- 8 Eylül 2022
- 723
- 730
- 33
- 32
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #7.321
Ben bugün yaptim test ama negatif bugün 10.gunumuş o yuzden erken diye düşündümSelam canım bende aynı durumdayım adetten 12 gün önce başladı adet ağrısı kasıklarda şuan adete 5-6 gün kaldı gidip geliyor kasık ağrılarım iğnemin 14 . Günü negatifdi idrar testim
Evet gogus agrısı olması ıyı bısey bebegımBir de benim bu ay birkaç gündür hayatımda ilk kez göğüslerimde net olarak hassaslık dokununca sızlama hissediyorum. Benim adet süreçlerinde hiç göğüslerimde böyle şeyler olmaz ilk gebeliğimde de olmadı. Acaba diyorum yüksek doz Progestan kullandığımdan göğüslerimi etkilemiş olabilir mi
Keşke hiç yapmasaydın 15-16 günde tam çıkıyo ne olduğu anca moral bozukluğu oluyo erkenden yapınca ben 14. Gün yaptım şuan adeti bekliyorum ama içim içimi yiyor kasıklarıma adet ağrısı girip duruyorBen bugün yaptim test ama negatif bugün 10.gunumuş o yuzden erken diye düşündüm
Ne demek kuzum, birbirimizi en iyi biz anlıyoruzİnşallah olumlu olur da vallahi mutluluktan bağıra bağıra ağlamak istiyorum artık. Sağlıkla tutunsun mutlu etmek istiyorum herkesi ben de. Allah razı olsun kuzum benim desteğin için
İlaç kullanıyorum ya ben sabah akşam Progestan bence ondan dolayı öyleEvet gogus agrısı olması ıyı bısey bebegımprogestron hormonunun yuksek oldugunun bır gostergesı.erkenden yat barı bugunde hemen sabah olsun
Kesinlikle öyle iyi ki burası var iyi ki sizler varsınızNe demek kuzum, birbirimizi en iyi biz anlıyoruz
Kesinlikle çok çok zor geliyor. Benle aynı dönem evlenen hatta sonra evlenen herkesin bebeği oldu. Yeni evlenen arkadaşlarımdan hamilelik haberleri geliyor. Çok üzülüyorum ağlıyorum. Tabi ki herkesin olsun asla kıskanmıyorum isteyen herkesin bebeği olsun kimse benim gibi üzülmesin. İnşallah o an biran önce gelir kuzum. Tabi herşeyden önce sağlıklı bir şekildeBen de düşük yaptgmda kanamam devam ettigi günlerde en yakin arkadasimim bebeğini gormeye gitmiştim. Cok zor geliyor gercekteninstada da önüme yenidogan bebek videolari düşmeye basladi. Instagramin da bu insanin hayatini an be an takip eden yönünden nefret ettim bu yuzden her seyin bir zamani var belki de canim en hazir oldugumuz ani bekliyoruzdur insallah. Hayırlısıyla isteyen herkese nasip olsun
Ben kimyasal olduğunda sürpriz yapmıştım. Çok sevinmiştik. Bu sefer olursa direk söylicem sanırımİlaç kullanıyorum ya ben sabah akşam Progestan bence ondan dolayı öyleyatabilirim inşallah uyuyamam ben bugün. Ya bu ay her zamankinden daha stresliyim ya birinin beni sakinleştirmesi gerek. Eşime de çaktırmamaya çalışıyorum. Adama bu sefer sürpriz yapmak istiyorum öbüründe yapamadım içimde kaldı
İlkinde 15 sy sebepsiz olmamıştı 16. Ay Progestan kullandığım ay olmuştu valla pat diye aradım gel aşkım oldu galiba gel gel dedimBen kimyasal olduğunda sürpriz yapmıştım. Çok sevinmiştik. Bu sefer olursa direk söylicem sanırım
Fikir alışverişi yaparız kuzumİlkinde 15 sy sebepsiz olmamıştı 16. Ay Progestan kullandığım ay olmuştu valla pat diye aradım gel aşkım oldu galiba gel gel dedimşimdi ne yapacağım bilmiyorum hele bir kesinleşsin amin
