- 24 Ağustos 2022
- 4.524
- 16.698
- 138
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #7.481
Ya bugün iş çıkışı vericem sanırım dayanamicam. Çok merak ediyorum kaç oldu diyedestinesiaa canimcm tekrar ne zmn kan vereceksin?
Şimdi almaya gidicem bakalım Rabbim ilk once tüm isteyenlere onların icinde bana da nasip etsinTatlım sen önce test al test yap. 10 gün gecikme de direk çıkar zaten. Kan olayına sonra bakarsın. Önce evde kaset test yap bakalım.
RABBİM ol derse olur. Her zaman umut vardır
Bugun iyice oturur taslar yerine o zamanYa bugün iş çıkışı vericem sanırım dayanamicam. Çok merak ediyorum kaç oldu diye
Amiin inşallah canım benim dua edin lütfenBugun iyice oturur taslar yerine o zamanhadi insallah 3 kat çıksın
Kankam sana dun attıgım vıdeoyu buyuzden attım egerkı erken gunlerdeyse kadının koyulasması 7.gunden 11 e anca olmus cunku cok kucuk degerler dusunsene 5 se degerın max 7.5 olur bugun gıbı gıbı senın ılk cektıgın fotoda da yıne gozukuyor bu yuzden beklemen ve en az ıkı gun gecmeden bıdaha yapmamanı onerıyorum kankam yınede kotu dusunmeyelım ıyı dusunelım ıyı olsun mınık bır umut bıze goz kırpıyor netıcedeKızlar benden umudunuzu kesin. Çünkü ben kendimden umudumu kestim artık
Dünkü gibi varla yok arası bir şey. Olsa biraz koyulaşma olurdu diye düşünüyorum
Vermesen bıle olurdu ama bu son olsun sonra ultrasonla takıp baslıcak tamammıYa bugün iş çıkışı vericem sanırım dayanamicam. Çok merak ediyorum kaç oldu diye
Kuzum sen adetin bilmiyorsun ne zaman.Adet gelmeyene kadar umut var..belki çok minik..hemen nasıl göstersim.hem dünkü testle aynımı şimdi yaptığın?ayKızlar benden umudunuzu kesin. Çünkü ben kendimden umudumu kestim artık
Dünkü gibi varla yok arası bir şey. Olsa biraz koyulaşma olurdu diye düşünüyorum
Tamam kuzum ne bilim ya şeytan vesvese sokuyo aklıma bi anda endişelendim görmek istedimVermesen bıle olurdu ama bu son olsun sonra ultrasonla takıp baslıcak tamammı
Hadi al gel yap bekliyoruzŞimdi almaya gidicem bakalım Rabbim ilk once tüm isteyenlere onların icinde bana da nasip etsin
Bugünkü bembeyaz canım şimdi iyice baktımKuzum sen adetin bilmiyorsun ne zaman.Adet gelmeyene kadar umut var..belki çok minik..hemen nasıl göstersim.hem dünkü testle aynımı şimdi yaptığın?ay
Beklemekten başka çarem yok kankam ama elimde değil çok üzülüyorum artık olsun hayırlısı ile istiyorum az önce baktım yanımda getirdim tersi. Kar gibi bembeyazKankam sana dun attıgım vıdeoyu buyuzden attım egerkı erken gunlerdeyse kadının koyulasması 7.gunden 11 e anca olmus cunku cok kucuk degerler dusunsene 5 se degerın max 7.5 olur bugun gıbı gıbı senın ılk cektıgın fotoda da yıne gozukuyor bu yuzden beklemen ve en az ıkı gun gecmeden bıdaha yapmamanı onerıyorum kankam yınede kotu dusunmeyelım ıyı dusunelım ıyı olsun mınık bır umut bıze goz kırpıyor netıcede
Bugünkü bembeyaz ama canımKuzum hemen umudunu kesme. Asırı silik hemen koyulasmazki tabi silik olcak sen çarsamba yap bidaha
Cuma günü yapacağım canım artıkCanım acele etme o zaman bekle biraz daha cuma günü yaparsın testini tekrar gününe var nasılsa
Umudu kesmek yok, belki bebiştir. Hemen koyulaşmaması da belki normaldir. İnşallah vardır canım. Eğer beklemek istemiyorsan kan ver olmadı, sonra testlerle koyuluk takibi yaparsın.Kızlar benden umudunuzu kesin. Çünkü ben kendimden umudumu kestim artık
Aynı marka testmi?Bugünkü bembeyaz canım şimdi iyice baktım
Cnm bakalım Bi kaç güne belli olurBugünkü bembeyaz ama canım
Evet canımAynı marka testmi?
Daha erken olabilir canim senin yine de. Carsamba yap bence daha net olur. Adet agrisina takilma neyin ne oldugu da belli olmuyorCnm bakalım Bi kaç güne belli olur
İnşallah vardır da koyulaşır
Bnde sabah yaptım kar gbi bembeyaz
İğne etkisi geçmiş belli
Göğüslerim de indi sanki
Adet ağrım var
Bakalım yarın sabahta yapıcam
Cumaya kadar beklicem ben deCnm bakalım Bi kaç güne belli olur
İnşallah vardır da koyulaşır
Bnde sabah yaptım kar gbi bembeyaz
İğne etkisi geçmiş belli
Göğüslerim de indi sanki
Adet ağrım var
Bakalım yarın sabahta yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?