💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Sen fake misin ne ayaksın sürekli insanları özele davet ediyorsun.

Kızlar benim yarın reglimin ücüncü günü, doktora gidicem muayeneye, regliyken nasıl bakıyorlar tedirginim muayene sırasında kan vs gelmiyor mu kusura bakmayın heyecanımdan soruyorum
Ben kanamanın yoğun olduğu gün muayeneye giderim hep, oturduğun yerde koruyucu bişey oluyor zaten, cihazı çıkarırken kan geliyor biraz ama öyle rahatsiz edecek kadar değil zaten eline peçete veriyor asistan

Hayir hayir :) gercekten fake degilim. 2 kere tup bebek yapildi tutmadi. Vajinusmustum 2 hafta once yendim ama anlayamadigim seyler var, gecenki arkadas cevap verdi sagolsun ama tam istedigim cevaplar olmadi o yuzden.
Ne bilim mesajı kopyala yapıştır yapmıssın kuşku düştü içime valla

yok cidden nasilim biliyomusunuz ? 4 senenin uzerine yendim bu rahatsizligi. Cok ama cok sancili bir surecti
Suan inanamiyorum hala :) emin olmak icin bir milyon insana soruyorum. Sizin icin siradan ama vajinusmuslu bir hasta icin cok cok cok buyuk bir sey.

Canım ikindiden beri benim sağ tarafımda ağrı var arada giriyor batma şeklinde ayakta durdukça daha çok ağrıyor
Benim de öyle işte mesela ayağa kalkıyorum sancı başlıyo oturunca duruyo. Çok oturunca da ağrıyor anlamadım her türlü ağrıyo ama çok değil. Batıyo hatta atıyo içten tık tık

Anladım sevindim yenmiş olmana. Umarım aklında ki soru işaretleri gider

Benim de öyle işte mesela ayağa kalkıyorum sancı başlıyo oturunca duruyo. Çok oturunca da ağrıyor anlamadım her türlü ağrıyo ama çok değil. Batıyo hatta atıyo içten tık tık
Bnm baya ağrıyor girdiği vakit salı günü kanda çıkmadı hamileyimde ondan da diyemiyorum

benim prolaktinde 27 çıkmış ama hiç ilaç falan vermedi, yarın doktora gidecem, cumartesi de özeldeki doktora gidicem ona sorucam, devlettekiler pek ilgilenmiyor
Bende bugün özele gittim araştırma görmedi daha 35 çıktı doktor yüksek baya diyip hemen ilaç verdi 27 yüksek değil ama

Yumurtlama takibi yapmıyorum canım 24 25 26 27 bu tarihler arası olabilir akıntıya göre uzayan akıntı bu tarihler Arasın da gördüm
Erken olabilir çıkması için benim çatlama 24üydü 8.9.10. Gün test yapmaya başladım çıkmadı. Çok üzüldüm hatta ama testleri bitireyim diye 11. Gün yapim dedim çoook silik çıktı kasette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…