💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Günaydın canim yaptim ama destinesiaa ben bir turlu emin olamiyorum ya... evet bisey var gorunuyor ama koyulasma da hafif var gibi ama bat gunu daha net olmaz miydi? 2 gunluk testleri tarihleriyle ekliyorum bak
Hayatım ben çok net görüyorum. Bak benim bu sabah böyle. arkadaşım hamile ona attım diyo ki benim regl 2 gün geçmişti böyle koyu değildi o kadar silikti ki ikna edemedim eşimi gördüğüme dair demişti. Herkesin bünyesinde farklılık gösterebilir. Yarın da yap sonra için rahat etmezse kan ver 2 günde bir takip öyle et. Kan vermediğin zamanlarda da kaset testle devam et. Ben erken gebelik yapmıyorum artık o daha silik çıkartır büyük ihtimal

Eklentiler

• 3F5CD7D4-C22E-420F-8269-6347463CBB4E.jpeg
    170,5 KB · Görüntüleme: 105
Çok teşekkür ederim evet çoğu yerde de aynı bu şekilde okudum ya gece alıyorlar ya da fitil şeklinde. İlk gebeliğimde ben de Progestan kullandım o zamanki doktorum adetin 15. Günü başla günde 1 tane gece al demişti o zaman bu kadar etkilenmediğini hatırlıyorum. Ama şimdi bir kutu sabah akşam bitti neredeyse sanırım bu yuzden çok etkilendim. Yarın kutunun son günü. O da bitince ara vereceğim bekleyeceğim artık çünkü çok etkiledi beni.

Günaydın canim yaptim ama destinesiaa ben bir turlu emin olamiyorum ya... evet bisey var gorunuyor ama koyulasma da hafif var gibi ama bat gunu daha net olmaz miydi? 2 gunluk testleri tarihleriyle ekliyorum bak
Bebişim daha net inan bana. Geç döllenme olmuştur kendini geç belli ediyordur ama mutlaka bir yükseliş var eminim daha net çünkü

Haklisin canim.. inşallah dedigin gibidir.. pazartesi kan vermeyi dusunuyorum. O gune kadar testlerle bi bakayim ben. Belki de ne olacaksa haftasonu olur zaten. Senin cok netlesmis artik ya super koyulukta artisin da cok guzel olur insallah

Haklisin canim.. inşallah dedigin gibidir.. pazartesi kan vermeyi dusunuyorum. O gune kadar testlerle bi bakayim ben. Belki de ne olacaksa haftasonu olur zaten. Senin cok netlesmis artik ya super koyulukta artisin da cok guzel olur insallah
Amiin bebeğim. Seninki de koyulaşacak annesi :) daha çok küçük ondan gizliyor kendini

Kızlar bugün catlamanın 11. Günü adete 3 var yaptım test ama bir karartı var sadece olsa daha net cıkmazmıydı atayımda bakın gören varmı

Eklentiler

• IMG_20230310_080449.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_20230310_080327.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 106
Kızlar bugün catlamanın 11. Günü adete 3 var yaptım test ama bir karartı var sadece olsa daha net cıkmazmıydı atayımda bakın gören varmı
Sen canlıda daha net görebiliyor musun o önemli. 11. Gün benim de böyleydi fotoğrafta doğru dürüst çıkmıyordu ışıkta efektle belli oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…