💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Olmustu ben ilk kan testimi özel bir hastanede vermistim 1700 lerdeydi. Diger kan tahlilimi 6gun sonra sağlık ocağında vermistim 1300 lerdeydi. Cok ağlamıştım ama dr fark olabilir labaratuvarlar arasi demisti
Anladım canım çok teşekkür ederim inşallah benimde yanlış olmuştur Pazartesi kan vericem tekrar

İlk doktor kontrolünde kullandım işe yaramadı. Sonra evde kendim x2 kullandım ama mahvetti beni yan etkisi çok oldu. Gebe kalmasaydım bırakcak kullanmayacaktım. Şükür işe yaradı
Çok şükür canım iyi yapmışsın o zaman. Bende ilk doktor kontrolünde kullandım çok geç büyüdü yeterli gelmedi eger evde fazla olsaydı bende sabah akşam kullanacaktım olanları kullandım 1 defa şanşıma artık. Yan etkileri nelerdi kuzum

Aşırı gaz yaptı ve öyle böyle değil mideme kramplar girdi yere yığıldığımı hatırlıyorum iki büklüm kalıp çok fenaydı ya

Aşırı gaz yaptı ve öyle böyle değil mideme kramplar girdi yere yığıldığımı hatırlıyorum iki büklüm kalıp çok fenaydı ya
Bende gaz konusunda müzdaribim desem aşırı hemde mide desen gece dönerken giren agrılarla uyandım 3 gündür de geçmeyen hem sag hem sol kasık agrısı çok agrıyo aynı şeyleri mi yaşıyoruz diye düşündüm öyleymiş

Kızlar ateşçi kızlar ateş tablom beni sinirlendiriyor saçmalıyor sanki anlayanlar bakabilir mi rica etsem Papatyamaviss fnd_50

Eklentiler

• 7CDE15CB-38B3-4245-AB54-268AAA27DB56.jpeg
    121,1 KB · Görüntüleme: 106
Bir kutuyu bitirdim adet olmayı bekleyeceğim eğer gebelik yoksa. Adet olursam da bitiminde gideceğim rahim filmi için. O zaman da anlatacağım durumu valla
Canım kullanmışsın zaten bu ilaç rahim duvarını kalınlaştırmak için değil mi anladığım kadarıyla

Kuzum geçen ay ilk defa benim gögsüm ağrımadı yani 34 yaşıma kadar ilk defa benim ağrım olmadı ve ilk defa adet öncesi akıntım oldu..ama sonuç yine adet oldum
Bilmiyorum belki adet ne zaman olacağımı bilmediğim için böyle hissediyorum

Kızlar hsgden anlayan varmı yorumlar mısınız sonuçlarımı e nabızdan buldum

Eklentiler

• Screenshot_20230312_013649.jpg
    131,2 KB · Görüntüleme: 96
  • Screenshot_20230312_013631.jpg
    118,5 KB · Görüntüleme: 103
Canım öncelikle senin sağlığın sanki ara versen iyi olur içmeni tavsiye etmem bu kadar yan etkiye belki hiç ihtiyaç olmaz diğer kutuya hamilelik vardir içime öyle doğuyor inşallah

Değerlendirdim kuzum. Sabah test tekrar yapamadım. Okula geldim. Öğlen dönünce yapcam bir daha test. Pikse tekrar değerlendiririm. 1 dolu 2 boş da iyi ki kuzum spermler kalıyor. Mfk ya göre 3-2 şeklinde gidin diyor

Doktorun hsg sonucuna baktı mı? Anestezi almadiysan bu ay değerlendirebilirsin. Yumurtlama gördün mü? İstersen sonucunu paylaş anlayan arkadaslar mutlaka birşey söyleyecektir
Anestezisiz çekildi. Çok ağrım oldu tıkalı tüplerin açılıyorsa ondan acıyordur sabret dedi çeken doktor… yumurtlamam başladı heralde testle takip ediyorum… anlayan varsa bi bakarsa çok sevinirim

Eklentiler

• D7DAE304-2394-4D81-9C82-EAE8C912DE05.jpeg
    111,2 KB · Görüntüleme: 94
  • D6DAF597-9B9F-42E8-A918-43BC02D66DD0.jpeg
    109,9 KB · Görüntüleme: 100
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…