- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #6.421
Canim ben sürekli devam ediyordum reformer a aralikta hamileydim. Ocakta dusuk oldu. Ilgisi vardir yoktur bilinmez tabi ama simdi biraktim gitmiyorumGünaydın kızlar
Hamilelik planlarken Reformer pilatese gitmenin zararı olur mu sizce? Ben bu ay başlamıştım da en azından ay bitene kadar gideyim demiştim ama emin olamadım.
Hayırlı haberlerle gel canimGünaydın kızlar. Bugün reglimin 16. günü ve doktor çağırmıştı bugün yumurtalıklarıma bakıcaktı. Klomen vermişti bu ay kullandım. Geçen ay 16. ve 17 günde pik görmüştüm ve 4 gün öncesinden yoğun yumurta akı kıvamında akıntım olmuştu ancak bu ay kup kuruyum. Klomen kullandığım için mi böyle oldu acaba. Şans dileyin bana da. Gidince ne diyecek ne yapacak bakalım.
27 si pik mi?kullanıyorum ben canınmm
Canım ovülasyon testlerini hergün aynı saatte yaparsan daha rahat takip edersin. Hep öyle söylüyorlar mutlaka aynı saatte olsun diye27 si pik mi?
Bir de 26 sında 22:30 yaptığım testi 27 sinde 19:00 da yapmışıö daha geç saatte yapsaydım belki iyice koyu olacaktı, bilemiyorum ya siz de bakar mısınız
Valla böyle karalı olmayı o kadar isterdim ki 6 tane testi bat gelmeden bitirdim 3 gün var yapacak teslim kalmadı hemde 9 gün öncesinden yapmaya başladım aklıma düşerse kendime mani olamıyorumBnde şişkinlik felan yok Bn normalde de karnım şiş gazım var zaten
Göğüsler balon bide kasık agrım var
Test yapmadım testlerımi bosuna harcamim
P tesi ilk testi yapmayı dusunuyorum
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah canımEki Görüntüle 3215388 az önce yaptığım test adet günüm ve iğnenin 15. günü sizce
Valla hep kendimi öyle teselli ediyorum 9. Gün yaptım daha erken cıkamz dedim 10. Gün yaptım çıkmaz erken dedim tabi çıkmayınca bugünde öyle erken diyorum bakalım nasip varsa her halükarda çıkar bekliycem artıkBenim gozlemleyebildigim kadaryla 12. Gunde gorunuyor en erken canim. Yarin daha net belli olur bence. Insallah vardir. Cok hafif bir gölge gordum sanki ben de ama emin olamadim. Insan kendi daha net görebiliyor zaten
En zoru beklemek ama beklemekten baska da care yok canimValla hep kendimi öyle teselli ediyorum 9. Gün yaptım daha erken cıkamz dedim 10. Gün yaptım çıkmaz erken dedim tabi çıkmayınca bugünde öyle erken diyorum bakalım nasip varsa her halükarda çıkar bekliycem artık
Cnm bugun ki testin daha koyuEn zoru beklemek ama beklemekten baska da care yok canim
Güzel haberlerle gelirsin inşaallah canınKizlar biraz önce progesteron testi verdim doktor adetime kac gun olduğunu sordu 8 gün var deyince betada istedi duaniza ihtiyaçim var
Dün ölçtüm 36 civariydıKızlar yarın bat günüm ateş ölçtüm 37 üstü
Canım inan bilgim olmayan konularda sessiz kalıyorum. Yoksa çok isterim yardımcı olmakGünaydın kızlaaar! Ben sorular soruyorum hiç biriniz cevap da vermiyorsunuzbüssürü bebiş geliyormuş bu ay hepinizi tebrik ederim. Ben de salı günü Hsg çektirdim. Sonuçlardan anlayan var mı aranızda ?
Günaydın canım sonuçlardan anlasaydım seve seve Yardımcı olmak isterdim inşallah güzel sonuçlar duyarsın doktorundanGünaydın kızlaaar! Ben sorular soruyorum hiç biriniz cevap da vermiyorsunuzbüssürü bebiş geliyormuş bu ay hepinizi tebrik ederim. Ben de salı günü Hsg çektirdim. Sonuçlardan anlayan var mı aranızda ?
Ben ilk gebeliğimde çektirdikten 3-4 ay sonra hamile kalmıştım. Ama bir sorun çıkmamıştı tıkanıklık vs yoktuHsg çektirilen ay gebe kalmak daha mı kolay oluyor kızlarfnd_50
Baktım aşkım normal seyrinde gidiyor. Henüz çok erken bir şey söylemek için. Devam edelim. Biliyorsun benim yüksek gitti gitti bat günü düşmüştüaşkım ateşime baktın mı bugün
Hiç anlamam canım benKızçeler benim dün adetin 3. Günüydü kan verdim sonuçlarım böyle çıkmış
Eki Görüntüle 3215441 Eki Görüntüle 3215442 Eki Görüntüle 3215443
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?