- 7 Aralık 2018
- 868
- 1.125
- 113
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.201
Evet markası prodoktor.Negatif olarak algılıyorum ben zaten olsa burda ne pozitifler gördüm benzerdi benimki de heraldeBen görüyorum çizgi ama bu test prodoctor ise yanıltıyor bilgin olsun eğer varsa kaset testte de çıkar adete kaç gün var cnaım
Yok canım olmadım test yaptım bugün çıkmadı sağlık ocağına gitmiştim kızı okula bırakınca hormon bakılcaktı betada girdi yarın çıkarHayırlısı olsun kuzum ya çok düşünmemeye karar verdim sen naptin regl olmadım dimi
Amin kuzum cok sagol
Moral bozmak yokEvet markası prodoktor.Negatif olarak algılıyorum ben zaten olsa burda ne pozitifler gördüm benzerdi benimki de heralde
Keşkeee :) Yarın bat günüm varsa da yoksada belli olur mu ki artık?ben görüyorum
Albi marka burada yapanlar olmuştu sanki kuzum ben daha önce hiç kullanmadım o yüzden fikrim yok maalesefAl bi marka nasıl duydun mu cnm
Yapınca haber et canım mutlaka merak ediyorumBugün yapmadım aşkım cumaya kadar bekleyeceğim adet olmazsam o gün yapacağım
Olsun zararı yok bi bakarsın ama daha cok varmıs bak adetine yok diye düşünme simdidenAmin inşallah canım hormonlara bakalım demişti sağlık ocağındaki betayı ekledi yine negatif çıkmasına rağmen
Bilmiyorum ki flaşla falan baktım kör oldum iyice olmadığına karar kılıp üzülmiyim dedimCanım t çizgisinin o taraf farklı çıkmış sanki
Canım netten baktım pek güvenilir değilmişAlbi marka burada yapanlar olmuştu sanki kuzum ben daha önce hiç kullanmadım o yüzden fikrim yok maalesef
evet evet görürsünKeşkeee :) Yarın bat günüm varsa da yoksada belli olur mu ki artık?
Bekleyelim bakalım kuzumBilmiyorum ki canım takvime göre gelirse perşembe günü
Adetim ne zaman bilmiyorum ki canım o yüzden uygulama perşembeyi gösteriyorOlsun zararı yok bi bakarsın ama daha cok varmıs bak adetine yok diye düşünme simdiden
Amin kuzum cok sagolllHayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün inşallah
Amin inşallah ne güzel enerji verdiniz vallahi sağolasınız burda umutsuzluğa düşmek yok o yüzden çok seviyorum burayı :)Moral bozmak yokelbet bir gün Rabb'im nasıp edince olacak
Bekliyecem cnm kan verdim betada girdik tüm tahlilleri istedi aile hekimimBekleyelim bakalım kuzum
saglıkla gelsın bebegım❤Amin kuzum cok sagol
Sonucunuz ne oldu peki?Bnm geçen ay bi gün önce çok az belirgindi olabilir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?