- 21 Kasım 2022
- 466
- 808
- 33
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.281
Hiç belli olmaz canım pahalı olupta yanlış verende varCnm bebe time 10 TL ye satılıyor
Dandik olabılır
Kuzum testlerle takip edicem hemen kan vermicem ya insallah bu testler yanıltmıyordur beni insallah koyulasır
Bende gördüm canım kurumaya benzemiyor pembe duruyor inşallah doğru çıkarır sonucu güzel olurCnm bebe time 10 TL ye satılıyor
Dandik olabılır
Ben olsam oooo koşarak gitmiştimKuzum testlerle takip edicem hemen kan vermicem ya insallah bu testler yanıltmıyordur beni insallah koyulasırcanım benim cok dua ediyorum hic merak etme
kuzum 2 saatte ızın verseler tasıyıcı kolonda hasar var dedın ya yınede evın rısk hasar durumuna bı baktırın oyle gırın ıcerıye eger az hasarlıysa alın ama agır hasar varsa aman gırmeyın ıcerıye bıtanecıgım Allah esırgesın bırden deprem olur fln ❤ eger az hasar varsa alın tabıkı esyalarınızı.Hayat sıze en guzel sehırlerde en guzel yerlerde en guzel sekılde yasamayı nasıp etsın ınsallah❤2 saatlik izin veriyorlarmış ne alabilirsen... Bizimde niyetimiz o yönde ama nasipten ötesi de yok. Rabbim hayırlı kapılar açsın herkese
Kız güldürdün beniBen olsam oooo koşarak gitmiştim
Evet kesinlikle doğrusu buKız güldürdün benivalla içim içimi yiyo ama cok yıpratır o süreç ondan gitmicem burada birkaç arkadas da öyle demişti gidenler yani
Evet dayanamıyoruz heyecandanEvet kesinlikle doğrusu buama insan bazen doğruyu bilsede yapamıyor işte
Rabbim bize de nasip etsin inşallahEvet dayanamıyoruz heyecandantestlerle devam bakalım
kuzum senın esın eczacı degılmıydı yanlıs mı hatırlıyorum.bitane predıctor alda sabah onu yapta gözümüz gönlümüz acılsın hemde emın olursun boylelıkle.ama dedıgım gıbı ben pozıtıf hıssedıyorum :) ❤Cnm inşallah doğrudur
Ama sabahki laboquik neden boyle çıkmadı?
Sıvı almadan yaptım bunu
Hatalıda olabılur
Ayy insan Gercekten emin olamıyormuş
İnşallah kuzum yaİnşAllah seninde haberlerini alırız
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlar çok şükür hamileyim darısı sizlere inşallah ama idrarimda kanama varmış biraz bu bekarken de vardi yarın kadın doğuma gideceğim
Teşekkür ederim canımRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bat10 marttı evet aynı lab verdim kanıKuzum batın ne zamandı bir de aynı lab da mı verdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?