- 13 Ekim 2022
- 4.627
- 6.273
- 88
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.141
canım sen bi devlete git 1 yıldan fazla oldu de hemen bütün testlere bakıyorlar içinde rahat eder bişey varsa ona göre önlemini alırsın benim bildiğim özellerde hiç 1 yıla bakmıyorlar hemen herşeye bakıyorlar bu dr seni oyalıyor vaktını boşa harcama derim yinede sen bilirsinDoktoru çok sevdim çok ısındım ama gerçekten 1 sene olmadan bakmıyoruz demesine sinir oluyorum özel hastane bide yani parasıyla sanki gönüllü yapacak.9 aydır falan deniyoruz.
Daha çok erken canım son 3 yada 2 kala net cıkarBata son 1 gün negatif bugünde
Tekrar yaptım kuzum comfort days markayla 1 dk içinde cizgi cıktı yineİnşallah canım inşallah yarın regl olmamSenin de dün pozitif çıkmıştı di mi? Ne yapmayı düşünüyorsun?
senin iyi gidiyordu canım niye öyle oldu belki hata vardır bi dr mı görünsenSonuç çıkmış kızlar. 93 düşük yapıyorum
Adet olana kadar devam o zamanEvet canım takip yapmam zaten kendim iyi kötü biliyorum uygulamaya göre gidiyordum erken oldu sandım
Sağlıkla büyüsün ve kucağınıza almayı nasip etsin Allah inşallahTekrar yaptım kuzum comfort days markayla 1 dk içinde cizgi cıktı yine
Bir iki gune iyice netlesir bence canim. Hala erken olabilir. Insallah vardirDün akşamki çizgi hemen çıkmıştı
Göğüslerim de çok şiş ve kasık agrım var
2 ay önceki kimyasalım daki belirtileri yaşıyorum aslında, göğüslerımden direkt anlıyorum
Akşam Bi test yine yaparım
Var varKızlar bunu da ilk idrarla yaptım comfort marka sanırım var ya
Cok guzel var hem deKızlar bunu da ilk idrarla yaptım comfort marka sanırım var ya
Evet canım belki vardır hayırlısıAdet olana kadar devam o zaman
Canım ben kullanıyorum yalancı pozitif görmedim hiç. Onda
1 Gün kaldı olsa çıkardı diye düşünüyorum.Yarın regl günüm.Daha çok erken canım son 3 yada 2 kala net cıkar
Sağlıkla ilerlesin inşallah canım çok sevindimKızlar bunu da ilk idrarla yaptım comfort marka sanırım var ya
Yumurtlama gününü biliyorsan şayet ve üstünden en az 11 gün geçtiyse çıkması gerekiyor cnm hafif silik te olsa. ancak geç döllenme yaşadıysan yarın bile çıkabilir.1 Gün kaldı olsa çıkardı diye düşünüyorum.Yarın regl günüm.
Eee şuan napıyosunuz canım evde yok malatyada nerede kalacaksınızCanım bizim devletin gönderdiğinden başkanda çok bakıldı ailedeki inşaat mühendisinden mimarına (aile apartmanı olunca) güçlendirme uzmanına kadar çok kişi baktı, ağır hasarlı ama güçlendirme olur dediler. Ama kimse o riske girmek istemiyor.
Ben göremedim kuzumKızlar Günaydın regl gecikme 1. Gün test yaptım bakar mısınız? Efektli olanda yine görmek istediğim için mi çizgi var acaba belli belirsiz
İnşallah olacak Kuzum stres yapma test yapınca kesin etiketle beni durumundan haberdar et silik mi oluştuCnm sende bnım aklımdasın
Her zaman giremesende
İğne oldum cnm ben bu ay
Sabah test yaptım negatifti
Az önce silik Bi çizgi oluştu
Yarın sabah bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?