Sakın ol bebegm en sevdıgın dızıyı ac yada netflıxte guzel bı fılm,nejat ıslerın fılmı geldı bak guzeldı onu ızle.bıraz cıkolata cay fln ye ıc keyfıne bakkİlaç kullanıyorum ya ben sabah akşam Progestan bence ondan dolayı öyleyatabilirim inşallah uyuyamam ben bugün. Ya bu ay her zamankinden daha stresliyim ya birinin beni sakinleştirmesi gerek. Eşime de çaktırmamaya çalışıyorum. Adama bu sefer sürpriz yapmak istiyorum öbüründe yapamadım içimde kaldı
Film çok izleme huyum yok kitap okuyorum bastırıyorum kitap okumayı çok severimSakın ol bebegm en sevdıgın dızıyı ac yada netflıxte guzel bı fılm,nejat ıslerın fılmı geldı bak guzeldı onu ızle.bıraz cıkolata cay fln ye ıc keyfıne bakko zaman hıc soyleme aynen sabah gızlıce yapar bakarsın 6 gıbı uyanırsın zaten muhtemeler
Tek olsun da sağlıkla, her şey hallolur inşallahFikir alışverişi yaparız kuzumben de hayal çok
Ayy bebısmmm o zaman kek yapp hem oglunda cok mutlu olurFilm çok izleme huyum yok kitap okuyorum bastırıyorum kitap okumayı çok severimçikolata falan da yemem paketli ürün ahhahahah abur cubur asla benim işim zor inşallah bu test yanıltmaz ya şu süreçte her şeyi yaşıyoruz görüyoruz
Nasıl abur cubur sevmez bir insan nasıl yemez bana da sırrını ver canımAyy bebısmmm o zaman kek yapp hem oglunda cok mutlu olurevet hatırladım sen abur cubur yemıyordun vallahı bravo ınsallah ınsallah yarına kadar dayan yarın zaten belli olur
Aminnn inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınYa ne güzel samimi dua ediyorsun canım kardeşim Rabbim senin de gönlüne göre hayırlısı ile versin inşallah
Ben yıllardır tüketmem canın asla paketli ürün almam. Zamanında yiyordum ama yedikçe insana bağımlılık yapıyor. Bir davranışın alışkanlığa dönüşmesi için onu en az 21 gün uygulamak gerekiyor. Bende biraz fazla irade var. Bugün bunu yemiyorum dediysem olay bitmiştir. Ve öyle bir karar aldığım gün dedim ki artık yemeyeceğim ve o günden beri yemem. İnstagramda gıda dedektifi var o paketli ürünlerin içeriklerini paylaşıyor onları gördükçe de iyice soğumuştum mesela. Ne yediğinizi bilin diye bir kitabı var onu da okudum, oku mutlaka canım. Kola, asitli içecek meyve suları asla içmem mesela. Bitter çikolata bir kare yiyeyim diyorum mesela kahve yanında, yiyemiyorum aşırı şekerli geliyor artık. Temiz içerikli ürünlerin protein barlarını, protein cipslerini alırım (nohuttan yapılan ) düzenli spor yaparım agırlık cardio vs o yüzden protein içerikli şeyler çok tüketirim. Oğlum 4 yaşına kadar asla abur cuburla tanışmadı o da yemedi ama okula gittiğinden beri malesef çevrenin etkisi ile tek tük yemeye başladı ama biliyor musun bazı şeyler ona bile sanırım çok şekerli geliyor ısırıp bırakıyor ya da meyve suyu asla içemiyor. Öyle işte arkadaşlarım çok şaşırır der ki nasıl canın istemiyor :))) ben de derim ki vücuduna neyi alıştırırsan onu ister
Şu ara hamur işi de tüketmiyorumAyy bebısmmm o zaman kek yapp hem oglunda cok mutlu olurevet hatırladım sen abur cubur yemıyordun vallahı bravo ınsallah ınsallah yarına kadar dayan yarın zaten belli olur
Bekleme zaten canım yarın bir tık daha rahat görürsün beta çabuk yükseliyor sabah ilk işim sana bakmak olacakYok ben çarşamba falan bekleyemeyeceğim yarın yapacagım Salı da yapacağım predictor iki tane kaldı elimde. Laboquick kaset test var sonra ona geçerim en kötü kan veririm hiç böyle değildim son iki güne kadar beklerdim ben hep ama bu ay bat bilmediğim için belirsizlik beni sabırsız yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?