• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

bebekler bısey sorcam sıze,akıntı bende lh pıkı olmadan 3 gun once kadar baslıyor,sizce aşırı yogunlastıgındamı yumurtlama oluyor,yoksa aşırı yogunlastıktan bırkac gun sonra mı?Bunu çok merak edıyorum.Bılen deneyımleyen varsa cevap verebılırmı
Canım ben ovulasyonla takip ettim pik günü aşırı yogun akıntım vardı catlama günü şeffaf sonra durdu

Kızlar kanamam ne zaman başlar? Daha önceki düşüğümde 213e düşünce beta kanama başlamıştı. Şimdi gelen giden yok

ama farklı labaratuvarlar ya hani. perlitik de oyle bisey yasadı sonra yükseldi o yüzden sordum. kanama da başlamamış

canım gene bir kez daha deneseydin hata fln olmuştur belki başka bir yerde tekrar deneme yapsan çok zordur illa ki

Cnm bnce çok fazla değil
Başka Bi yerde yine yaptır
Doktor yarın yine ver dedi umudum yok karnım ağrıyo arada ama bilmiyorum şuan sağlıklı düşünemiyorum maalesef. Allah bilir

Doktor yarın yine ver dedi umudum yok karnım ağrıyo arada ama bilmiyorum şuan sağlıklı düşünemiyorum maalesef. Allah bilir
benim 141 iken baslamıştı kimyasalda canım. kanamayla öğrenmiştim direk kimyasal olduğunu. kimyasal diye biseyden haberim yoktu o ana kadar. ertesi gün 32 ye düştü. çok canın sıkılacaksa boşver kan verme hiç. bekle adet gelirse ona hazırlandın zaten fikren. gelmezse o zaman verirsin belki cok yüksek bir değer görürsün -ki insallah 2. senaryo olur-

Kızlar Günaydın regl gecikme 1. Gün test yaptım bakar mısınız? Efektli olanda yine görmek istediğim için mi çizgi var acaba belli belirsiz 🙄🥺
Kızlar ben az önce böyle bsy paylaşmıştım ya görüyorum demiştim şuanda baktım o çizgi daha da belli gibi sizde görüyor musunuz? Yoksa ben hala hayal mı görüyorum 😂😂 kuruma çizgisi desem kuruduğu baya zaman da oldu Bi bakar mısınız tekrardan

Eklentiler

• IMG20230314131536.jpg
    IMG20230314131536.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 78
İnşallah kuzum ya🥰
Az önce ki attığım testim de var gibi görüyorum çizgiyi demiştin ya bu yeni paylaşacağım fotoğrafta benim gördüğüm yer daha da belirginleşiyor gibi acaba sende bu belirginleşen yeri görürsen daha önce de orayı mı görmüştün diye soru sorcam sana 🙄bakar mısın?

Eklentiler

• IMG20230314131536.jpg
    IMG20230314131536.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 75
En doğrusu Allah bilir tabi ki ama hayat mucizelerle de dolu kuzum. Eğer kan vermek istemiyorsan da bekle bir kaç gün bir bakarsın artış çok güzel olur 🤲🏻🌺

T2’ye yaklaşmasının öyle bir anlamı mı var canım bilmiyordum. Ortadaki dün yaptığım daha koyuydu o yüzden bi panikledim
Emin değilim aşkım ama prodoctorun kaç haftalık oldugunu gösteren bir testi cıkmıs ondada t1-t2-t3-t4 gibi yerler vardı kaç haftalıksa ona göre çizgi cıkıyordu onun gibidir diye düşünüyorum

benim 141 iken baslamıştı kimyasalda canım. kanamayla öğrenmiştim direk kimyasal olduğunu. kimyasal diye biseyden haberim yoktu o ana kadar. ertesi gün 32 ye düştü. çok canın sıkılacaksa boşver kan verme hiç. bekle adet gelirse ona hazırlandın zaten fikren. gelmezse o zaman verirsin belki cok yüksek bir değer görürsün -ki insallah 2. senaryo olur-

En doğrusu Allah bilir tabi ki ama hayat mucizelerle de dolu kuzum. Eğer kan vermek istemiyorsan da bekle bir kaç gün bir bakarsın artış çok güzel olur 🤲🏻🌺
Kalbim dediğiniz gibi olmasından yana kızlar dilerim öyle olur Rabbim sizlere de bana da hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin. Sağolun desteğiniz için. Okuldayım hüngür hüngür ağlıyorum ders işleyemiyorum. Çocuklar bile anladı halimi sessizce dediğim yerleri yapıyolar derste

Back