- 7 Aralık 2018
- 868
- 1.125
- 113
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.701
Aynen kuzum bekle birazcık var ise netleşirİnşallah canım benım
Bı kaç gun beklıyim dıyorum
Öbür gun yaparım test
Canım ben diyetisyene başvurmuştum ve 1 aylık paket almıştım diyet senin dediğini uygulattı bana pko olduğumu söyledim bana senin. Dediğin gibi sağlıklı beslenme programı ayarlamıştı haftada bikere sadece dondurma serbestti sabah kahvaltı ve ara öğün kahve akşamda sağlıklı bir tabak ile bende 1 ayda 3,5 kilo vermiştim her yemeğin yanına mutlaka bir kase yoğurt ve salata olmalı şart koymuştu haftanın 2 günü somon felan yapıyodum cidden tok tutuyorBen de yeniden başlayacaktım varımAma ben diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum sadece. Paketli gıda tüketmek yok. Akşam yemekten sonra ağzıma lokma sürmek yok. Bunu yaparak sadece 2 ayda 4 kilo verdim diyetsiz.
Ayyy o zaman inşallah gol olmuşturSen içini ferah tut. 11 i bariz pik.
İyi haberlerile inşallah canımKızlar embriyo transferi için tüp bebek merkezi aradı yarın 17 00 de burada olun dediler
YaVerdim tatlım düşük yapıyoRumbundan sonrasında tüp bebek denemek istiyorum zaten normal yokla denemeyeceğim
Aaa yok artıkİşte her şey mümkün, istisnai de olsa. Tnt de mi ne bir program vardı bir ara izlerdim, hamile olduğunu doğum yaparken öğrenen kadınlar var. O ana kadar hiç anlamamışlar.
Kızlar ben bişey sormak istiyorum aranızda varsa duyan yada yaşayan yazsın lütfenadet günü yada adetten bir kaç gün önce ilişki yaşayıp gebe kalan varmı yani kimyasal bile olsa bana yazın lütfen biri bana demişti adetten 3 gün önce ve 3 gün sonra ilişki önemli sebebi de rahim ağzı açık kalıyormuş bu arada bende pko var bu yüzden aşırı umutsuzum ama hayırlısı olsun
Aynen öyle canım benim veren Allah alan AllahYahakkında hayırlısı olsun canım benim demekki daha zamanı var
Sana da geçmiş olsun canım Allah hayırlı gebelik nasip etsin inşallah ikimize deÇok üzüldüm
Verdim tatlım düşük yapıyoRumbundan sonrasında tüp bebek denemek istiyorum zaten normal yokla denemeyeceğim
Amin Allah gönlünüze serinlik versinSana da geçmiş olsun canım Allah hayırlı gebelik nasip etsin inşallah ikimize de
silik gözüyor canım, ama burda artık okuya okuya yaşaya yaşaya öğrendik, çok erken öğrenmekte iyi diğil, ben bu ay adetim gecikmeden yapmam her halde, almadım testde, 2 tane artimedim varEvet cnm bugun iğne dahil 13. Gündü
Cnm dediğin gbi kafa dağıtmam lazım
Yarın erkenden çıkıyorum evden, bazı işlerım var, dediğin gbi alışveriş, evden dışarı atıcam kndımı
2 gün test yapmım dıyorum
Yarın sabah test yapamıcam ilk idrarla
O Yuzden az önce yaptım
Evet canım varsa çıkarkızlar bir şey sorucam yumurtlama günüm 4 mart beklenen adet tarihim 19 mart sizde yarın sabah ilk idrarlar test yapsam çıkar mı test predictor early
Ya öylemi inşallah iyidir arkadaş ve bebişiAye10 arkadasımızın basına gelmıstı kuzum yanlıs hatırlamıyorsam.elifcm bebişinde sende iyisinizdir inşallah canım
Canım hiçbiri bir belirti değil aslında, hamilelik ve adet belirtileri aynı şeyler.O zaman akıntı bir belirti değil ve kişiden kişiye değişen bir şey demekki ki. Bu teori çürüdü böylece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?