💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Sanki pik olmuş gibi. Normalde tam pik değil derdim ancak baya koyulaşmış. Bu arada belki gece uyurken tam pik oldu ve sabaha çatladı.

Kızlar adetim 5 gün geçtikten sonra adet oldum sandım ama kahverengi az leke şeklinde bir de israrda az pıhti bu yerleşme olabilir mi. İki ay önce kimyasal geçirdim bu arada

Benim de 5.5 yaşında oğlum var ben de 33 yaşındayım benim bat geçti nasip diyoruz bakalım nisana
Aa ne tesadüf ben hala bekliyorum yarın erken gebelik testlerinden alıp deneyeceğim bakalım.
Oğlumda adetim 3-4 gün geçince öğrenmiştim, kaset test ile. 800 küsurdu kanda değerim de. Şimdi erken başladık takibe böyle de zaman geçmek bilmiyor

Amin kuzum ya inşallah dünü değerlendirmiştim bugünü de değerlendireyim o zaman akıntı yumurta çatladı mı demek oluyor canım
Şeffaf yumurta akı kıvamında bir akıntıysa hala çatlayacak demek oluyormuş aslında. Yumurta çatladıktan sonra ise akıntı rengi opak daha koyu hale gelirmiş akıntı olursa.

Laboquick ovulasyon testlerini öneririm. Çok doğru sonuç veriyor. İnternette 20 ovulasyon + 6 gebelik testi seçkinde uygun fiyatlı paket de satılıyor.

Kızlar adetim 5 gün geçtikten sonra adet oldum sandım ama kahverengi az leke şeklinde bir de israrda az pıhti bu yerleşme olabilir mi. İki ay önce kimyasal geçirdim bu arada
Canım yerleşme reglden birkaç gün önce veya regl günlerinde oluyor diye okumuştum.

Sanki pik olmuş gibi. Normalde tam pik değil derdim ancak baya koyulaşmış. Bu arada belki gece uyurken tam pik oldu ve sabaha çatladı.
Bu yumurtlama olayını hiç anlamıyorum ben ya. Kafamda çok soru işareti var bununla ilgili videolar var mı YouTube da izleyeyim. İnşallah piktir dün değerlendirdim. Bugün inşallah diyorum olmadı en kötü yarın denerim tekrar

Yumurtlama öncesi 2 gün kadar testler pik gösteriyor. Sonrasında silikleşince yumurta 24-48 saat kadar canlı kalabiliyor. Yani aslında en önemli gün-gece o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…