💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Teşekkür ederim cevap için. Yumurtlamayı ovülasyonla yada doktorlamı takip edip başladınız yoksa atıyorum 16. Gün 16. Gün başla dedi öylemi başladınız
Doktorla takip ettik ama yumurtam 10 mm yukarı geçmediği için söktürücü için verdi her ihtimale karşı da duphaston yazdı tarlusal direk söktürüyomuş duphaston her ihtimale karşı gebelik varsa rahim destekliyormuş yok ise regl getiriyormuş

Kızlar size bi sorum olacak.bebiş için çalışmalara başladığımızda folik asit kullanmaya başladım ama bu bebiş hala gelmiyor yani folik asidi hep kullanmaya devam mı edicem olana kadar.bu kadar süre kullanmanın zararı olmaz mı ne diyosunuz ben artık bırakayım diyorum

Anladım teşekkür ederim

Canım zaten gebeliğin belli ayına kadar kullanılıyor kan yaptığı için ama bu ekstra bir hamileliği kolaylaştırmaz İnositol bu konuda daha etkili yumurta kalitesini arttırdığı için birsuru marka var inofolic kombi ,prowoman ..vs ben ilunga -F kullandım pko sendromuma iyi geldi

Folik asit vücutta depolanmiyor ama haklısın insan bu kadar uzun süre kullanmak da istemiyor. Ben mesela adet olduğumda bırakıyordum yada 3 aylık korunma sürecim oldu bu sürede bıraktım şimdi yeniden başladım. Ama kimse bırak yada içme demez çünkü sonuçları malesef kötü oluyor. Kısacası için nasıl rahatsa öyle yapmalısın

Baya gecikmiş kuzum dr gitmelisin bi an önce başka dr a git sonra kendi doktorunla devam edersin ihmal etme ama

benimde adetin 2ci günü öyleyim bel bacak ağrım var gözlerim zor açılıyor, en ağır geçirdiğim ve erken olan adet ola bilir
Bende bulantı var birde koku normalde hiç almam kokular midemi bulandırıyor şu an aşırı değil de yine bir öğürme hissiyatı oluşuyor

Eklentiler

• 20230310_072548.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 87
  • 20230310_072825.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 86
  • 20230310_072723.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 80
  • 20230310_072750.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_20230310-074042_Gallery.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…