- 24 Ağustos 2022
- 4.540
- 16.893
- 138
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #7.281
Ben de çok ağladım biliyo musun. Geçen haziran aynı anda hamile kaldığımız arkadaşım doğurdu. Ziyarete gittim eve geldim hüngür hüngür ağladım. Rabbime çok dualar ettim. Allah çok büyük. İnanıyorum ki kimsenin duasını cevapsız bırakmayacak. Ben hem kendime hala dua ediyorum sağlıkla ilerlesin diye. Hem de sizlere ediyorum Rabbim hayırla sağlıkla versin en kısa zamanda diyeİnşallah hepimiz hamiş çıkalım bu aydanbu ay çok ağladım nolur son olsun
Amin inşallah merakla bekliyorumZaman su gibi aksın inşallah bekleyişin sonu güzel olsun
Bir yığın video çıkıyor yazınca canım. Ben bayaaa şey izledimBu yumurtlama olayını hiç anlamıyorum ben ya. Kafamda çok soru işareti varbununla ilgili videolar var mı YouTube da izleyeyim. İnşallah piktir dün değerlendirdim. Bugün inşallah diyorum olmadı en kötü yarın denerim tekrar
İnşallah bu ay o aydır kankaBiliyorum kuzum bılıyorum , ama fndnın baska marka bı testınde de sılık golge cıktı oyuzden olumlu düşünmeye calısıyorum
Kaçıncı gün acaba yumurtlamanınİnşallah bu ay o aydır kanka
Aynen bu artımed in T1 T2 li testi de baya hassas.Hayirli olsun canim bence de bariz var. Cok nrt cikmis. Artimedin bu testi bence predictor kadar hassas. En erken haliyle gostermisti bana. Dogrudur bence
Vardır inşallah ezanlar okunuyor inşallah güzel haberini verirBiliyorum kuzum bılıyorum , ama fndnın baska marka bı testınde de sılık golge cıktı oyuzden olumlu düşünmeye calısıyorum
Ya ne güzel samimi dua ediyorsun canım kardeşim Rabbim senin de gönlüne göre hayırlısı ile versin inşallahVardır inşallah ezanlar okunuyor inşallah güzel haberini verir
Hiç tahminim yok sıfır canım normalde her ay net bilirdim yumurtlama akıntımdan çatlamasından vs. Bu ay hiçbir şey net olmadı progestandan dolayı maalesefKaçıncı gün acaba yumurtlamanınBir tahminin var mı bebeğim?
Çatlamayı 1. gün baz alıp 10. günde silik çizgiyle öğrenen gördüm ancak 4. gün değil belki 5. gün sperm dölledi yumurtayı. Bunu da düşünmek lazım. Elinde çok test varsa şayet yarın sabahtan itibaren başlayabilirsin bakmaya. Yoksa bekle bir iki gün daha derim.Kızlar ayın 3ü yumurtlama 4ü catlamaydı ben ne zaman test yapayım sizce
Evet canimCatlamadan sonra mı 10 gün canım
Yap gitsin valla ben de merak ediyorumYok ben çarşamba falan bekleyemeyeceğim yarın yapacagım Salı da yapacağım predictor iki tane kaldı elimde. Laboquick kaset test var sonra ona geçerim en kötü kan veririm hiç böyle değildim son iki güne kadar beklerdim ben hep ama bu ay bat bilmediğim için belirsizlik beni sabırsız yaptı
Çok silik çıkması bana 10. Gün falan olabilir diye geliyor ama hayırlısı bakalım çooook net gördüğümüz günleri de görcez inşallahHiç tahminim yok sıfır canım normalde her ay net bilirdim yumurtlama akıntımdan çatlamasından vs. Bu ay hiçbir şey net olmadı progestandan dolayı maalesef
Sen geçen seferde progestan ile hamile kaldığına göre vücudunun ona ihtiyacı var demekki canım.Hiç tahminim yok sıfır canım normalde her ay net bilirdim yumurtlama akıntımdan çatlamasından vs. Bu ay hiçbir şey net olmadı progestandan dolayı maalesef
Belli bi doktorum yok bi türlü denk getiremiyorum aynı kişiyi. Ama uzman jinekolog arkadaşımın babası. Ona yolladım baksın diye. Söyledikleri bunlar. Canım sıkıldı birazDoktorunuza yorumlattiniz mi acaba
BEn de kesinlikle dayanamaz ve yapardım her günYok ben çarşamba falan bekleyemeyeceğim yarın yapacagım Salı da yapacağım predictor iki tane kaldı elimde. Laboquick kaset test var sonra ona geçerim en kötü kan veririm hiç böyle değildim son iki güne kadar beklerdim ben hep ama bu ay bat bilmediğim için belirsizlik beni sabırsız yaptı
İnşallah bu ay o aydırAşkolar bugün adetin 25. Günü. Bat ne zaman bilmiyorum bu ay. Bugün predictor yaptım. 3 dakika içinde çok çok silik çizgi oluştu ben zor görüyorum hayal değildir inşallah lütfen bu sefer hayal kırıklığı olmasın Allahım. Foto çekmeye çalıştım çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorum @Papatyamaviss @trueliving_ S simurggggbebekheyecani @tweeetyyy destinesiaa @melegim can @TASUU @Niqu etiketlemeyi unuttuklarım nolur kusura bakmayın
Hakkınızda hayırlsı olsun inşallahAa ne tesadüfben hala bekliyorum yarın erken gebelik testlerinden alıp deneyeceğim bakalım.
Oğlumda adetim 3-4 gün geçince öğrenmiştim, kaset test ile. 800 küsurdu kanda değerim de. Şimdi erken başladık takibe böyle de zaman geçmek bilmiyor
Tamam canım belki yarın yaparımÇatlamayı 1. gün baz alıp 10. günde silik çizgiyle öğrenen gördüm ancak 4. gün değil belki 5. gün sperm dölledi yumurtayı. Bunu da düşünmek lazım. Elinde çok test varsa şayet yarın sabahtan itibaren başlayabilirsin bakmaya. Yoksa bekle bir iki gün daha derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?