💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

ne kadar uzun surmus oyle cıkması guzelım.Ben ara vermıstım bebek olayına şubatta full,sımdı yenıden basladım bende ovu ates fln yapmıyorum vıtamın bıle ımıyorum bır bucuk aydır ama duzenlı ılıskıye dıkkat ederek ılerlıyorum kuzucum.Saglıkla gelsın mınnaklar artık ya :)

Canım benim başka marka test var mı elinde onunla da bir dener misin seni üzmek istemem ama ben bir ay bu marka testlerde yaptım hepsinde aynı çizgiler çıktı ama olmadı
üf testlere de güven yok artık yavalla artimed strip var baska kuzum netten siparıs verdim daha gelmedi

2 saatlik izin veriyorlarmış ne alabilirsen... Bizimde niyetimiz o yönde ama nasipten ötesi de yok. Rabbim hayırlı kapılar açsın herkese

Aşkılar sabah hap içmedim. Ardından adet sancılarım başladı. Bu kadar erken başlaması normal mi acaba hapı bırakmasaydım da sancım olacak mıydı? Ama pazar günü de bırakmaya teşebbüs ettim hapı ama çizgi görür gibi olunca geç de olsa almıştım hapı. o zaman sancım falan bir şeyim olmamıştı bu arada

üf testlere de güven yok artık yavalla artimed strip var baska kuzum netten siparıs verdim daha gelmedi
Aşkım bak prodoctor, comfort days, miratech erken gebelik testleri ve artımed bunlar hep bana çizgi çıkardı ama gebelik yoktu. Kan vermiştim çıkmamıştı. Çok umutlanmıştım üç ay. Senin de üzülmeni istemediğim için başka marka denemeni istedim nolur yanlış anlama beni. Burda herkesin pozitif görmesini istiyorum

İşte bende o yüzden bilmiyorum canım göğsün şiş hassas baya geçen ay solda yaşadım ağrıları kasıkta bu ay sağ hayırlısı bekliyecem artık ya vardır yada adet olurum
Ya bende öyle olmuyor. Hep iki kasığımda ağrı oluşuyor niyeyse. Hatta 2 kasığımda karıncalar yürüyor gibi his var dünden beri.

Ya bende öyle olmuyor. Hep iki kasığımda ağrı oluşuyor niyeyse. Hatta 2 kasığımda karıncalar yürüyor gibi his var dünden beri.
Benim geçen ay kimyasal olduğunda soldaydı bu ay sağda hatta bn vajinayı takip ediyorum sağ tarafa dokununca aCı hissettim hiç olmazdı

Kuzum asla yanlıs anlamam neden anlayayım o zaman napayim ben elimde prodoctor ve strip var yarın yapayım diyordum koyulasma takip edeyim diye koyulasma varsa bence vardır sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…