeetyyy @simurgggg @onbirmayis @trueliving_ Papatyamaviss bebekheyecani @aynurland @Perlitik @Fitanneaday @mihribanvb @Nissalovely @imagination forever @Sirius2023 @a2020 @Tuttyy A Afratafrac ve etiketleyemediğim diğer kızlar..
28 mart bat kuzum. Yok ben beklicem 28iniSenin bat ne zaman canım test yaptın mı hiç
Nasıl dua ettim bilemessinYaaaaa hamilesinnnnnn
Hayırlı olsun canimfnd_50 @Mehrii34 @sevayd tweeetyyy @simurgggg @onbirmayis @trueliving_ Papatyamaviss bebekheyecani @aynurland @Perlitik @Fitanneaday @mihribanvb @Nissalovely @imagination forever @Sirius2023 @a2020 @Tuttyy A Afratafrac ve etiketleyemediğim diğer kızlar..
Yarın heyecanla bekliyorum çok yoğun olacam beni etiketle canımAlıştı artık bünye
Kızzz sen çok yaşa emiKalkip yapsan seni yargilayacak bir Allahin kulu cikmaz bu sitedehatta görüyorum evet bir koyuluk var bence de diyen en az 3 kisi bekliyorum ben
Kesinlikle çok haklı bir yorumKalkip yapsan seni yargilayacak bir Allahin kulu cikmaz bu sitedehatta görüyorum evet bir koyuluk var bence de diyen en az 3 kisi bekliyorum ben
Yarın sabah hepimiz güzel haberini bekliyoruz kuzum. Sağlıkla, hayırla gelsin varsa. Negatif çıkarsa da kendini üzme, bu dünyanın sonu değil. Önümüzde çoook güzel günler var. Hayat her şeye rağmen çok güzel.Ben de senin gibi düşünüyorum aslında. Yapayım o zaman yarın sabah. 3 gün kalmış oluyo. Ateşim düşerse anlarım zaten. Aylardır ateş takibi yapıyorum ilk defa yüksek çıktı bugün bu kadar
İnşallah kuzum İnşallahNasıl dua ettim bilemessin
Rabbim rüyalarımda bile gösterdi
İnşallah bu sefer devamı gelir
Allah herkese nasip etsın cnm
Masallah kuzumfnd_50 @Mehrii34 @sevayd tweeetyyy @simurgggg @onbirmayis @trueliving_ Papatyamaviss bebekheyecani @aynurland @Perlitik @Fitanneaday @mihribanvb @Nissalovely @imagination forever @Sirius2023 @a2020 @Tuttyy A Afratafrac ve etiketleyemediğim diğer kızlar..
Kuzum benim arkadaşlarım hep seher sarı ya gidiyor bu arada Liv de. Ona da bir bak istersenMedikal park evimin hemen dibiya çok yakın arkadaşımin detay ultrason haftasını nagihan hoca kacirttirmis arkadaşım çok yıprandı o hafta bulent beye gitti medicana da o da demiş nasıl olur. Çok stres yaşadı. Başka bir arkadaşım da doğum sonrasi maffoldu çok seviyorum enerjisini ama 2 kişi de öyle görünce kararsız kaldım. Önder hocanın da enerjisi nagihan hoca gibi iyi. Ayyyyyy inşallah kuzum Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?