- 30 Ocak 2023
- 397
- 185
- 18
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #6.361
Tamam hakkinizda hayirlisi insaAllahYok kimyasal geçirdim diye korkuyorum varsa da değer yükselsin sonra bir hafta adet olmazsam sonra taparım
Hafif sol kasıgım agrıyor. Dün ve bugun test yaptım ince çizgi çıktı ikindede. İğnenin etkisinin gecmesini bekliyorum merakla canım. Bide hala şişkin karnım. Sen de durumlar nasıl?Cnm senle aynı gün iğne olmuştuk
Nasıl gdıyor varmı Bi belirtin?
Doktorla takip ettik ama yumurtam 10 mm yukarı geçmediği için söktürücü için verdi her ihtimale karşı da duphaston yazdı tarlusal direk söktürüyomuş duphaston her ihtimale karşı gebelik varsa rahim destekliyormuş yok ise regl getiriyormuşTeşekkür ederim cevap için. Yumurtlamayı ovülasyonla yada doktorlamı takip edip başladınız yoksa atıyorum 16. Gün 16. Gün başla dedi öylemi başladınız
Anladım teşekkür ederimDoktorla takip ettik ama yumurtam 10 mm yukarı geçmediği için söktürücü için verdi her ihtimale karşı da duphaston yazdı tarlusal direk söktürüyomuş duphaston her ihtimale karşı gebelik varsa rahim destekliyormuş yok ise regl getiriyormuş
Bende gördüm canoO çizgiyi bende görüyorum sanırım
Canım zaten gebeliğin belli ayına kadar kullanılıyor kan yaptığı için ama bu ekstra bir hamileliği kolaylaştırmaz İnositol bu konuda daha etkili yumurta kalitesini arttırdığı için birsuru marka var inofolic kombi ,prowoman ..vs ben ilunga -F kullandım pko sendromuma iyi geldiKızlar size bi sorum olacak.bebiş için çalışmalara başladığımızda folik asit kullanmaya başladım ama bu bebiş hala gelmiyor yani folik asidi hep kullanmaya devam mı edicem olana kadar.bu kadar süre kullanmanın zararı olmaz mı ne diyosunuz ben artık bırakayım diyorum
Folik asit vücutta depolanmiyor ama haklısın insan bu kadar uzun süre kullanmak da istemiyor. Ben mesela adet olduğumda bırakıyordum yada 3 aylık korunma sürecim oldu bu sürede bıraktım şimdi yeniden başladım. Ama kimse bırak yada içme demez çünkü sonuçları malesef kötü oluyor. Kısacası için nasıl rahatsa öyle yapmalısınKızlar size bi sorum olacak.bebiş için çalışmalara başladığımızda folik asit kullanmaya başladım ama bu bebiş hala gelmiyor yani folik asidi hep kullanmaya devam mı edicem olana kadar.bu kadar süre kullanmanın zararı olmaz mı ne diyosunuz ben artık bırakayım diyorum
Fitil kullanıyorum lutinusProgesteron kullanıyor musun fitil yada tableti
Baya gecikmiş kuzum dr gitmelisin bi an önce başka dr a git sonra kendi doktorunla devam edersin ihmal etme amaÇıldırık bi grup sonunda anne oldu biz kaldı geribence bizim de çıldırmamız gerekebilir keramet belki ondadır ahh kuzum benim döngümün 48. Günündeyim regl 16 gün gecikti 24 şubatta doktor regl olunca gel Kan değerlerine bakıcam sonra hsg çekicem tekrar sana dedi sonrasında da 3. Kez aşılama yapalım dedi ama benim regl gelmek bilmiyor. Şu son 3 güne kadar kafama takmıyordum rahattım baya ama artık bana bi ufaktan geliyorlar doktora da ulaşamıyorum
Evet 2 sokak var aramızdaÇok mu yakın oturuyorsun neden herseyine karışıyorlar. Uykusuz çocuk huysuz olur
Hayırlı olsun canım benim bence var darısı bizim başımızaEki Görüntüle 3215388 az önce yaptığım test adet günüm ve iğnenin 15. günü sizce
amin inşallah sizinde güzel haberlerinizi alrız inşallahHayırlı olsun canım benim bence var darısı bizim başımıza
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler canım bariz görünüyorEki Görüntüle 3215388 az önce yaptığım test adet günüm ve iğnenin 15. günü sizce
amin inşallahHayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler canım bariz görünüyor
Tebrik ederim canım gayet net görünüyorEki Görüntüle 3215388 az önce yaptığım test adet günüm ve iğnenin 15. günü sizce
Bende bulantı var birde koku normalde hiç almam kokular midemi bulandırıyor şu an aşırı değil de yine bir öğürme hissiyatı oluşuyorbenimde adetin 2ci günü öyleyim bel bacak ağrım var gözlerim zor açılıyor, en ağır geçirdiğim ve erken olan adet ola bilir
Günaydın canim yaptim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?