• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Canım ben çok ağrım olmuştu bulantı yoktu bnde
Geçti şuan canım normal adet oldum çatlatma iğnesi olmuştum 24 şubatta beklenen günde oldum tutmadı 😪1 gün sadece oynadı gecikme olarak sadece hayırlısını diliyorum allah kimsenin uğraşlarını boşa çıkarmasın🙏🏼🥹

Neye karşı çıkmadı desen daha doğru olur canım. Bütün hayvanların kıl tüy deri döküntüsü, evde bulunduğu ortamda canlı çiçek toprak vs olmayacak, küf mantarı alerjisi de varmış ki bu en zoruymuş her yerde olabilirmiş belli bile olmazmış nemden oluyor ya duvarlarda siyah siyah bunlar uçadabiliyormuş havada asılı kalabiliyormuş nemli havaları seviyormuş, ev akarlarına(hani şu üzerimizde sayısızca olan görünmeyen deri döküntülerimizi yiyen bakteriler var ya onlara, toza alerjisi çıktı. Kanda Değer mesela 12 olması gerekirken 1000 üzerindeymiş çok yüksek dedi doktor. Bunun önünü almamız gerekiyor yoksa ilerde astım olması kaçınılmaz dedi. İlaç tedavisi verdi bir ton gece gündüz sınırsız uygulanacak. Mayıs sonu tekrar görmek istiyorum sizi dedi. Ayrıca alerji atağı olduğu an buraya getirin dedi burda bakalım dedi. Hastalığının tamamı alerji kaynaklı oluyor dedi. Enfeksiyon ateş olursa o zaman normal doktora gider dedi ama hasta olur gibi olduğu durumlar aslında alerji atağı geçiriyor demek dedi mutlaka gelin dedi😢😢😢 geceleri benim oğlum uyuyamıyor tıkanıyor kalkıp oturuyor biri burnunuzu elinizle kapatır ya sanki öyle çırpınarak nefes almaya çalışıyor alerjiden dolayı ödem yapıp kapanıyormuş her yeri. Aylardır bu halde😔 geniz eti ameliyatı da oldu geçtiğimiz yaz alerjiden dolayı şişmişti. Böyle işte.
@tweeetyyy @Papatyamaviss
Çok geçmiş olsun bebeğim alerji çok bela bişey maalesef 🥺

Geçti şuan canım normal adet oldum çatlatma iğnesi olmuştum 24 şubatta beklenen günde oldum tutmadı 😪1 gün sadece oynadı gecikme olarak sadece hayırlısını diliyorum allah kimsenin uğraşlarını boşa çıkarmasın🙏🏼🥹
Amin inşallah canım Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi evlat nasip eder

Kızlar keseyi gördüm şükür rabbim inşallah sizlerede en kısa zamanda. Nasip etsin sadece bir kere kan verdiğim için neydi ne değildi hiç bilgim yoktu normal gebelik mi değerim artıyor mu hiç birini bilmiyordum bugün ağrım olduğu için gittim keseyi gördük
Erkek gibi plesantan sağda🥰

Senin sanırım çocukların var..yoksa karıştırdımmı ben😏Eğer varsa bile için ne diyorsa onu et..ama çok takılıb kalma..ben mesela diyorum Allahım bana sağlam saleh çocuk versin hemen..hemen'de olmuyor malesef🥴 ve mutlu olarak bu konuyu kapatayım..çünkü bıktım resmen hormon ilaçlar..doktorlar..istediğini yememek..göz yaşları..ilişkiyi bile görev gibi yaptık..bir tek bu ay boş bıraktım resmen..Olsunlar büyüteyim artık🙌🏻
Evet canım var diğerleri büyüdü ben erken evlendim benimde çok zor oldu baya uğraştık ilaç vs dediğin gibi ummadığımız anda oldu doktor bile olmaz diyordu hormonlar çok kötüydü ama oldu şimdi hiç bi sorun yok herşey normal bi geçen ay oldu oda kimyasaldı bu ay umutluydum olmadı inşallah Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin

Seninkinin var mı canım ultrason resmi
Kese gözüktü bizde sadece bugün belim çok ağrıyor bu gebeliğimde daha test yapmadan başladı ağrı hala devam ediyor ağrım sağda ama bugün dr baya solda baktı keseye 🥰

Eklentiler

• 9E640862-ADB4-4E30-8DFA-9B550ADD1AD0.jpeg
    9E640862-ADB4-4E30-8DFA-9B550ADD1AD0.jpeg
    88,6 KB · Görüntüleme: 47
Benim şuan için pıhtılaşma problemim yok hamile kalınca olmuştu işte genetik test yaptırcam bakalım çıkacak mı orda bişe
Canım uyumuşum yeni uyandım gözümü açamıyorum kusura bakma okudum inşallah tekrar olur yeri hemen dolar inan çok üzüldüm adına

Aslında ultrasonda baya solda baktı doktor ama hayırlısı olsun öncelikle bir oğlum var gönlümden geçen kız ama hayırlısı olsun inşallah 🥰
Soldan yumurtlamışsınızdır o yüzden soldan bakmıştır bebeğin konumuna göre ama plesanta sağa yerleşmiş bunlar teoriler Allah hayırlısı neyse onu versin 🥰

fnd_50 fnd_50 canım çok geçmiş olsun oğluşuna bizim dr da şüphelendi alerjiden üniversite de test yaptılar çıkmadı ama astım şüphesi hala var onun içinde 6 yaşından sonra test yapılıyor insan çok üzülüyor ama en azından artık daha tedbirli ve ona göre devam edersiniz atakları azalır hastalanma azalır iğne verdiler mi bazen iğnede veriliyor aylık

Soldan yumurtlamışsınızdır o yüzden soldan bakmıştır bebeğin konumuna göre ama plesanta sağa yerleşmiş bunlar teoriler Allah hayırlısı neyse onu versin 🥰
Evet öncelik sağlık ama bunlarda eğlenceli oluyor oğlumda cinsiyeti erken öğrenmiştim bakalım bu minnoşu ne zaman öğreniriz 🥰

Kese gözüktü bizde sadece bugün belim çok ağrıyor bu gebeliğimde daha test yapmadan başladı ağrı hala devam ediyor ağrım sağda ama bugün dr baya solda baktı keseye 🥰
Bebiş yoksa içinde anlşılmaz canım keseymiş sadece kesenin sagda solda olması önemli degil kuzum bebegin kese içinde durdugu yer önemli

Back