- Konu Sahibi bebekheyecani
- #8.741
Artmis canim evetKızlar bendeki testler ortadaki comfort diğerleri prodoctor elimde bunlar oldugu için kullandım takip etmek için bence artmış sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artmis canim evetKızlar bendeki testler ortadaki comfort diğerleri prodoctor elimde bunlar oldugu için kullandım takip etmek için bence artmış sizce
bunlar gebelik testi dimi ovu yumurta testi değilKızlar bendeki testler ortadaki comfort diğerleri prodoctor elimde bunlar oldugu için kullandım takip etmek için bence artmış sizce
Artmış canım artmışKızlar bendeki testler ortadaki comfort diğerleri prodoctor elimde bunlar oldugu için kullandım takip etmek için bence artmış sizce
Bende elendim galiba bugün yaptım ama ben var gibi görüyorum ama yok gibide kendimi kandırıyorum gajibaHadi insallah canım atsana testi
Artmış canım inş böyle devam ederKızlar bendeki testler ortadaki comfort diğerleri prodoctor elimde bunlar oldugu için kullandım takip etmek için bence artmış sizce
test evde sabahın 7 sinde işe gelmeden yaptım çekmek aklıma gelmedi ama 3. günde çok silikte olsa çıkmıştı belki 5. gün embriyoları 2 tane ondan mı erken belli oldu acaba dedimHadi insallah canım atsana testi
Artmış kuzumKızlar bendeki testler ortadaki comfort diğerleri prodoctor elimde bunlar oldugu için kullandım takip etmek için bence artmış sizce
Gebelik canımbunlar gebelik testi dimi ovu yumurta testi değil
Atsana kuzumBende elendim galiba bugün yaptım ama ben var gibi görüyorum ama yok gibide kendimi kandırıyorum gajiba
senin testler benim sabah yaptığıma benziyor tüp bebeklemi yoksa takiplemi hamile kaldın tebrik ederimGebelik canım
Erken ben 10. Gün cok silik gördüm canımMerhabalar çatlatma iğnesi 8. Günüm iğnenin etkisi bitmiş sanırım test yaptım koca bir negatif 2 gün önce silik çizgi vardı oysaki fakat hala belirtiler devam etmekte kasıklarım şişti mide bulantısı ama testler negatif çok mu erken yapmışım
Amin kuzum insallahArtmış canım inş böyle devam eder
İki tane yaptım bide emin olayım diyeAtsana kuzum
Amin kuzum insallah
Ovulasyon testi yaptım canımsenin testler benim sabah yaptığıma benziyor tüp bebeklemi yoksa takiplemi hamile kaldın tebrik ederim
Aynen kimyasal gebelikten sonra sağlıklı gebelik oluşur diyorlar inşallah bidahaki ay hayırlı haberlerini alırızKızlar günaydın bugünkü artimed sahte test silik çıktı. Kanama hala yok. Bugün beta vereceğim sanırım sıfırlanınca kanama başlayacak. Kanama beklemek kadar sıkıcı bir şey yok. Moralim daha iyi. Yılmak yok yola devam