- 2 Kasım 2022
- 179
- 235
- 18
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #6.681
Ben de 8. Günü coşup gidip kan verdim negatifBaktım bugün buralar test yapanlarla dolmuş dedim benim neyim eksikyumurtlamanın 8. Günü tabiki negatif
Etmistim canim cunku cok zorlayıcı bir spor gibi gelmiyordu bana. Yormuyordu. Ona da baglamiyorum hala düşmesini. Olacagi varmis oldu gibi bakıyorum. Hayirlisi öyleymiş. Ama o düşük sıralarında bir ara verdim tekrar da baslayasim gelmediHadi yaa geçmiş olsun :/ hamileliği öğrendikten sonra da devam etmiş miydin peki? Ben de ya hamileysem şu zamana kadar zararı oldu mu acaba..bat a 7 gün var
Bizde görmüyoruz da görmek istiyoruz maalesefBn göremiyorum maalesef
Bende görmedim canımBizde görmüyoruz da görmek istiyoruz maalesef
Kan pıhtılaşma birde eşinizin sperm testinde morfoloji kaç bir de yumurtlamadan 7 gün sonra progesteron baktırın yumurta kaliteli mi değil mi diyesat 07.03.2023 bat 07.04.2023 inşallah bu ay olur hiç bir sorun yok ne eşimde ne bende ama hep kimyasal gebelik yasıyorum sevınıyoruz ve düşüyor bu ay inşallah olur
Canım yumurtlama günün ne zamanKızlar bende rahim filmi çekildim çok şükür ağrım sızım yok tüplerim açık çıktı3 günlük antibiyotik verdi birde ağrı kesici, bu ay deneyebilirsiniz sıkıntı olmaz dedi
Benim 7 günümde çıkmadı 3 gün sonra bir daha yaptım 10. Gün yani çıktı :) 10 11 günlerde çıkıyormuşBen de 8. Günü coşup gidip kan verdim negatifbugün 12. Gün reglime çok az kaldı ya pazartesi kan veriririm yada regli beklerim yada bilmiyorum bazıları diyor 11. Gün çıkıyo kan testinde
Canım bat gününde yaptığın test var mı elinde,benim de belli belirsiz bir çizgi çıkmıştı da gündüz,bugün bat günümBenim 7 günümde çıkmadı 3 gün sonra bir daha yaptım 10. Gün yani çıktı :) 10 11 günlerde çıkıyormuş
Hayırla yükselir inşallah canım oradaki ölçüm yapan cihaza çok güvenemedimCanım vitaminine devam et 1 hafta sonra gel dedi
Sağlıklı olmayan bebişler düşüyor deniyor ya öyle de olabilir tabi. Tez zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah canım teşekkürler cevabın için :)Etmistim canim cunku cok zorlayıcı bir spor gibi gelmiyordu bana. Yormuyordu. Ona da baglamiyorum hala düşmesini. Olacagi varmis oldu gibi bakıyorum. Hayirlisi öyleymiş. Ama o düşük sıralarında bir ara verdim tekrar da baslayasim gelmedi
10 günden fazla var 22 sinde gösteriyor ama emin değilim o yüzden ateş takibi ve ovülasyonla takip edicemCanım yumurtlama günün ne zaman
İnşallah canım benimBen nedense ince çizgi gördüm inşallah doğrudur
Canım benim batım yarın normalde dünkü testim böyle çıktı yarın sabah bir daha dene yada kan testi ver istersen kanda hemen çıkıyor zatenCanım bat gününde yaptığın test var mı elinde,benim de belli belirsiz bir çizgi çıkmıştı da gündüz,bugün bat günüm
Canını sıkmak istemiyorum ama bana 3 yıl çok iyi çok iyi deyip sürekli başından saldılar 3 yıldır pkoyum 20 kilo alıp adet olamayana kadar haberim yoktu başka doktora gittim sağ kaşık komple kistkızlar ben bu gün doktora gittim, kist temizlenmiş, solda 5 adet 3mm, sağda 12 adet en büyüğü 7 mm yumurta varmış, bakıp çok iyi dedi, kızlar 12 adet yumurta pko sayılmıyor mı? bu adam niye iyi dedi, adamlar beni sinir ediyor, gerçi pazartesi özelde bi doktor buldum ona gidicemde, yine de merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?