- Konu Sahibi bebekheyecani
- #6.341
salı günkü sonuçlar canımKaç çıktı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
salı günkü sonuçlar canımKaç çıktı canım
Bugun gebelik testi ypmistin degil mi oyle hatırlıyorumsalı günkü sonuçlar canım
benimde adetin 2ci günü öyleyim bel bacak ağrım var gözlerim zor açılıyor, en ağır geçirdiğim ve erken olan adet ola bilirKızlar benim aşırı derecede karnım ağrıyor normal mi acaba böyle olması karnıma kramplar giriyor resmen soğuk alırsın ağrı yapar ya o şekilde bir ağrı
Yok hayır cnm salı günü doktor istedi yoktu biraz erken baktı galibaBugun gebelik testi ypmistin degil mi oyle hatırlıyorum
Bakalim bnde yarin verecegim hayırlısıYok hayır cnm salı günü doktor istedi yoktu biraz erken baktı galiba
İnşallah güzel sonuç alırsınBakalim bnde yarin verecegim hayırlısı
Bende ilk çocuğumda progestan cok kullanmıştım ama allaha şükür hiç yan etkisi olmamıştı ama bir çok kadında yan etki yapıyor maalesef bir de alttan almayı deneseniz? Sonuçta vücuda girsinde nasıl girerse girsin zaten fitille hapı ayrı değil diye biliyorum bende kullandığım dönemde kanamam artınca doktorum fitil halinde kullanın demişti fitili yok dedigimde hapı fitil olarakta kullanabiliyorsun demişti bir de vajinal deneyin derim ondada aynı belirtileri yaşarsanız diğer kutuda günde 1 şeklinde gece yatarken alın sadece benim fikrim..Son 2 gün kaldı kuzum diğer kutuyu içmeyi düşünmüyorum artık hayırlısı olsun çok sağ ol bebeğim![]()
Pardon altına ekliyim kanamam artınca ilacın dozunu 3 e çıkarmıştı doktor bende işe gidiyorum ağır gelmez mi yan etkilerinde baş dönmesi falan var demiştim oda fitil olarak alırsanız daha az yan etki olur demişti pardon…Bende ilk çocuğumda progestan cok kullanmıştım ama allaha şükür hiç yan etkisi olmamıştı ama bir çok kadında yan etki yapıyor maalesef bir de alttan almayı deneseniz? Sonuçta vücuda girsinde nasıl girerse girsin zaten fitille hapı ayrı değil diye biliyorum bende kullandığım dönemde kanamam artınca doktorum fitil halinde kullanın demişti fitili yok dedigimde hapı fitil olarakta kullanabiliyorsun demişti bir de vajinal deneyin derim ondada aynı belirtileri yaşarsanız diğer kutuda günde 1 şeklinde gece yatarken alın sadece benim fikrim..
Rabbim varsa sana bağışlasın yoksa da bak ne güzel evlatların var tekrar olur gebe kalabiliyorsun ne güzel. Peşi sıra hemencecik olur belki de Allah mucizeler yaratıyorYoksa üzülmem 2. Ay denemenin daha Allaha şükür evlatlarımda var öğrenince insan kötü oluyor kaybedince takmamaya çalışıyorum bu ağrı olunca kötü oldum ya yeni tutunuyor ya da yok
Amin inşallah canım cümlemizle birlikte onlar mucizeyle oldu bu sefer hiç bi sorunum yok hayırlısı artık bekliyecemRabbim varsa sana bağışlasın yoksa da bak ne güzel evlatların var tekrar olur gebe kalabiliyorsun ne güzel. Peşi sıra hemencecik olur belki de Allah mucizeler yaratıyor♥
![]()
Sonucum >40 çıktığında bile gebelik yoktuKizlar progesteron testiyle gebelik anlaşılır mi
Benimde iki gun gecti yarin kan vericem bakalim hayirlisi hakkimizdaAdetim 2 gün geçti testte çıkmıyor acaba hamile olabilir miyim bu ay çok akıntım vardı enfeksiyon geçikme yapar mı
Enfeksiyon gecikmeden ziyade gebeliğe engel diye biliyorumAdetim 2 gün geçti testte çıkmıyor acaba hamile olabilir miyim bu ay çok akıntım vardı enfeksiyon geçikme yapar mı
İnşallah yaBenimde iki gun gecti yarin kan vericem bakalim hayirlisi hakkimizda
Yani belki enfeksiyon değildir sadece bu ay yumurtlamadan sonra fazla akıntım oldu ama testte öıkmıyorEnfeksiyon gecikmeden ziyade gebeliğe engel diye biliyorum
Benimde başka bir problemim yok çok şükür ama olmuyorbilmiyorum valla başka testlerim normal, bazende düsünüyorum acaba hem orak hücre anemisi, hemde telesami taşıyıcı olduğum için mi olmuyor? ama kuzenimde telesami taşıyıcılığı var o 3 tane doğurdu, artık kafayı yicem valla
Kan ver istersen varsa kesin çıkarYani belki enfeksiyon değildir sadece bu ay yumurtlamadan sonra fazla akıntım oldu ama testte öıkmıyor
Bnede kaset test yaptim negetifti ama bi arkadas erken yapmissindedi kaset test icin 3 4 gun gecse daha iyi olur dedi ben direk kan vericem daha testle ugrasmak istemiyorum .sende kan ver bnce yarinİnşallah ya
Yok kimyasal geçirdim diye korkuyorum varsa da değer yükselsin sonra bir hafta adet olmazsam sonra taparımBnede kaset test yaptim negetifti ama bi arkadas erken yapmissindedi kaset test icin 3 4 gun gecse daha iyi olur dedi ben direk kan vericem daha testle ugrasmak istemiyorum .sende kan ver bnce yarin