💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ay inşallah katlanarak devam etsin yaaaa

Döllenip tutunamayanlar kimyasal oluyor zaten
aşkım ben de çok çok silik çıktı, sonrakı gün bi tık koyu, ondan sonrakı günde ilk günki gibi, artimed hatalıdır diye düşündüm ama adetin 2ci günü yaptım aynı test bembeyaz çıktı, demekki testler bozuk diğilmiş

Aynur kuzum benimde silik çıkıyor
Korkuyorum

Belki de pik olmadı kuzum benim bilmiyprum. Normalde ben de polikistik var. Pcos larda lh hep yüksek ben de böyle
Bende de pko var.Bak sana şöyle söyleyeyim.bugğn doktora gittim 17 mm yumurtam var ama ovulasyon testinde t aşırı silik çıktı muhtemelen yarın 19mm olur ve pik olur

Bende de pko var.Bak sana şöyle söyleyeyim.bugğn doktora gittim 17 mm yumurtam var ama ovulasyon testinde t aşırı silik çıktı muhtemelen yarın 19mm olur ve pik olur
Mesela benim fotolarda attığım hangi gün gibi çıktı senin ovulasyon testin kuzum

Ama ben adetin 5. Günü yaptım çok net çıkmıştı buraya arkadaşlara da atmıştım :) çoğu bozuk canım onların

Evet cnm bugun iğne dahil 13. Gündü

Cnm dediğin gbi kafa dağıtmam lazım
Yarın erkenden çıkıyorum evden, bazı işlerım var, dediğin gbi alışveriş, evden dışarı atıcam kndımı
2 gün test yapmım dıyorum

Yarın sabah test yapamıcam ilk idrarla
O Yuzden az önce yaptım

Eklentiler

• Screenshot_20230314_212637_com.android.gallery3d.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 76
Yine silik var ay canım inşallah hamilesin sen ya çok öyle hissediyorum

Bence sen hamilesin aksam yapmana ragmen cıkmıs bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…