• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ben de yeniden başlayacaktım varım :KK70: Ama ben diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum sadece. Paketli gıda tüketmek yok. Akşam yemekten sonra ağzıma lokma sürmek yok. Bunu yaparak sadece 2 ayda 4 kilo verdim diyetsiz.
Canım ben diyetisyene başvurmuştum ve 1 aylık paket almıştım diyet senin dediğini uygulattı bana pko olduğumu söyledim bana senin. Dediğin gibi sağlıklı beslenme programı ayarlamıştı haftada bikere sadece dondurma serbestti sabah kahvaltı ve ara öğün kahve akşamda sağlıklı bir tabak ile bende 1 ayda 3,5 kilo vermiştim her yemeğin yanına mutlaka bir kase yoğurt ve salata olmalı şart koymuştu haftanın 2 günü somon felan yapıyodum cidden tok tutuyor

Aaa yok artık 😳 İşte her şey mümkün, istisnai de olsa. Tnt de mi ne bir program vardı bir ara izlerdim, hamile olduğunu doğum yaparken öğrenen kadınlar var. O ana kadar hiç anlamamışlar.

Eşimin teyzesi guatr icin yüksek dozlu ilaclar ve tedaviler görürken hamile kalmıs, her ay adet görmüs vücudunda hicbir farklılık hissetmemis, cok hafif karnı büyümüs ve yemekten sonra yemegin onu sisirdigine inanmıs, 8 aylıkken cok siddetli bi karın agrısıyla doktora gitmis, apandisti patlayacak sanmıs yani, komsusundan rica etmis kendisini doktora götürmesini, hastaneye bi gidiyor kadını doguma alıyorlar, kocasını arıyor ben dogurdum hastanedeyim diye, ikisi eve dönüyor kucaklarında bebek, evdeki cocuklarda şoka giriyor tabii, karı koca cocuklar herkes şok 😂 kız su an 8 yasında 😂 gözümün önünde cok canlı bi örnek, yani bi sey olacaksa her türlü oluyor 😂

Kızlar ben bişey sormak istiyorum aranızda varsa duyan yada yaşayan yazsın lütfen 🙏🏼 adet günü yada adetten bir kaç gün önce ilişki yaşayıp gebe kalan varmı yani kimyasal bile olsa bana yazın lütfen🙏🏼 biri bana demişti adetten 3 gün önce ve 3 gün sonra ilişki önemli sebebi de rahim ağzı açık kalıyormuş bu arada bende pko var bu yüzden aşırı umutsuzum ama hayırlısı olsun 🙏🏼🥹
Aye10 Aye10 arkadasımızın basına gelmıstı kuzum yanlıs hatırlamıyorsam.elifcm bebişinde sende iyisinizdir inşallah canım🧿🌸

kızlar bir şey sorucam yumurtlama günüm 4 mart beklenen adet tarihim 19 mart sizde yarın sabah ilk idrarlar test yapsam çıkar mı test predictor early

Evet cnm bugun iğne dahil 13. Gündü

Cnm dediğin gbi kafa dağıtmam lazım
Yarın erkenden çıkıyorum evden, bazı işlerım var, dediğin gbi alışveriş, evden dışarı atıcam kndımı
2 gün test yapmım dıyorum

Yarın sabah test yapamıcam ilk idrarla
O Yuzden az önce yaptım
silik gözüyor canım, ama burda artık okuya okuya yaşaya yaşaya öğrendik, çok erken öğrenmekte iyi diğil, ben bu ay adetim gecikmeden yapmam her halde, almadım testde, 2 tane artimedim var

Hiç erinmedim hepsini okudum 😂😂 pcos var bnde de hem sağda hem solda yumurtlamam daha olmadı ama sağ kasığımda batmalar var nedenini anlayamıyorum yumurtlama günüme de var galiba kistler böyle yapıyor rahim ağzında da yara var . Rahim ağzında yara olup hamile kalan var mı?

O zaman akıntı bir belirti değil ve kişiden kişiye değişen bir şey demekki ki. Bu teori çürüdü böylece.
Canım hiçbiri bir belirti değil aslında, hamilelik ve adet belirtileri aynı şeyler.
Hamileliğin en büyük belirtisi adet gecikmesi.
Onda da uzmanlar bir hafta 10 gün gecikmeyi bekleyin diyor.

Back