• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Aminn canim bugün iki kisi rüyasında görmüş hamileymişim bebiş istediklerimden haberleri yok ınsllah nasip olur
Geçen aydan beri şahit oluyorum. Başkaları hamile olduğumu görmüş test yaptım hamile çıktım diyen çok oldu. Darısı senin başına kuzum.

Kızlar bi şey soracağım. Kimi yerde gördüm de hamile kalınca meme başı koyulaşıyormuş çok. Bu doğru mu? Öyleyse doğumdan sonra eski rengine dönüyor mu?

böyle sonuçlanmasına da şükür dış gebelik zor diyorlar bakalım benim mesele ne olacak
Evet çok zor ben yaşadım kurtuldugumda kurban kestım sen düşün artık.40 gün iç kanamamı gecırcem neyim var korkusuyla ve kanama agrılar çkorku ıcınde bekledım.yedıgım antıbıyotıkler toplamda 3 gun hastanede yatma kürtaj hergun ıkı kez kan verme sabah aksam serum ve metotreksat denılen kemoterapi iğnesi de cabası😔her dakıka alttan muane.başta anlayamadılar benım deger ucer kat ucer kat yükselıyordu sonra düşük yapıyosun dedıler 5+4te,sonra kürtaj,sonra aa bı baktılar beta yukselmeye devam.çocuk yok ortada ama bıyerlerde var.uff neyse bırden o gunler aklıma geldı dıs gebelıgın adı bıle cok korkutuyor benı.bır bucuk ay hastanelerde mahfoldum.kımsenın basına gelmesın ınsallah🙏🙏

Kızlar bi şey soracağım. Kimi yerde gördüm de hamile kalınca meme başı koyulaşıyormuş çok. Bu doğru mu? Öyleyse doğumdan sonra eski rengine dönüyor mu?
Benım oğlumda ne hamılelıkte nede sonrasında oyle sımsıyah kopkoyu kahve gıbı koyulaşma olmadı memıkten memıke degısıyor sanırım 😂

Çok şükür ki duş gebelik değil kuzum. Rabbim en kısa zamanda bir bebiş nasip etsin inşallah sağlıcakla 🌺🤲🏻

Çok şükür canım dış gebelik olmasında allah korusun. Rabbim saglıklı tekrar nasip etsin inşallah

Gecmis olsun kuzucum.. insallah saglikla nasip olur tekrardan🙏 valla evet degerin düşüyor olduğunu gormek bile bir nimet..oyle de acmazlari olan bir mevzu bu. Adet de gelirse bir an once rahatlarsin

böyle sonuçlanmasına da şükür dış gebelik zor diyorlar bakalım benim mesele ne olacak
Teşekkürler kızlar evet kendimi çok iyi hissediyorum artık kanama gelsin Bebek için başlicam çalışmalara😂😂

Bnm kafam karışık bi bırak olmuyor zorlama diyor bi yanım devam diyor çok istiyorsun diyor düşünmekten kafayı yiyecem
Senin sanırım çocukların var..yoksa karıştırdımmı ben😏Eğer varsa bile için ne diyorsa onu et..ama çok takılıb kalma..ben mesela diyorum Allahım bana sağlam saleh çocuk versin hemen..hemen'de olmuyor malesef🥴 ve mutlu olarak bu konuyu kapatayım..çünkü bıktım resmen hormon ilaçlar..doktorlar..istediğini yememek..göz yaşları..ilişkiyi bile görev gibi yaptık..bir tek bu ay boş bıraktım resmen..Olsunlar büyüteyim artık🙌🏻

Pıhtılaşma problemi olanlar kan sulandırıcı kullanıyor gebelik öncesi genelde canım araştır istersen kan pıhtılaşması gebelik kayıbı sebebi bende hatta doktora gittim pıhtılaşmadan şüphelendi doktor fakat sanırım pıhtılaşma yokmuş ama bana coraspin başlattı her ihtimale karşı istersen sende eğerki bu seferde sağlıksızsa coraspin kullanmaya başla gebelik öncesi. Pıhtılaşma problemi olanlar gebelik öncesi coraspin gebe kalır kalmazda kan sulandırıcı iğne baslıyor çoğusu çünkü kan pıhtılaşması problemi gebelik kayıplarının nedeni arasında var istersen araştır canim yanlıs yönlendirmek istemem ama banada bu ay doktor öyle söyledi.
Benim şuan için pıhtılaşma problemim yok hamile kalınca olmuştu işte genetik test yaptırcam bakalım çıkacak mı orda bişe

Back