💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

T TASUU canim Malatya'da okullarin açılış zamaniyla ilgili bir bilgin var mı ?
Canım merkezdeki okullar bu hafta açıldı. Kızın okulundan mesaj gelmişti. Okullar birleştirilmiş. Maşti nin oraya çadır okul açılmış. Öğrenciler servislerle götürülecekmiş. Ama 2şer saat şeklinde

Eklentiler

• Screenshot_20230314-083218_WhatsApp.jpg
    114,2 KB · Görüntüleme: 80
T TASUU kızlar sizin evlere tekrardan bakıldımı hasar durumu ne çıktı
Canım bizim devletin gönderdiğinden başkanda çok bakıldı ailedeki inşaat mühendisinden mimarına (aile apartmanı olunca) güçlendirme uzmanına kadar çok kişi baktı, ağır hasarlı ama güçlendirme olur dediler. Ama kimse o riske girmek istemiyor.

Kızlar aşağı doğru sırasıyla 2 gün önce, dün ve şimdi yapıldılar. Sonuncusu düne göre daha silik sanki. Çok korkuyorum geçen ay da kimyasal geçirmiştim. Yine mi öyle oluyor
Canım bence bir sıkıntı olmayacak içini ferah tut. Üsttekiler tamamen kurumuşlar. alttaki hala ıslak. Renkler de birbirine yakın gibi geldi.

Kızlar gunaydın lar
bnde test yaptım sabah ama dün akşamki kadar belli değil
Filtreyle bile belli olmuyor, testime de güveniyorum laboquik
Dün akşam neden silik çizgi çıktıki ozamn anlayamadım

fnd_50 cnm sen ne yaptın

Eklentiler

• IMG_20230314_085559.jpg
    103,4 KB · Görüntüleme: 79
Canim bir arkadaş Malatya'da bu dönem okul acilmayacagini söyledi, bende şu an kayseri'deyim, öyleyse vakit geçmeden buradaki bir okula yazdırmak istedim.

Ben evi hekimhana taşıdım, hekimhanda bir yıkım yok, ama Malatya merkezle aynı tarihte açılır acilacaksa sanırım. Keşke kesin biraey söyleseler.
Çok geçmiş olsun canim. Rabbim bir daha yaşatmasın.
Şu an nerede kaliyirsunuz ?

Birinde bir hata var bence. İnşallah bugünkü hatalıdır. Dün bariz belliydi.

Canım bence bir sıkıntı olmayacak içini ferah tut. Üsttekiler tamamen kurumuşlar. alttaki hala ıslak. Renkler de birbirine yakın gibi geldi.
İnşallah canım kuyunca da değişmedi pek. Ortadakini öğleden sonra yapmıştım ona rağmen koyu çıktı ama bakalım bekleyeceğim mecbur. İnşallah yükseliyordur değer

Regle son 6 gün test yapsam negatif çıkıcak biliyorum ama yinede test yapmak istiyorum karmakarışık duygular

Birinde bir hata var bence. İnşallah bugünkü hatalıdır. Dün bariz belliydi.
Dün akşamki çizgi hemen çıkmıştı
Göğüslerim de çok şiş ve kasık agrım var
2 ay önceki kimyasalım daki belirtileri yaşıyorum aslında, göğüslerımden direkt anlıyorum
Akşam Bi test yine yaparım

Belki bu dediğin marka güvenilir olabilri ama internetten ne alsak genelde içinden hatalı sorunlu test çıkabiliyor. İçimizi ferah tutalım. Hayırlı haberini alacağız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…