- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #7.821
Kuzum cıkabilir ben de cıkmaz ama bi yapayım demiştim cıktı ama bu seferde teste güvenemedim bakalım ben ilk idrarla yaptımÇatlama bnmmde 3ü idi bnmde şuan çıkar mi sence canım ya
Bende görüyorum sanki yacanım bıraz yakından net bı sekılde cekıp bıdaha atabılırmısın sankı ben bıseyler goruyorum
Bnımde buyuk ıhtımal 3ü çatladıÇatlama bnmmde 3ü idi bnmde şuan çıkar mi sence canım ya
Sanırım görülebiliyor canım. 1500 üzeri görülebiliyor diye okudum ama tam sınırda gibi seninki bir iki gün daha beklesen daha iyiBu sonuçla kese görünür mü
Eki Görüntüle 3217274
cekkk yeterkı ıcın rahatlasınnnnn be kankammmBir of çeksem karşıki dağlar yıkılır
Ya ben hep öyleyim hep de sağlıklı beslenirim hep de dikkat ederim spor hayatımda hep vardır sgara alkol yok abur cubur paketli ürün zaten yok ama olmuyo olmuyo olmuyo…Mehrii34
Cnm senı okadar iyi anlıyorum ki
Bizde dolu dolu değerlendirmiştik
Hayatımda yemediğim balı, pekmezi, cevizi, kuruyemiş i yedimçok dikkat ettık
Bu ay o kdr uğrastık
Tek tesellim yarın sabahki test
Offfff offff offfffffff offfcekkk yeterkı ıcın rahatlasınnnnn be kankammm
Ah kızlarcım ben de öyle. Sonra her regl başa dönüyorum cips diye. Rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallahYa ben hep öyleyim hep de sağlıklı beslenirim hep de dikkat ederim spor hayatımda hep vardır sgara alkol yok abur cubur paketli ürün zaten yok ama olmuyo olmuyo olmuyo…
Evet bende iki hafta sonra gdcm ozmn belli olur galiba ilk bebegm olucak inşallahSanırım görülebiliyor canım. 1500 üzeri görülebiliyor diye okudum ama tam sınırda gibi seninki bir iki gün daha beklesen daha iyi
bak bu ayı hemen es gecmıyorum henuz daha adet olmadın sonucta amaaa / olurda regl olursan bırdahakı aylarda daha regl gelmeden dıger aya adımını atarsan bozusuruz senın handıkapın o , yazmayacaksın vucut olarak psıkolojık olarak zaten dırek beyne nasılsa olmayacak ben su aya gıdeyım dıyorsun.Deme pskılojıde bu ıste onemlı kafa olarak pozıtıf olmak kankam bu sana ılk yasağımdır haberın olaOfffff offff offfffffff offf
Kaç hafta kaç gün canım şu an ne kadar da böyle oluyor onu merak ettimBu sonuçla kese görünür mü
Eki Görüntüle 3217274
Evet canım öyle görünüyorKızlar galiba 11i pikmiş dimi?9-11 değerlendirdik. Bugün de değerlendirecem inşallah
Eki Görüntüle 3217277
Ufaktan biseyler var gibi ama yanılma da olabilir ışıktan dediğin gibi. İğnenin 17.gunu varsa silik de olsa çıkardı bence istersen kan ver için rahat etsin. Bir de iğneden sonraki 16.-17.gunlerde adet gelir muhtemelen 4 güne kalmaz gebelik yoksa. Bende hep öyle oldu. Gönlüne göre olsun4 gün var canım malesef negatif o ışıktan öyle gözüküyor keşke olsaydı 2. İğnemdi çok umutlanmıştım dolu doluda değerlendirmiştik ..
Regli bitimi 6. Ve 12. Güne denk getirilip çekiliyor kısacası reglin biter bitmez, her ihtimale karşı da betana bakmak istiyorlar bende 3 gün önce çekildim
Yaaa evettt bnde bu ay olucam inş ohaa yani resmen para tuzaği millet şaşirmiş. Bnde özele sprdum anestezili 4000anestesiz 2500 dediler ama daynaılcak gibide deilmiş antestesiz olmaz bu ay çektircem baklm bata 5gün ver ama testlerde çikmiyo negatifpoztifie dönme ihtimalide yok sanrm artık
Pazartesiye randevu aldım üniversite hastanesine.Yok kuzum doktor rahim filmi çekelim demişti ilişki olduğu için çekilememiştim geçen ay
Çok sevindim canım benim Allah’ıma bin şükür olsun. Bizler için de dua et nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?