- 24 Ağustos 2022
- 4.516
- 16.650
- 138
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #6.381
Hayatım ben çok net görüyorum. Bak benim bu sabah böyle. arkadaşım hamile ona attım diyo ki benim regl 2 gün geçmişti böyle koyu değildi o kadar silikti ki ikna edemedim eşimi gördüğüme dair demişti. Herkesin bünyesinde farklılık gösterebilir. Yarın da yap sonra için rahat etmezse kan ver 2 günde bir takip öyle et. Kan vermediğin zamanlarda da kaset testle devam et. Ben erken gebelik yapmıyorum artık o daha silik çıkartır büyük ihtimalGünaydın canim yaptim amadestinesiaa ben bir turlu emin olamiyorum ya... evet bisey var gorunuyor ama koyulasma da hafif var gibi ama bat gunu daha net olmaz miydi? 2 gunluk testleri tarihleriyle ekliyorum bak
Çok teşekkür ederim evet çoğu yerde de aynı bu şekilde okudum ya gece alıyorlar ya da fitil şeklinde. İlk gebeliğimde ben de Progestan kullandım o zamanki doktorum adetin 15. Günü başla günde 1 tane gece al demişti o zaman bu kadar etkilenmediğini hatırlıyorum. Ama şimdi bir kutu sabah akşam bitti neredeyse sanırım bu yuzden çok etkilendim. Yarın kutunun son günü. O da bitince ara vereceğim bekleyeceğim artık çünkü çok etkiledi beni.Bende ilk çocuğumda progestan cok kullanmıştım ama allaha şükür hiç yan etkisi olmamıştı ama bir çok kadında yan etki yapıyor maalesef bir de alttan almayı deneseniz? Sonuçta vücuda girsinde nasıl girerse girsin zaten fitille hapı ayrı değil diye biliyorum bende kullandığım dönemde kanamam artınca doktorum fitil halinde kullanın demişti fitili yok dedigimde hapı fitil olarakta kullanabiliyorsun demişti bir de vajinal deneyin derim ondada aynı belirtileri yaşarsanız diğer kutuda günde 1 şeklinde gece yatarken alın sadece benim fikrim..
Bebişim daha net inan bana. Geç döllenme olmuştur kendini geç belli ediyordur ama mutlaka bir yükseliş var eminim daha net çünküGünaydın canim yaptim amadestinesiaa ben bir turlu emin olamiyorum ya... evet bisey var gorunuyor ama koyulasma da hafif var gibi ama bat gunu daha net olmaz miydi? 2 gunluk testleri tarihleriyle ekliyorum bak
koyayım mı emoji kanı mı bekleyelim :)Eki Görüntüle 3215388 az önce yaptığım test adet günüm ve iğnenin 15. günü sizce
Çizgi var canım bugün düne göre falan daha netleşmiş hattaGünaydın canim yaptim amadestinesiaa ben bir turlu emin olamiyorum ya... evet bisey var gorunuyor ama koyulasma da hafif var gibi ama bat gunu daha net olmaz miydi? 2 gunluk testleri tarihleriyle ekliyorum bak
Haklisin canim.. inşallah dedigin gibidir.. pazartesi kan vermeyi dusunuyorum. O gune kadar testlerle bi bakayim ben. Belki de ne olacaksa haftasonu olur zaten. Senin cok netlesmis artik ya super koyuluktaHayatım ben çok net görüyorum. Bak benim bu sabah böyle. arkadaşım hamile ona attım diyo ki benim regl 2 gün geçmişti böyle koyu değildi o kadar silikti ki ikna edemedim eşimi gördüğüme dair demişti. Herkesin bünyesinde farklılık gösterebilir. Yarın da yap sonra için rahat etmezse kan ver 2 günde bir takip öyle et. Kan vermediğin zamanlarda da kaset testle devam et. Ben erken gebelik yapmıyorum artık o daha silik çıkartır büyük ihtimal
Canım sen listede var mıydınÇizgi var canım bugün düne göre falan daha netleşmiş hatta
aşkım ateşime baktın mı bugünBebişim daha net inan bana. Geç döllenme olmuştur kendini geç belli ediyordur ama mutlaka bir yükseliş var eminim daha net çünkü
Yoktum canım ekleyebilir misinCanım sen listede var mıydın
Ayy insallag canim yaBebişim daha net inan bana. Geç döllenme olmuştur kendini geç belli ediyordur ama mutlaka bir yükseliş var eminim daha net çünkü
Amiin bebeğim. Seninki de koyulaşacak annesi :) daha çok küçük ondan gizliyor kendiniHaklisin canim.. inşallah dedigin gibidir.. pazartesi kan vermeyi dusunuyorum. O gune kadar testlerle bi bakayim ben. Belki de ne olacaksa haftasonu olur zaten. Senin cok netlesmis artik ya super koyuluktaartisin da cok guzel olur insallah
ekledim :)Yoktum canım ekleyebilir misinbat 11 Mart sat 15 Şubat benim
bugün kan vericem öyle listeye koyalım inşallahkoyayım mı emoji kanı mı bekleyelim :)
teşekkür ederim canımTebrik ederim canım gayet net görünüyor
Ya inşallah canımÇizgi var canım bugün düne göre falan daha netleşmiş hatta
Ah umarim dedigin gibidir tatlimAmiin bebeğim. Seninki de koyulaşacak annesi :) daha çok küçük ondan gizliyor kendini
Sen canlıda daha net görebiliyor musun o önemli. 11. Gün benim de böyleydi fotoğrafta doğru dürüst çıkmıyordu ışıkta efektle belli oluyorduKızlar bugün catlamanın 11. Günü adete 3 var yaptım test ama bir karartı var sadece olsa daha net cıkmazmıydı atayımda bakın gören varmı
Benimde ışıkta enfekte belli canlı bakınca yeri var gibi gölge gibi bir umut işteSen canlıda daha net görebiliyor musun o önemli. 11. Gün benim de böyleydi fotoğrafta doğru dürüst çıkmıyordu ışıkta efektle belli oluyordu
Yarın bi tekrarla bakalım ne çıkacak. İnşallah vardır canımBenimde ışıkta enfekte belli canlı bakınca yeri var gibi gölge gibi bir umut işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?