- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.641
Hayır canım hamilelikte de geliyorHımm o halde hamileysek beyaz akıntı gelmiyor demekki. Bende de Ocak ve Şubat ayında regl öncesinde beyaz akıntı geldi çünkü. Bu da regl habercisi demek. Şimdi oturdu kafamda. Sulu akıntı başka hamile kalan arkadaşlarda da geldi mi acaba?
Senin en silik olan gibi çıktı canım bugün 17 mm de
2 tane testim kaldıTestin bolsa ben olsam yaparımkoyulasmayı takip ederim canım
O zaman yarından sonra yap canım2 tane testim kaldı
Dün sabahtan beri hiç koyulaşma dıkı
Zaten Ocak ayında kürtaj olmak zorunda kaldım. Onun için olmayacak diye korkuyorumcanım siz deneyin gene de Rabbim ne zaman nasip ederse olur bak biz 8. ay dayız yok daha
Benim de mavi oldu artık donmuyor pek. Bize oyun oynuyorYa şuan renk değişimi falan oldu sayfa da mavi renk oldu çoğu yer ve hızlandı birden sorun çözüldü anlamadım bende. Senin de düzelir yakında
Kuzum ben artımed testten bahsetmiştim ama bence seninki öyle değil bariz görünüyor çünküCnm
Cnm haklısın
eğer bnım koyulaşır sa bıkac gun bekleyip öyle gıderım kana
4 günde 1 yapıcam takibi
İnşallah ya merakla heyecanla bekliyorum sonucunuCnm agzın bal yesin
inşallah
Aynen tekniksel bir sorundu benceBenim de mavi oldu artık donmuyor pek. Bize oyun oynuyorneyse ki halloldu
Google play storede yok ama internet sitesinden girince menüde en altta web uygulamasını kur var oraya tıklayınca uygulama gibi telefonuna iniyor ordan devam edebiliyorsunKadınlar Kulübü app storede varmı acaba
Acaba kan mı versen canım üç gün geçmiş
Canım ne zaman yumurtladığını bilyor musun? Mesela geç yumurtlama olan kadınlarda geç döllenme olduğu için regl gecikmesinden sonra çıkabiliyor. Ancak 4. gün kanda olsa çıkardı diye düşünüyorum. Git bakalım doktora, belki kist oluşmuştur. Yumurtlama gününü biliyorsan şayet tam 11 gün geçmesi gerekiyor net bir çizgi görebilmen için canım.Adet gecikmesinin 6.gunu test yaptim negatifdi hala adet olmadim sizce hamile oldaydim.cikmqzmiydi silikde olsa .adet gecikmem de hic olmaz benm normalde yarin doktora gidicem bakalim sonucu cok merak ediyorum.4.gun gecikmesinde kan vermistm bisey cikmamjsti
Bu yorumla daha da destekleniyor gibi benim durum.bunu bende sordum doktora, dedi döllenmiş tutunamamışdır, ondan silik çıkarmış
Sen ovulasyon testi yapmayı bıraktın mı? İlk ay ben sat tan Bat a kadar her gün yapmıştım. Şubat ayında pik olduktan sonra da bir süre daha devam etmiştim emin olmak için.O zaman benim ki pik değil mi acaba
Ben görüyorum hala varEvet cnm bugun iğne dahil 13. Gündü
Cnm dediğin gbi kafa dağıtmam lazım
Yarın erkenden çıkıyorum evden, bazı işlerım var, dediğin gbi alışveriş, evden dışarı atıcam kndımı
2 gün test yapmım dıyorum
Yarın sabah test yapamıcam ilk idrarla
O Yuzden az önce yaptım
O zaman akıntı bir belirti değil ve kişiden kişiye değişen bir şey demekki ki. Bu teori çürüdü böylece.Hayır canım hamilelikte de geliyor
Adet baslangicim ayin 9tam ozmndan 19.gune kadar ovus yaptim hep silikti sonrada ovus bitti zaten yapamadm .ama 21.gunude bu mart ayinin8.de degerlendirdik .ayin 8nden yana aklima hamilelik gelmedi olur mu adetten birgun once tutarmi bilmiyirum ben diger gunlerde degerlendirme oldu olsaydi bencede cikardi .Canım ne zaman yumurtladığını bilyor musun? Mesela geç yumurtlama olan kadınlarda geç döllenme olduğu için regl gecikmesinden sonra çıkabiliyor. Ancak 4. gün kanda olsa çıkardı diye düşünüyorum. Git bakalım doktora, belki kist oluşmuştur. Yumurtlama gününü biliyorsan şayet tam 11 gün geçmesi gerekiyor net bir çizgi görebilmen için canım.
Pcos lu kişilerin yumurtlaması belli olmayabiliyor ve regl öncesinde yumurtlayan çok pcoslu var. Ancak sende böyle bir durum yoksa gebelilk de olmayabilir canım. Yarın sen yine git, ultrasonla da bakar hem, adet söktürücü verir olmadı, kist falan oluştuysa temizler hem.Adet baslangicim ayin 9tam ozmndan 19.gune kadar ovus yaptim hep silikti sonrada ovus bitti zaten yapamadm .ama 21.gunude bu mart ayinin8.de degerlendirdik .ayin 8nden yana aklima hamilelik gelmedi olur mu adetten birgun once tutarmi bilmiyirum ben diger gunlerde degerlendirme oldu olsaydi bencede cikardi .
Yok kuzum yapıyorum bak şöyle durumSen ovulasyon testi yapmayı bıraktın mı? İlk ay ben sat tan Bat a kadar her gün yapmıştım. Şubat ayında pik olduktan sonra da bir süre daha devam etmiştim emin olmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?