💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ya ben hep öyleyim hep de sağlıklı beslenirim hep de dikkat ederim spor hayatımda hep vardır sgara alkol yok abur cubur paketli ürün zaten yok ama olmuyo olmuyo olmuyo…

Ya ben hep öyleyim hep de sağlıklı beslenirim hep de dikkat ederim spor hayatımda hep vardır sgara alkol yok abur cubur paketli ürün zaten yok ama olmuyo olmuyo olmuyo…
Ah kızlarcım ben de öyle. Sonra her regl başa dönüyorum cips diye. Rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallah Tikabasa

Galiba ben adette geliyor bel ağrısı baş ağrısı başladı adet olmuş gibi hissediyorum sürekli hayırlısı artık yapacak bişey yok

Offfff offff offfffffff offf
bak bu ayı hemen es gecmıyorum henuz daha adet olmadın sonucta amaaa / olurda regl olursan bırdahakı aylarda daha regl gelmeden dıger aya adımını atarsan bozusuruz senın handıkapın o , yazmayacaksın vucut olarak psıkolojık olarak zaten dırek beyne nasılsa olmayacak ben su aya gıdeyım dıyorsun.Deme pskılojıde bu ıste onemlı kafa olarak pozıtıf olmak kankam bu sana ılk yasağımdır haberın ola

4 gün var canım malesef negatif o ışıktan öyle gözüküyor keşke olsaydı 2. İğnemdi çok umutlanmıştım dolu doluda değerlendirmiştik ..
Ufaktan biseyler var gibi ama yanılma da olabilir ışıktan dediğin gibi. İğnenin 17.gunu varsa silik de olsa çıkardı bence istersen kan ver için rahat etsin. Bir de iğneden sonraki 16.-17.gunlerde adet gelir muhtemelen 4 güne kalmaz gebelik yoksa. Bende hep öyle oldu. Gönlüne göre olsun

Regli bitimi 6. Ve 12. Güne denk getirilip çekiliyor kısacası reglin biter bitmez, her ihtimale karşı da betana bakmak istiyorlar bende 3 gün önce çekildim

Yok kuzum doktor rahim filmi çekelim demişti ilişki olduğu için çekilememiştim geçen ay
Pazartesiye randevu aldım üniversite hastanesine.
İnşallah hemen cekilebilirim.
Rahim filmini doktor hemen odasında mi çekiyor acaba, başka bir bölüm mu çekiyor
Benim üniversite hastanesi olduğu için hiç zannetmiyorum anestezili olduğunu inşallah çok canim acımaz.

Hamilelik durumum da kesinlikle yok, depremden beri koca yüzü görmedim malum.

Çok sevindim canım benim Allah’ıma bin şükür olsun. Bizler için de dua et nolur

Etmem mi canım vallahi ediyorum Allah hepinize hepimize sağlıkla evlatlarimizi nasip etsin gebelik.durumu dahil evlatlarimizla sinamasin bizi cuma dan beri ne stres çektim ben biliyorum ama nolur regl gününüz geçmeden kan tahlili yapmayın aşırı stresli bu arada o 45 ten 48 e Dr dedi ki regl in daha geçmemiş az artis olabilir normal önemli olan şimdikiler dedi. Allah im böyle artmasını nasip etsin siz de bana dua edin. İlk bebeğim olacak 6 senelik evliyim ilk meyvemiz Rabbim güzel sağlıkla kucaklamayi nasip etsin

Kızlar napıyosunuz benim başımda yine bin tane iş giremiyorum ya buralara :/ var mı bizim tayfadan bebiş haberi ? benim canım çok sıkkın. bi türlü adetlerimi düzene sokamadım, geçen ay gecikmişti, bu ay da bitmek bilmedi iki haftadır azar azar da olsa kanamam var, çok sıkkınım cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…