- 26 Aralık 2015
- 11.834
- 19.115
- 298
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.461
Eşime diyorum test alalım eşim diyor dolap daha açılmamış paketlerle dolu :))))))))Vay anasını ya bu ay çalıştığım teste gidecek
Vay anasını ya bu ay çalıştığım teste gidecek
Bende şaşırdım valla yazık halimizeHiç deme bacım aynı tepkileri verdim. Daha birkaç gündür en güvenilir predictoru yaptım hafif silik çıktı burda da gördüler ama ertesi gün aynı varla yok arasıydı. Neye güveneceğimzi şaşırdım artık
Aaaa sen kan mu verdin ne zammnnnYarın belli olur canım hem bugün kanda vermiştşm
Ay insallah vardır yarın biraz daha koyu görürsem yalancı malancı inancam artıkHee sende var gibi bsyler yaniayy hadi hayırlısı kız bende koyulaşmasını bekliyorum artık
Eşime diyorum test alalım eşim diyor dolap daha açılmamış paketlerle dolu :))))))))
Kendimiz Bi test mi yapsak napsak varsa var yoksa yok kimse şüpheye düşmezevettt ne paralar döküyoruz su testlere
freely nin mavi olanı asıl gerçeği ve çoook hassas baya iyi. Beyaz çıkarsa kesin sahtedir diyorum artık.Ferly mi ne var oda yalan diyorlar ayy yıldım valla
Adamlar bıktı bizdenBenimkide bu ay maaşı testlere yatırdık diyor
Test yapma bağımlısı olduk test alma bağımlısı olduk olduk da olduk bir hamile olamadıkBenimkide bu ay maaşı testlere yatırdık diyor
Hadi bakalım bekliyorum senden güzel haberlerAy insallah vardır yarın biraz daha koyu görürsem yalancı malancı inancam artık
Ah imkanımız olsaaKendimiz Bi test mi yapsak napsak varsa var yoksa yok kimse şüpheye düşmez
Ben de senden bekliyorum yarın sabah testlerimizle bulusalım lütfenHadi bakalım bekliyorum senden güzel haberler
Eczacılara sorayım frelly mavi olsun diyefreely nin mavi olanı asıl gerçeği ve çoook hassas baya iyi. Beyaz çıkarsa kesin sahtedir diyorum artık.
Aynen aynenAdamlar bıktı bizdenbir hafta öncesinden telasına düşüyoruz sürekli test test
Evet ya ne kadar basit onlar içinAynen aynenbide şey var regl olursan hamile değilsin regl gecikirse hamilesin öyle Bi mantık oluşuyor benimkinde eee olmadın ozmn hamile msiin diyip duruyor
Ayy keşke o günleri görsek artıkTest yapma bağımlısı olduk test alma bağımlısı olduk olduk da olduk bir hamile olamadık
Sabah yapar atarım inşallah koyulaşır beBen de senden bekliyorum yarın sabah testlerimizle bulusalım lütfen
KesinlikleEvet ya ne kadar basit onlar içindüz mantık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?