- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.121
benimde moralim bozuk cuma 73 küsüratlı çıkmıştı bugün 84 buçuk üç günde çok az yükselmiş
Acaba kan mı versen canım üç gün geçmişRegl gününde 11 martta al.bi ile test yaptım negatif fakat daha regl olmadım.
Bilmiyorum ki canım takvime göre gelirse perşembe günüKaç günün vardı canım kusura bakma eğer daha önce söylediysen çünkü kafam yerimde değil benim de
Canım merkezdeki okullar bu hafta açıldı. Kızın okulundan mesaj gelmişti. Okullar birleştirilmiş. Maşti nin oraya çadır okul açılmış. Öğrenciler servislerle götürülecekmiş. Ama 2şer saat şeklinde
Al bi marka nasıl duydun mu cnmKaç günün vardı canım kusura bakma eğer daha önce söylediysen çünkü kafam yerimde değil benim de
Canım bizim devletin gönderdiğinden başkanda çok bakıldı ailedeki inşaat mühendisinden mimarına (aile apartmanı olunca) güçlendirme uzmanına kadar çok kişi baktı, ağır hasarlı ama güçlendirme olur dediler. Ama kimse o riske girmek istemiyor.
Bata son 1 gün negatif bugündeTest yapcak kızlar sabah erkenden kalktım bekliyorum hadi hayırlı haberlerle gelin inşallah
Canım bence bir sıkıntı olmayacak içini ferah tut. Üsttekiler tamamen kurumuşlar. alttaki hala ıslak. Renkler de birbirine yakın gibi geldi.Kızlar aşağı doğru sırasıyla 2 gün önce, dün ve şimdi yapıldılar. Sonuncusu düne göre daha silik sanki. Çok korkuyorum geçen ay da kimyasal geçirmiştim. Yine mi öyle oluyor
Canım hangi test bu. Bence koyulaşmış korkma ıslak şu anda ondan öyle gelmiştir sanaKızlar aşağı doğru sırasıyla 2 gün önce, dün ve şimdi yapıldılar. Sonuncusu düne göre daha silik sanki. Çok korkuyorum geçen ay da kimyasal geçirmiştim. Yine mi öyle oluyor
Canım ben kullanıyorum yalancı pozitif görmedim hiç. OndaAl bi marka nasıl duydun mu cnm
Canim bir arkadaş Malatya'da bu dönem okul acilmayacagini söyledi, bende şu an kayseri'deyim, öyleyse vakit geçmeden buradaki bir okula yazdırmak istedim.Canım merkezdeki okullar bu hafta açıldı. Kızın okulundan mesaj gelmişti. Okullar birleştirilmiş. Maşti nin oraya çadır okul açılmış. Öğrenciler servislerle götürülecekmiş. Ama 2şer saat şeklinde
Çok geçmiş olsun canim. Rabbim bir daha yaşatmasın.Canım bizim devletin gönderdiğinden başkanda çok bakıldı ailedeki inşaat mühendisinden mimarına (aile apartmanı olunca) güçlendirme uzmanına kadar çok kişi baktı, ağır hasarlı ama güçlendirme olur dediler. Ama kimse o riske girmek istemiyor.
Artımed canım bu. Normal kaset test ama hassas sanırım. Battan önce bile koyu çıktı. İnşallah koyulaşıyordurCanım hangi test bu. Bence koyulaşmış korkma ıslak şu anda ondan öyle gelmiştir sana
Birinde bir hata var bence. İnşallah bugünkü hatalıdır. Dün bariz belliydi.Kızlar gunaydın lar
bnde test yaptım sabah ama dün akşamki kadar belli değil
Filtreyle bile belli olmuyor, testime de güveniyorum laboquik
Dün akşam neden silik çizgi çıktıki ozamn anlayamadım
fnd_50 cnm sen ne yaptın
İnşallah canım kuyunca da değişmedi pek. Ortadakini öğleden sonra yapmıştım ona rağmen koyu çıktı ama bakalım bekleyeceğim mecbur. İnşallah yükseliyordur değerCanım bence bir sıkıntı olmayacak içini ferah tut. Üsttekiler tamamen kurumuşlar. alttaki hala ıslak. Renkler de birbirine yakın gibi geldi.
Dün akşamki çizgi hemen çıkmıştıBirinde bir hata var bence. İnşallah bugünkü hatalıdır. Dün bariz belliydi.
Çıkmaz bence canım ama dene istersen. Çıkmazsa da dert etme zaman var daha nasılsaRegle son 6 gün test yapsam negatif çıkıcak biliyorum ama yinede test yapmak istiyorum karmakarışık duygular
Belki bu dediğin marka güvenilir olabilri ama internetten ne alsak genelde içinden hatalı sorunlu test çıkabiliyor. İçimizi ferah tutalım.Dün akşamki çizgi hemen çıkmıştı
Göğüslerim de çok şiş ve kasık agrım var
2 ay önceki kimyasalım daki belirtileri yaşıyorum aslında, göğüslerımden direkt anlıyorum
Akşam Bi test yine yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?