- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #7.241
Sanki pik olmuş gibi. Normalde tam pik değil derdim ancak baya koyulaşmış. Bu arada belki gece uyurken tam pik oldu ve sabaha çatladı.Eki Görüntüle 3216447
Kafam çok karıştı kızlar. Bunlar 4 günlük testlerim 11 Marttaki saat 4 de yspıldu bugün ki 12 buçuk. Dün akşam değerlendirme oldu. Acaba pik mi değildi? Bu arada akıntım da var. Bu da yumurtlama ne olunca oluyor bilmiyorum amane diyorsunuz kızlar bu duruma A Afratafrac @fnd_50 @trueliving_ @Papatyamaviss @destinesiaa
Aa ne tesadüfBenim de 5.5 yaşında oğlum var ben de 33 yaşındayımbenim bat geçti nasip diyoruz bakalım nisana
Ben hiç göremiyorum ama yarın sabah yine yapıcam inşallah vardırCanim var burda testin pozitif
Şeffaf yumurta akı kıvamında bir akıntıysa hala çatlayacak demek oluyormuş aslında. Yumurta çatladıktan sonra ise akıntı rengi opak daha koyu hale gelirmiş akıntı olursa.Amin kuzum ya inşallahdünü değerlendirmiştim bugünü de değerlendireyim o zaman akıntı yumurta çatladı mı demek oluyor canım
Yardım lütfenKızlar adetim 5 gün geçtikten sonra adet oldum sandım ama kahverengi az leke şeklinde bir de israrda az pıhti bu yerleşme olabilir mi. İki ay önce kimyasal geçirdim bu arada
Sabah aksam mi yapiyorsun canimLaboquick ovulasyon testlerini öneririm. Çok doğru sonuç veriyor. İnternette 20 ovulasyon + 6 gebelik testi seçkinde uygun fiyatlı paket de satılıyor.
Test yaptin mi canimYardım lütfen
Test yaptin mi canimŞekelenmeden önce negatif idi
Felaket şekilde diş ağrım var ve dişçiden korkuyorumNedenn
Canım yerleşme reglden birkaç gün önce veya regl günlerinde oluyor diye okumuştum.Kızlar adetim 5 gün geçtikten sonra adet oldum sandım ama kahverengi az leke şeklinde bir de israrda az pıhti bu yerleşme olabilir mi. İki ay önce kimyasal geçirdim bu arada
Amin kuzum İnşallah, dua et nolursunBence pik olmuş ve çatlamış kuzum. Değerlendirdiysen süper. Bebiş getirsin sana inşallah
Bu yumurtlama olayını hiç anlamıyorum ben ya. Kafamda çok soru işareti varSanki pik olmuş gibi. Normalde tam pik değil derdim ancak baya koyulaşmış. Bu arada belki gece uyurken tam pik oldu ve sabaha çatladı.
Lekelenmesen önce negatif idi iki gündür az lekelenmem var
Reglim bittikten sonra günde bir kez öğleden sonraları yaptım. İkinci çizgi koyulaşınca sabah akşam yaptım. Tekrar çizgi silikleştiğinde artık bıraktım.Sabah aksam mi yapiyorsun canim
Evet canım test hatalı. Çok mu idrar damlattın acaba? Başka test varsa dene yine hemen. Gecikmenin 2. günüyse çıkar zannediyorum.
Hayırlı olsuunn bence hamilesiniz
Ben de bir kere takip etmek istiyorum ama markalar hakinda hic bilgim yoktu. Iyi oldu mesaji canim sagolReglim bittikten sonra günde bir kez öğleden sonraları yaptım. İkinci çizgi koyulaşınca sabah akşam yaptım. Tekrar çizgi silikleştiğinde artık bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?