• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Evet canım var diğerleri büyüdü ben erken evlendim benimde çok zor oldu baya uğraştık ilaç vs dediğin gibi ummadığımız anda oldu doktor bile olmaz diyordu hormonlar çok kötüydü ama oldu şimdi hiç bi sorun yok herşey normal bi geçen ay oldu oda kimyasaldı bu ay umutluydum olmadı inşallah Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin
Amin Allah🙌🏻İşte bak doktor olmaz dedi ama oldu çok şükür..asla yalnış anlama..belki ben çocuk hasretiyle yaşıyorum ondanmı nedendi bilmiyorum..benim mesela şimdi çocuklarım büyük olsaydı asla birde yeniden çocuk yapmazdım zaten ben diyorum peş peşe olsun ikisi bir büyüsün yeniden çocuk arabası şusu busu olmasın🤭hatda diyorum doğulsunlar hemencik büyüsünler okula gitsinler..okul konusunda hassasısım çok güzel yerlerde olsunlar çalışsınlar..hep hayalller ama neerde olmuyor malesef..işte çok istedikçe olmuyor.Ama sen yine canım tabi kendini nasıl iyi hiss ediyorsan öyle et ama asla bunu derd etme kendine.

Amin Allah🙌🏻İşte bak doktor olmaz dedi ama oldu çok şükür..asla yalnış anlama..belki ben çocuk hasretiyle yaşıyorum ondanmı nedendi bilmiyorum..benim mesela şimdi çocuklarım büyük olsaydı asla birde yeniden çocuk yapmazdım zaten ben diyorum peş peşe olsun ikisi bir büyüsün yeniden çocuk arabası şusu busu olmasın🤭hatda diyorum doğulsunlar hemencik büyüsünler okula gitsinler..okul konusunda hassasısım çok güzel yerlerde olsunlar çalışsınlar..hep hayalller ama neerde olmuyor malesef..işte çok istedikçe olmuyor.Ama sen yine canım tabi kendini nasıl iyi hiss ediyorsan öyle et ama asla bunu derd etme kendine.
Dert etmiyorum canım kafam karışık adetim bi bitsin bakalım hayırlısı inşallah rabbim sanada yaşatır canım isteyen herkese

Merhabalar,
Yumurtlamamin üzerinden 10 gün geçti.
Gebelik testi yapsam çıkar mı yoksa 14. Günü beklemeli miyim ?
2 tane takip uygulaması kullanıyorum biri 20 Mart bat gösteriyor,
Diğeri 26 Mart. Genel olarak 28 günde bir regli oluyorum ve duzenlidir. Yumurtlamam 6 Mart.
Sizce ne yapmalıyım??

Merhabalar,
Diğeri 26 Mart. Genel olarak 28 günde bir regli oluyorum ve duzenlidir. Yumurtlamam 6 Mart.
Sizce ne yapmalıyım??
Ben tam 10 gün sonra öğrenmiştim :) 27 yumurtam çatladı 9 mart silik çizgi çıktı kan testinde de görmüş oldum. Genelde 10. Gün çıkıyormuş diyorlar ama yine de bilemem tabi 😇

Merhabalar,
Sizce ne yapmalıyım??
Ben 10.günde gördüm silik çizgiyi canım cıkabilir

Merhabalar,
Sizce ne yapmalıyım??
Bugün çıkabilir canım. Dün 8 mü 9. günde mi ne öğrenen oldu. Bir tık nasip. Hemen döllendiyse yumurtan çıkabilr. VArsa elinde fazladan test yap,

Screenshot_20230316_073003_com.zhiliaoapp.musically.jpg

Canlarım çok ama çok teşekkür ederim valla işte bu yüzden hep hasta oluyor oğlum sürekli ama sebebi alerjinin çocuk olmasıymış bir tane değil bir sürü şeye alerjisi var işte. İnşallah aşabiliriz bugünleri. O kadar zor ki gece moralim bozuluyor yavrum uyuyamıyor. İnşallah tedavi fayda sağlar ne diyeyim🤲🏻🤲🏻
Kuzum tedavi fayda sağlar hiç üzülme iyi olacak 🌺

Haklısın o an yazdığımda bi gözlerim karardı kalp atışlarım yükseldi rengim gitti ve mide bulantım eşlik etti şuan normal adet görmeye başladım olmak bi türlü olmamak bi türlü 2-3 sene olamıyorum olmak için uğraşıyodum adet düzensizliği vardı şimdide niye adet oldum keşke gebelik olsaydı diyorum🤣 İnsanoğlu böyledir hiç bişeyden memnun kalıp şükretmiyoruz varya..
Kesinlikle vallahi hiçbir şeyden memnun kalamıyoruz 🙈

Neye karşı çıkmadı desen daha doğru olur canım. Bütün hayvanların kıl tüy deri döküntüsü, evde bulunduğu ortamda canlı çiçek toprak vs olmayacak, küf mantarı alerjisi de varmış ki bu en zoruymuş her yerde olabilirmiş belli bile olmazmış nemden oluyor ya duvarlarda siyah siyah bunlar uçadabiliyormuş havada asılı kalabiliyormuş nemli havaları seviyormuş, ev akarlarına(hani şu üzerimizde sayısızca olan görünmeyen deri döküntülerimizi yiyen bakteriler var ya onlara, toza alerjisi çıktı. Kanda Değer mesela 12 olması gerekirken 1000 üzerindeymiş çok yüksek dedi doktor. Bunun önünü almamız gerekiyor yoksa ilerde astım olması kaçınılmaz dedi. İlaç tedavisi verdi bir ton gece gündüz sınırsız uygulanacak. Mayıs sonu tekrar görmek istiyorum sizi dedi. Ayrıca alerji atağı olduğu an buraya getirin dedi burda bakalım dedi. Hastalığının tamamı alerji kaynaklı oluyor dedi. Enfeksiyon ateş olursa o zaman normal doktora gider dedi ama hasta olur gibi olduğu durumlar aslında alerji atağı geçiriyor demek dedi mutlaka gelin dedi😢😢😢 geceleri benim oğlum uyuyamıyor tıkanıyor kalkıp oturuyor biri burnunuzu elinizle kapatır ya sanki öyle çırpınarak nefes almaya çalışıyor alerjiden dolayı ödem yapıp kapanıyormuş her yeri. Aylardır bu halde😔 geniz eti ameliyatı da oldu geçtiğimiz yaz alerjiden dolayı şişmişti. Böyle işte.
tweeetyyy tweeetyyy @Papatyamaviss
A ayse2325 burada yazmıştım canım :(

Back