💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Merhaba. Evet Arkadaş doğru söylüyor bende de pko var ve genellikle adetten önce yumurtlama oluyor birazda kullandığım takviyenin sayesinde yumurtlama görüyorum

Ay kafam çok karıştı kuzum. Bak şimdi ben 9-11-13 değerlendirdim bu fotolara göre. Yanlış mı yaptım sence?
Sen şu anda sadece kendini strese sokuyorsun. Her kişideki lh değeri farklıdır. Her testin algıladığı lh değeri bile farklı. BEn miratech ile koyu görürken artımed te daha silik görmüştüm pik i mesela. Değerlendirmeler için de dediğim gibi testlere bağlı kalmadan 1 dolu 1 boş ilerle. Bugün yaşadığın ağrılar bir nevi yumurtlama ağrısına da benziyor. Asıl bugün ya da yarın yumurtlayacak olabilirsin. Zaten dünü değerlendirmiştiniz bir de yarını değerlendirirsiniz garanti olur. Strese sokma kuzum kendini.

Kizlar birsey soracağım adete 3 4 gün kala ovulasyon testinde yumurta olduğu halde 2 cizgi çıkıyor mu hafifte olsa yoksa tek cizgi mi oluyor

Forumda gebe kalanlar var canım. Pcos lu kişilerde olabiliyor. O yüzden ovulasyon testi alıp takibini yaparsan hiç olmazsa 1 ay, hangi güne denk geldiğini anlayabilirsin yumurtlama zamanının. Rahim ağzı regl öncesi ve sonrası açık kalsa bile yumurtlamadıysan zaten hamile kalamazsın.

Cnm Bn yasamadım ve duymadım.
Bnce bu yumurtlama ya bağlı
Adetten 3 gün sonra kadın yumurtlarsa hamile kalınabılır
Adet olmaya yakın zten yumurtlama olmuyo
Adet yumurtlamadan 12-16 gün arasında oluyo
Bn sıcak bakmıyorum bnce zor
Yani ben rahim ağzı açık dıye, açık Olsada yumurtlama olmadıktan sonra hamiş kalınamaz bnce

Sende haklısın mantıken zor ama bilmiyorum bana öyle dendi merak ettim

Ayyyy inşallah tutar o zaman canım
İnşallah canım inositol kullan takviye eczaneden al kendine yumurta kalitesini arttırıyor adeti de düzenledi benim çok iyi 6 aydan fazladır söktürücü kullanmıyorum bitek kilo var bide gebelik olmadı işte oda yakında inşallah olur uzun zamandır bekliyorum

Sende haklısın mantıken zor ama bilmiyorum bana öyle dendi merak ettim
Benim annem regline yakın döllenme olmuş onda da pcos varmış. Üstüne de regl görmüş. Regli bittiği gibi öğrenmiş hamileliğini.
Üniversitedeyken arkadaşım hamile kaldı aynı şey onun da başına geldi üstüne regl gördü bir de. Regli bittiği gibi öğrenmişti hamileliğini. Her şey olabilir.

Benim yumurtalama 2 martta oldu simdi bi daha ovulasyon testi yapayım dedim yaptım adetime 4 gün var 2.cizgi hafif pembe çıktı yani sorum şu yumurtalamadan sonra 2.cizgi cikiyor mu silikte olsa yoksa hic mi olmuyor
Tamm simdi anladım Lh her zaman silik çıkıyor yumurtlama dışında. Vücudumuzda her zaman var olan bı hormon

İşte o yerleşme oluyormuş üstüne gördüğü bide bizler polikistik olduğumuz için ihtimal vermiyoruz gebeliğe aslında dikkate almak lazım takip etmek gerek böyle durumları Allah korusun düşük olur felan benim arkadaşımda adet düzensizliği vardı 4 aylık hamileyken öğrendi bebeği haberi yoktu çünkü sürekli lekelenmeli kanamaları vardı düzensizliksen kaynakladığını düşünüyordu biz şok olduk doktor hazırlan 5 ay sonra doğumun var demişti oda rutin kontrole gitmişti orda öğrendi bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…