- 18 Aralık 2022
- 988
- 1.063
- 43
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #6.321
canım tam sınırda ya, diyorum acaba o yüzden mi tutmuyor... sen hangi şehirdesin? valla düzgün doktor bulmakta zor, bir az iyi olanlarda çok pahalıBende bugün özele gittim araştırma görmedi daha 35 çıktı doktor yüksek baya diyip hemen ilaç verdi 27 yüksek değil ama
Kanda çıkmazmıydı olsaydı cnmErken olabilir çıkması için benim çatlama 24üydü 8.9.10. Gün test yapmaya başladım çıkmadı. Çok üzüldüm hatta ama testleri bitireyim diye 11. Gün yapim dedim çoook silik çıktı kasette
Değerlendirdim canım akıntıyı erken görünce değerlendirdim salı kan verdim çıkmadı haftaya çarşamba yada perşembe düşünüyorum bu ayda kimyasal olursa diye korkuyorum en azından öğrenmemBu gunlerin hepsini degerlendirdin mi canim? Test ne zaman yapmayi dusunuyorsun
Valla hiç belli olmaz canısı sen 3-4 gün sonra bi test yapKanda çıkmazmıydı olsaydı cnm
Kanda cikmaz canim cok erken oluyor. Benim de muhtemel yumurtlama gunlerim 24 25 26 o civardaydi. 24 25 ve 27sinde iliski oldu. 27sindekinin tuttuguna dair bir inancim var. Testler ilk defa dün poztfe döndü ama asiri silik hala bile emin olamiyorum. Kimyasal korkusu zaten hic gecmeyen bir korku bende de cok var ama ben ogrenmemeye de dayanamadim dogrusuDeğerlendirdim canım akıntıyı erken görünce değerlendirdim salı kan verdim çıkmadı haftaya çarşamba yada perşembe düşünüyorum bu ayda kimyasal olursa diye korkuyorum en azından öğrenmem
Çarşamba perşembeye kadar adet olmazsam test yapmayı düşünüyorum canım kimyasal değiştirdi mi bilmiyorum adetimiValla hiç belli olmaz canısı sen 3-4 gün sonra bi test yap
Şubat kimyasalla sonuçlanınca buda öyle olur korkusu açıkçası bnm boş günüm yok o aralarda akıntı bni yanıltmadıysaKanda cikmaz canim cok erken oluyor. Benim de muhtemel yumurtlama gunlerim 24 25 26 o civardaydi. 24 25 ve 27sinde iliski oldu. 27sindekinin tuttuguna dair bir inancim var. Testler ilk defa dün poztfe döndü ama asiri silik hala bile emin olamiyorum. Kimyasal korkusu zaten hic gecmeyen bir korku bende de cok var ama ben ogrenmemeye de dayanamadim dogrusu
Onu bende merak ediyorumKizlar progesteron testiyle gebelik anlaşılır mi
Insallah yanıltmamistir ve hamilesindir canımŞubat kimyasalla sonuçlanınca buda öyle olur korkusu açıkçası bnm boş günüm yok o aralarda akıntı bni yanıltmadıysa
İnşallah canım hep birlikte mutlu haber alalımInsallah yanıltmamistir ve hamilesindir canım
Yarin ben vericem adete 7 gün kalıyor bnde merak ettiOnu bende merak ediyorum
Sakaryadayım ben doktor çocuk olmaya engel bir durum dedi sınırda olduğu için bile engel olabilir, birde şunu söyledi bana bu kan tahlilini verirken 5 gün öncesinde ilişki oldu mu ya da göğüs uyarılması oldu mu bunlar çok önemli, çok etkiliyor sonucu dedi, en iyi sonucu ilişki olmadan göğüs uyarılması olmadan verilen değerler dedi.canım tam sınırda ya, diyorum acaba o yüzden mi tutmuyor... sen hangi şehirdesin? valla düzgün doktor bulmakta zor, bir az iyi olanlarda çok pahalı
Ben salı günü meraktan verdim sağlık ocağındaYarin ben vericem adete 7 gün kalıyor bnde merak etti
Kaç çıktı canımBen salı günü meraktan verdim sağlık ocağında
Çok haklısın ama pozitif ol lütfen öyle düşün. Ben de kimyasal yaşadım ve bilirim onu. Ama şuan inanılmaz pozitifim üstelik kimyasalda 2. Gün gecikmeye 347 küsür çıkmıştı bu gebeliğimde 45 küsür. O yüzden pozitif ol ki varsa da bebiş tutunsun. Yoksa da üzülme lütfenŞubat kimyasalla sonuçlanınca buda öyle olur korkusu açıkçası bnm boş günüm yok o aralarda akıntı bni yanıltmadıysa
bilmiyorum valla başka testlerim normal, bazende düsünüyorum acaba hem orak hücre anemisi, hemde telesami taşıyıcı olduğum için mi olmuyor? ama kuzenimde telesami taşıyıcılığı var o 3 tane doğurdu, artık kafayı yicem vallaSakaryadayım ben doktor çocuk olmaya engel bir durum dedi sınırda olduğu için bile engel olabilir, birde şunu söyledi bana bu kan tahlilini verirken 5 gün öncesinde ilişki oldu mu ya da göğüs uyarılması oldu mu bunlar çok önemli, çok etkiliyor sonucu dedi, en iyi sonucu ilişki olmadan göğüs uyarılması olmadan verilen değerler dedi.
Birde söylediği bir şey daha var çok mu destekli südyen kullanıyorsun dedi bunlar da etkiliyormuş
Maalesef muayane ücretleri almış başını gidiyor çok pahalı dediğiniz gibi bugün tek muayaneye 565₺para verdim
6-7ay canimNe kdr zamandır denıyorsun
O zaman bende yaptirayim. Haklısın. Teşekkur ederimBen olmuştum bende herşey yolundaydı. Tesadüfen sperm testi verdik 6 ay sonra. Sperm yavaşlığı çıktı. O yüzden ne kadar erken o kadar iyi derim. Tabi yine de sen bilirsin
Yoksa üzülmem 2. Ay denemenin daha Allaha şükür evlatlarımda var öğrenince insan kötü oluyor kaybedince takmamaya çalışıyorum bu ağrı olunca kötü oldum ya yeni tutunuyor ya da yokÇok haklısın ama pozitif ol lütfen öyle düşün. Ben de kimyasal yaşadım ve bilirim onu. Ama şuan inanılmaz pozitifim üstelik kimyasalda 2. Gün gecikmeye 347 küsür çıkmıştı bu gebeliğimde 45 küsür. O yüzden pozitif ol ki varsa da bebiş tutunsun. Yoksa da üzülme lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?