💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Evet gogus agrısı olması ıyı bısey bebegımprogestron hormonunun yuksek oldugunun bır gostergesı.erkenden yat barı bugunde hemen sabah olsun

Ben bugün yaptim test ama negatif bugün 10.gunumuş o yuzden erken diye düşündüm
Keşke hiç yapmasaydın 15-16 günde tam çıkıyo ne olduğu anca moral bozukluğu oluyo erkenden yapınca ben 14. Gün yaptım şuan adeti bekliyorum ama içim içimi yiyor kasıklarıma adet ağrısı girip duruyor

Evet gogus agrısı olması ıyı bısey bebegımprogestron hormonunun yuksek oldugunun bır gostergesı.erkenden yat barı bugunde hemen sabah olsun
İlaç kullanıyorum ya ben sabah akşam Progestan bence ondan dolayı öyle yatabilirim inşallahuyuyamam ben bugün. Ya bu ay her zamankinden daha stresliyim ya birinin beni sakinleştirmesi gerek. Eşime de çaktırmamaya çalışıyorum. Adama bu sefer sürpriz yapmak istiyorum öbüründe yapamadım içimde kaldı

Kesinlikle çok çok zor geliyor. Benle aynı dönem evlenen hatta sonra evlenen herkesin bebeği oldu. Yeni evlenen arkadaşlarımdan hamilelik haberleri geliyor. Çok üzülüyorum ağlıyorum. Tabi ki herkesin olsun asla kıskanmıyorum isteyen herkesin bebeği olsun kimse benim gibi üzülmesin. İnşallah o an biran önce gelir kuzum. Tabi herşeyden önce sağlıklı bir şekilde

Ben kimyasal olduğunda sürpriz yapmıştım. Çok sevinmiştik. Bu sefer olursa direk söylicem sanırım

Kızlar iyi hafta sonları yarın gidyorum kan tahline doktor istedi insülin direncim varsa ilaç yazcak gebelik testide yaparız dedi ama daha regl 9 gün var işallah vardır da o şeker ilacını kullanmam çok korktum

Ben kimyasal olduğunda sürpriz yapmıştım. Çok sevinmiştik. Bu sefer olursa direk söylicem sanırım
İlkinde 15 sy sebepsiz olmamıştı 16. Ay Progestan kullandığım ay olmuştu valla pat diye aradım gel aşkım oldu galiba gel gel dedim şimdi ne yapacağım bilmiyorum hele bir kesinleşsin amin

Sakın ol bebegm en sevdıgın dızıyı ac yada netflıxte guzel bı fılm,nejat ıslerın fılmı geldı bak guzeldı onu ızle.bıraz cıkolata cay fln ye ıc keyfıne bakko zaman hıc soyleme aynen sabah gızlıce yapar bakarsın 6 gıbı uyanırsın zaten muhtemeler

Film çok izleme huyum yok kitap okuyorum bastırıyorum kitap okumayı çok severim çikolata falan da yemem paketli ürün ahhahahah abur cubur asla benim işim zor inşallah bu test yanıltmaz ya şu süreçte her şeyi yaşıyoruz görüyoruz

Ayy bebısmmm o zaman kek yapp hem oglunda cok mutlu olurevet hatırladım sen abur cubur yemıyordun vallahı bravoınsallah ınsallah yarına kadar dayan yarın zaten belli olur

Nasıl abur cubur sevmez bir insan nasıl yemez bana da sırrını ver canım fnd_50
Ben yıllardır tüketmem canın asla paketli ürün almam. Zamanında yiyordum ama yedikçe insana bağımlılık yapıyor. Bir davranışın alışkanlığa dönüşmesi için onu en az 21 gün uygulamak gerekiyor. Bende biraz fazla irade var. Bugün bunu yemiyorum dediysem olay bitmiştir. Ve öyle bir karar aldığım gün dedim ki artık yemeyeceğim ve o günden beri yemem. İnstagramda gıda dedektifi var o paketli ürünlerin içeriklerini paylaşıyor onları gördükçe de iyice soğumuştum mesela. Ne yediğinizi bilin diye bir kitabı var onu da okudum, oku mutlaka canım. Kola, asitli içecek meyve suları asla içmem mesela. Bitter çikolata bir kare yiyeyim diyorum mesela kahve yanında, yiyemiyorum aşırı şekerli geliyor artık. Temiz içerikli ürünlerin protein barlarını, protein cipslerini alırım (nohuttan yapılan ) düzenli spor yaparım agırlık cardio vs o yüzden protein içerikli şeyler çok tüketirim. Oğlum 4 yaşına kadar asla abur cuburla tanışmadı o da yemedi ama okula gittiğinden beri malesef çevrenin etkisi ile tek tük yemeye başladı ama biliyor musun bazı şeyler ona bile sanırım çok şekerli geliyor ısırıp bırakıyor ya da meyve suyu asla içemiyor. Öyle işte arkadaşlarım çok şaşırır der ki nasıl canın istemiyor :))) ben de derim ki vücuduna neyi alıştırırsan onu ister

Ayy bebısmmm o zaman kek yapp hem oglunda cok mutlu olurevet hatırladım sen abur cubur yemıyordun vallahı bravoınsallah ınsallah yarına kadar dayan yarın zaten belli olur
Şu ara hamur işi de tüketmiyorum biraz zor insanım sanırım teşekkür ederim bebeğim çay demlerim birazdan temiz içerikli protein bar yerim yanında belki

Bekleme zaten canım yarın bir tık daha rahat görürsün beta çabuk yükseliyor sabah ilk işim sana bakmak olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…