💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

CNım tamamen yumurtlama günü ile alakalı.
Her kadının yumurtlama günü bireysel.
Mesela adet bitiminden hemen sonra yumurtlama dönemi başlıyor ise neden olmasın.
Adet döngüsü süresi, pko vb. Özel durumlar hepsi bir etmen.
Adet bitimi ile süreci başlatmak gerekiyor bana göre. O Ay boyunca da denemek gerekiyor. Gerisi nasip

Aynen kuzum bekle birazcık var ise netleşir
Cnm dün doktoru aradım
Hocam "progestanı ne zamana kadar kullanıyım, hamile olsam da devam edim mi kullanmaya" dıye sordum

Tam dıcektim hocam test yaptım pozitif duruyor falan...
Bide ne zmn test yapim dedim.
Adet geçsin 13-15 gün sonra dedi
Sustum..

Halbuki biz dayanamayıp embriyo daha rahime düşmeden testlere başlıyoruz

Günaydın arkadaslar benim bat 21 i 6 martta dr randevum vardı doktorum yumurtan çatladı çatlayacak dedi test yaptım ben hafif ama çok hafif birşey görür gibi oldum ama varla yok arası o yüzden net emin değilim resimdede çıkmadı iyice odaklandığımdada iyice birbirine girdi sanki çizgiyi bi orda bi burda görüyorum gibi oldu anladım ki hayal görme olasılığım çok yüksek resimdede belirli bir çizgi olmadıgı icin atmak istemedim ama 2 gün sonra testi tekrarlıycam gerçekten bir çizgi gördüysem zaten koyulaşma olasılığı olacaktır ozaman hem ben rahat görürüm hemde sizler rahat görürsünüz

Bata iki gün var ben elendim kizlar

Eklentiler

• 0D1B0AB2-7A7A-431C-B5CC-99A9C7D9BB07.jpeg
    36,7 KB · Görüntüleme: 117
  • 3A1117C0-1095-4C1C-8F5B-AC155A20780F.jpeg
    120,1 KB · Görüntüleme: 113
Ahahaha koptum.. kimselere soylemeyelim bat gelmeden kutu kutu testler yaptigimizi bari ben de bir kere bat günü test yapip pozitifi görmüştüm. Kadin dogumcu ciddiye alip beta bakalim bile demedi.. ertesi gün de adet başlamıştı. Biz kimyasal falan diyoruz ama demekki o kadar olmasi muhtemel durumlar ki bat gunu, bat gununden sonra gördüğümüz pozitifler regl ciddi anlamda gecikmedigi takdirde anlamli olmuyor

Verdim tatlım düşük yapıyoRum bundan sonrasında tüp bebek denemek istiyorum zaten normal yokla denemeyeceğim
Canimcm basladi mi adet? Canını sıkma ya bak hepimiz yaşadık yaşıyoruz görüyorsun sen de. Üzücü oluyor evet. Onun dışında regl doneminin hormonel degisikliklerinden dolayi psikoloji daha da derinden etkilenebiliyor yasananlardan ama sona dogru toparlaniyor insan. Bir kac günüm kaldi reglin bitmesine bak icim umutla dolmaya basladi benim tekrardan hem yeniden baslayacaktik hani

Merhaba. Evet Arkadaş doğru söylüyor bende de pko var ve genellikle adetten önce yumurtlama oluyor birazda kullandığım takviyenin sayesinde yumurtlama görüyorum
Merhaba.Ne takviyesi kullanıyosun? Bende de pco var ve bu ay pik olmadı.Birde adet döngün kaç gün senin kaçıncı gün yumurtlatıyor takviye? Bir bilgilendirirsen sevinirim :)

Bende yara vardı ancak yaktırdım yarayı ve iyileşti. Şu anda hamile kalmaya çalşıyorum. Doktor o sıra bunun hamile kalmanla ilgilisi yok demişti.

Merhaba.Ne takviyesi kullanıyosun? Bende de pco var ve bu ay pik olmadı.Birde adet döngün kaç gün senin kaçıncı gün yumurtlatıyor takviye? Bir bilgilendirirsen sevinirim :)
Canım bende de pcos var. Ocak ayında bende de pik olmadı meğer yumurtlayamamışım o ay kist oluşmuş. Doktorum dedi. Zaten her kadın her ay yumurtlayamayabiliyormuş. Sen regl görünce doktoruna git 3-4. günlerinde muayeneni ol ilaç verir büyük ihtimalle bu kistler için.

Şubat ayında 16 ve 17. günler pik gördüm ancak senin de böyle olacak değil. Her kadının adet döngü uzunluğu farklı. Bu ay hiç ovulasyon testi yapmadım mesela yumurtlama akıntısını takip ettim. O da bu ay yine reglimin 16. gününde geldi. Ancak yumurtlama akıntısından 1 gün sonra da yumurtlama yapan kadınlar var 4 gün sonra da yumurtlama yapan kadınlar var. O yüzden doktorlar 1 dolu 1 boş ilerleyin diyorlar testlere çok bağlı kalmadan.

Evet çünkü doktorlar kimyasal gebelik vb. Durumlarla anne adayları üzülmesin diye o kadar gün geçmesini destekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…