- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.721
CNım tamamen yumurtlama günü ile alakalı.Kızlar ben bişey sormak istiyorum aranızda varsa duyan yada yaşayan yazsın lütfenadet günü yada adetten bir kaç gün önce ilişki yaşayıp gebe kalan varmı yani kimyasal bile olsa bana yazın lütfen biri bana demişti adetten 3 gün önce ve 3 gün sonra ilişki önemli sebebi de rahim ağzı açık kalıyormuş bu arada bende pko var bu yüzden aşırı umutsuzum ama hayırlısı olsun
Cnm dün doktoru aradımAynen kuzum bekle birazcık var ise netleşir
Halbuki biz dayanamayıp embriyo daha rahime düşmeden testlere başlıyoruzCnm dün doktoru aradım
Hocam "progestanı ne zamana kadar kullanıyım, hamile olsam da devam edim mi kullanmaya" dıye sordum
Tam dıcektim hocam test yaptım pozitif duruyor falan...
Bide ne zmn test yapim dedim.
Adet geçsin 13-15 gün sonra dedi
Sustum..
Bnden bugun test yok cnmHeyecanla bugün test yapacak kızları beklemeye başladım
Ortağiz bu aybende elendim yine negatif
Ahahaha koptum..Cnm dün doktoru aradım
Hocam "progestanı ne zamana kadar kullanıyım, hamile olsam da devam edim mi kullanmaya" dıye sordum
Sustum..
Canimcm basladi mi adet? Canını sıkma ya bak hepimiz yaşadık yaşıyoruz görüyorsun sen de. Üzücü oluyor evet. Onun dışında regl doneminin hormonel degisikliklerinden dolayi psikoloji daha da derinden etkilenebiliyor yasananlardan ama sona dogru toparlaniyor insan. Bir kac günüm kaldi reglin bitmesine bak icim umutla dolmaya basladi benim tekrardanVerdim tatlım düşük yapıyoRumbundan sonrasında tüp bebek denemek istiyorum zaten normal yokla denemeyeceğim
inş nisan ayında seviniriz kuşumOrtağiz bu ay
Merhaba.Ne takviyesi kullanıyosun? Bende de pco var ve bu ay pik olmadı.Birde adet döngün kaç gün senin kaçıncı gün yumurtlatıyor takviye? Bir bilgilendirirsen sevinirim :)Merhaba. Evet Arkadaş doğru söylüyor bende de pko var ve genellikle adetten önce yumurtlama oluyor birazda kullandığım takviyenin sayesinde yumurtlama görüyorum
Bende yara vardı ancak yaktırdım yarayı ve iyileşti. Şu anda hamile kalmaya çalşıyorum. Doktor o sıra bunun hamile kalmanla ilgilisi yok demişti.Hiç erinmedim hepsini okudumpcos var bnde de hem sağda hem solda yumurtlamam daha olmadı ama sağ kasığımda batmalar var nedenini anlayamıyorum yumurtlama günüme de var galiba kistler böyle yapıyor rahim ağzında da yara var . Rahim ağzında yara olup hamile kalan var mı?
Canım bende de pcos var. Ocak ayında bende de pik olmadı meğer yumurtlayamamışım o ay kist oluşmuş. Doktorum dedi. Zaten her kadın her ay yumurtlayamayabiliyormuş. Sen regl görünce doktoruna git 3-4. günlerinde muayeneni ol ilaç verir büyük ihtimalle bu kistler için.Merhaba.Ne takviyesi kullanıyosun? Bende de pco var ve bu ay pik olmadı.Birde adet döngün kaç gün senin kaçıncı gün yumurtlatıyor takviye? Bir bilgilendirirsen sevinirim :)
Bugün bat günüm ama negatif çıktı benimde elendim büyük ihtimalHeyecanla bugün test yapacak kızları beklemeye başladım
Evet çünkü doktorlar kimyasal gebelik vb. Durumlarla anne adayları üzülmesin diye o kadar gün geçmesini destekliyorCnm dün doktoru aradım
Sustum..
Hadi insallah canım atsana testikızlar bugun benımde transferimin 5. günü sabah test yaptım belirgin 2. çizgi çıktı inşallah doğrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?