- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.241
Ben bi koyuluk görüyorumHenüz gecikme yok yarın regl günüm erken gebelik testinde çıkar diye dün bide bugün yaptım.Dünki yakın olan foto diğeri bugün.
Canım benim başka marka test var mı elinde onunla da bir dener misin seni üzmek istemem ama ben bir ay bu marka testlerde yaptım hepsinde aynı çizgiler çıktı ama olmadıAmin kuzum cok sagol
İnsallah vardırrrİşte bende o yüzden bilmiyorum canım göğsün şiş hassas baya geçen ay solda yaşadım ağrıları kasıkta bu ay sağ hayırlısı bekliyecem artık ya vardır yada adet olurum
Valla inşallah bakalım yaparım da çıkar yaYarın sabahtan yapın isterseniz daha iyi olur kaset testler bir tık daha geç çıkarıyormuş.
Yaaaa gördüm şimdi gördüm kalbimiz bir kuzum vallayaa aynı anda aynı seylerı yazmısız bılıyomusun şaka gıbı
İnşallah canım vücudum bnmle oynamıyorsa vardır diye düşünüyorum ayın 2 sine kadar boşum yok ondan sonrada 2 güne 1 oldu şimdi bıraktım artıkİnsallah vardırrr
ne kadar uzun surmus oyle cıkması guzelım.Ben ara vermıstım bebek olayına şubatta full,sımdı yenıden basladım bende ovu ates fln yapmıyorum vıtamın bıle ımıyorum bır bucuk aydır ama duzenlı ılıskıye dıkkat ederek ılerlıyorum kuzucum.Saglıkla gelsın mınnaklar artık ya :)Balımmm giremedim yeni gördüm mesajını valla aşkım pıhtılaşma için kan vermiştim hala çıkmadı sonucu ya onu bekliyoruz tedavi falan için ama çalışmalar tekdüze devam hiçbir şey yapmıyorum şu an ne Ateş ölçme ne yumurtlama takibi düz gidiyoruz ahaha sen nasılsın sende durumlar nasıl
İnşallah haberlerini alırız :)Valla inşallah bakalım yaparım da çıkar ya
üf testlere de güven yok artık yaCanım benim başka marka test var mı elinde onunla da bir dener misin seni üzmek istemem ama ben bir ay bu marka testlerde yaptım hepsinde aynı çizgiler çıktı ama olmadı
Cnm bata kaç gün varKızlar günaydın ben hayal mi görüyorum artık hep çizgi görmeye başladım enfekte böle fotoğraf olmadan ben görebiliyorum ama
Bnde hissediyorum seni tika basayı ama söyleyemiyorum canım ümit verip üzmeyeyim yanılırsam diyeYaaaa gördüm şimdi gördüm kalbimiz bir kuzum valla
İnşAllah seninde haberlerini alırızİnşallah haberlerini alırız :)
kuzucum eger ızın verıyorlarsa esyalarınızı almaya hangı sehre karar verdıysenız bır ev tutun esyalarınızı oraya götürün.Asansorlu tasımayla en hızlı bır sekılde esylarınızı alın.Ama agır hasar fln varsa evde gırmeyın kuzucum ne olur ne olmaz esya yenıden alınır ama can önemli.
Güzel degerlendirmişsin hadi bakalım insallahİnşallah canım vücudum bnmle oynamıyorsa vardır diye düşünüyorum ayın 2 sine kadar boşum yok ondan sonrada 2 güne 1 oldu şimdi bıraktım artık
Aşkım bak prodoctor, comfort days, miratech erken gebelik testleri ve artımed bunlar hep bana çizgi çıkardı ama gebelik yoktu. Kan vermiştim çıkmamıştı. Çok umutlanmıştım üç ay. Senin de üzülmeni istemediğim için başka marka denemeni istedim nolur yanlış anlama beni. Burda herkesin pozitif görmesini istiyorumüf testlere de güven yok artık yavalla artimed strip var baska kuzum netten siparıs verdim daha gelmedi
Ya bende öyle olmuyor. Hep iki kasığımda ağrı oluşuyor niyeyse. Hatta 2 kasığımda karıncalar yürüyor gibi his var dünden beri.İşte bende o yüzden bilmiyorum canım göğsün şiş hassas baya geçen ay solda yaşadım ağrıları kasıkta bu ay sağ hayırlısı bekliyecem artık ya vardır yada adet olurum
Benim geçen ay kimyasal olduğunda soldaydı bu ay sağda hatta bn vajinayı takip ediyorum sağ tarafa dokununca aCı hissettim hiç olmazdıYa bende öyle olmuyor. Hep iki kasığımda ağrı oluşuyor niyeyse. Hatta 2 kasığımda karıncalar yürüyor gibi his var dünden beri.
Evet değerlendirdik bnde var da teste çıkmadıGüzel degerlendirmişsin hadi bakalım insallahben de tık yok hic belirti falan
Kuzum asla yanlıs anlamam neden anlayayım o zaman napayim ben elimde prodoctor ve strip varAşkım bak prodoctor, comfort days, miratech erken gebelik testleri ve artımed bunlar hep bana çizgi çıkardı ama gebelik yoktu. Kan vermiştim çıkmamıştı. Çok umutlanmıştım üç ay. Senin de üzülmeni istemediğim için başka marka denemeni istedim nolur yanlış anlama beni. Burda herkesin pozitif görmesini istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?