💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Regli bitimi 6. Ve 12. Güne denk getirilip çekiliyor kısacası reglin biter bitmez, her ihtimale karşı da betana bakmak istiyorlar bende 3 gün önce çekildim

Devlet hastanesinde mi kan veriyorsunuz? Kadın doğum muayenesi gerekmiyor mu?
Özelde veriyorum canım. Evime yakın bir özel var sadece beta vericem diyorum laboratuvara yönlendiriyor. 1.5 saate de sonucu alıyorum. Her gidişimde 145tl ödüyorum ama hiç parasında değilim artık isterseler tüm paramı alsınlar yeterki sağlıklı olsun miniğim

1600 mü ben 3600+muayene ücreti 565₺ para ödedim

Kızlar sabah kan verdim bunu valla Dr um istedi 237.6 çıktı maşallah daha da üzülmüyorum içim rahatladı inşallah cumartesi 1500 görürüz vajinalden en azından anlaşılır kese Amin
Benim bile içim rahatladıııııı ohh çok şükür canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlere dua etmeyi unutma

Kızlar benden umudunuzu kesin. Çünkü ben kendimden umudumu kestim artık
Dünkü gibi varla yok arası bir şey. Olsa biraz koyulaşma olurdu diye düşünüyorum
Canım beni biliyorsun bu testten yaptım negatifti sonra günüme yakın kaset testte gördüm biraz daha bekle erkendir belkide ben yumurtlamadan 12 sonra anca gördüm silik kimyasalda da aynı şekilde 1 kala silik gördüm

Benim tamamlayıcı sigortam var ama her seferinde muayene isteniyor öncesinde o da doktor müsaitse. Aile hekimliği de 2 gün sonra sonuç veriyor. Devlet hastanesi zaten zordur herhalde

Cnm inşallah vardır
Merakla beklıyorum sonucunu
Bnımde iğne dahil 12. Gündü bugun
Negatifti sabah
Canım çok korkuyorum yapamıyorum içimi bi huzursuzluk kapladı gitmiyor o hiss teste elim gitmiyor .. 12 gün daha erken 3-4 gün sonra kesin sonuc alırsın inş böyle içimde heycan korku var ilk defa

Selam canım bnde test yaptim bugün regle 5gün var dün kan testi verdim negatiff ümidimi kestm kesicem yani dha pozitife dönmez dimi

Yarın sabah sıvı almadan ilk idrar ile dene canım
Canım bende pcoluyum ve test yapıp yapmamakta çok kararsız kaldım 4 gün var adete iğne kullanmıştım 24 şubatta.. hayırlısı olsun kendinş yanlız hissetme diye yazmak istedim okadar çok kadın var ki pcolu olan allah herkesin gönlüne göre versin..

İnşallah isteyen herkesin olsun Burasın sıcak, samimi, herkesin birbirinin iyiliğini istediği ortam o kadar güzel ki. Kalbim buradaki isteyen herkes için dileklerle, dualarla dolu
Benim de gerçekten, herkese dua ediyorum Rabbim sadece bana değil tüm isteyen anne adaylarına versin kimsenin kucağı boş kalmasın. Kimse benim gibi üzülmesin

Belli bi doktorum yok bi türlü denk getiremiyorum aynı kişiyi. Ama uzman jinekolog arkadaşımın babası. Ona yolladım baksın diye. Söyledikleri bunlar. Canım sıkıldı biraz
Canım bende geçiş görememiştim ayrıca sanırım sağ tüpünde sıvı dolması var sosis gibi şişmiş tüp bebek yaptırmak istersen de yine ameliyat olman gerekiyor çünkü tüpte ki sıvılar rahîm içine akıyor tutunmayı engelliyor bence iyi bir kadın dogumcu bul hsg ile muayene ol bir yol bul bir an önce

Özele sordum bugün 4 bin dedi banada
Yaaa evettt bnde bu ay olucam inş ohaa yani resmen para tuzaği millet şaşirmiş. Bnde özele sprdum anestezili 4000anestesiz 2500 dediler ama daynaılcak gibide deilmiş antestesiz olmaz bu ay çektircem baklm bata 5gün ver ama testlerde çikmiyo negatif poztifie dönme ihtimalide yok sanrm artık

Cnm sen iğneni 24 Şubatta mı oldun

Offf bnde klomen kullandm ama iğnesiz dr iğne vermedi bn yaptim negatif bata 5gün var sanrm bu ayda umutlar suya düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…