💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlae benim hormon sonuçlarım çıktı anlayan varmı atsam doktor iyi dedi ama bana fsh pek iyi gelmedi

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-14-11-04-53-564_com.mi.globalbrowser~2.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 76
2 saatlik izin veriyorlarmış ne alabilirsen... Bizimde niyetimiz o yönde ama nasipten ötesi de yok. Rabbim hayırlı kapılar açsın herkese
kuzum 2 saatte ızın verseler tasıyıcı kolonda hasar var dedın ya yınede evın rısk hasar durumuna bı baktırın oyle gırın ıcerıye eger az hasarlıysa alın ama agır hasar varsa aman gırmeyın ıcerıye bıtanecıgım Allah esırgesın bırden deprem olur fln ❤ eger az hasar varsa alın tabıkı esyalarınızı.Hayat sıze en guzel sehırlerde en guzel yerlerde en guzel sekılde yasamayı nasıp etsın ınsallah❤

Cnm inşallah doğrudur
Ama sabahki laboquik neden boyle çıkmadı?
Sıvı almadan yaptım bunu
Hatalıda olabılur
Ayy insan Gercekten emin olamıyormuş
kuzum senın esın eczacı degılmıydı yanlıs mı hatırlıyorum.bitane predıctor alda sabah onu yapta gözümüz gönlümüz acılsın hemde emın olursun boylelıkle.ama dedıgım gıbı ben pozıtıf hıssedıyorum :) ❤

fnd_50 kuzum ben hiç kullanmadım o ilacı o yüzden bilmiyorum. Ama ilacın ağrı kestiğini düşünmüyorum ben. Bu arada benim de regl ağrım var. Ama daha bismillah. Bat 28 mart. Mümkün mü ki bu? Ya da yumurtlama ağrısı mıdır acaba bilmiyorum ki? A Afratafrac

Kızlar bu folik asitten kullandınız mı dün doktor yazdı içeriği bayagı gözüküyor

Eklentiler

• 16787829300181884075836845494257.jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…