💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Bende bugün özele gittim araştırma görmedi daha 35 çıktı doktor yüksek baya diyip hemen ilaç verdi 27 yüksek değil ama
canım tam sınırda ya, diyorum acaba o yüzden mi tutmuyor... sen hangi şehirdesin? valla düzgün doktor bulmakta zor, bir az iyi olanlarda çok pahalı

Bu gunlerin hepsini degerlendirdin mi canim? Test ne zaman yapmayi dusunuyorsun
Değerlendirdim canım akıntıyı erken görünce değerlendirdim salı kan verdim çıkmadı haftaya çarşamba yada perşembe düşünüyorum bu ayda kimyasal olursa diye korkuyorum en azından öğrenmem

Kanda cikmaz canim cok erken oluyor. Benim de muhtemel yumurtlama gunlerim 24 25 26 o civardaydi. 24 25 ve 27sinde iliski oldu. 27sindekinin tuttuguna dair bir inancim var. Testler ilk defa dün poztfe döndü ama asiri silik hala bile emin olamiyorum. Kimyasal korkusu zaten hic gecmeyen bir korku bende de cok var ama ben ogrenmemeye de dayanamadim dogrusu

Şubat kimyasalla sonuçlanınca buda öyle olur korkusu açıkçası bnm boş günüm yok o aralarda akıntı bni yanıltmadıysa

canım tam sınırda ya, diyorum acaba o yüzden mi tutmuyor... sen hangi şehirdesin? valla düzgün doktor bulmakta zor, bir az iyi olanlarda çok pahalı
Sakaryadayım ben doktor çocuk olmaya engel bir durum dedi sınırda olduğu için bile engel olabilir, birde şunu söyledi bana bu kan tahlilini verirken 5 gün öncesinde ilişki oldu mu ya da göğüs uyarılması oldu mu bunlar çok önemli, çok etkiliyor sonucu dedi, en iyi sonucu ilişki olmadan göğüs uyarılması olmadan verilen değerler dedi.
Birde söylediği bir şey daha var çok mu destekli südyen kullanıyorsun dedi bunlar da etkiliyormuş
Maalesef muayane ücretleri almış başını gidiyor çok pahalı dediğiniz gibi bugün tek muayaneye 565₺para verdim

Şubat kimyasalla sonuçlanınca buda öyle olur korkusu açıkçası bnm boş günüm yok o aralarda akıntı bni yanıltmadıysa
Çok haklısın ama pozitif ol lütfen öyle düşün. Ben de kimyasal yaşadım ve bilirim onu. Ama şuan inanılmaz pozitifim üstelik kimyasalda 2. Gün gecikmeye 347 küsür çıkmıştı bu gebeliğimde 45 küsür. O yüzden pozitif ol ki varsa da bebiş tutunsun. Yoksa da üzülme lütfen

bilmiyorum valla başka testlerim normal, bazende düsünüyorum acaba hem orak hücre anemisi, hemde telesami taşıyıcı olduğum için mi olmuyor? ama kuzenimde telesami taşıyıcılığı var o 3 tane doğurdu, artık kafayı yicem valla

Yoksa üzülmem 2. Ay denemenin daha Allaha şükür evlatlarımda var öğrenince insan kötü oluyor kaybedince takmamaya çalışıyorum bu ağrı olunca kötü oldum ya yeni tutunuyor ya da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…