- 26 Aralık 2015
- 11.834
- 19.116
- 298
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #6.161
Yanlış da hatırlıyor olabilirim referans agırlıgını canım. Belki 30 olması gerekirken 35 çıkmıştır tam emin olamadımBenimde 34 küsür 35 çıktı diyelim bu bile engel dedi bana
Kız bu saydıklarını yaptıracak kadar napıyo kocan sanaO bana değer verdiği sürece bende ona değer veririm
Az önce baktım 15,25 normalmiş onun üstü yüksek değer sayılıyormuşYanlış da hatırlıyor olabilirim referans agırlıgını canım. Belki 30 olması gerekirken 35 çıkmıştır tam emin olamadım
Sen hamile miydinKızlar günaydın. Bugünkü test böyle sizce daha belirgin mi? Bir de ateşim 36.5e düştü biraz korktum kimyasal mı olacak yineAteş düşmesi sorun yaratır mı acaba
Cnm progestan içilince akıntı olmuyormuBat ne zaman onu bilmiyorum maalesef Progestan içtiğim için akıntı da göremedim kupkuruyum. Lh testi yaptım 20 li günlere kadar koyulaşma da olmadı. Yumurtlama oldu da gözden mi kaçtı bilmiyorum Allah’a emanet bekliyorum bu ay. Bugün adetin 22. Günü. Test ne zaman yapmam gerek onu da bilmiyorum. En bilmediğim ay bu ay
Kız bende 7 aylık doğmuşum ama domates gibi kendi kendime büyümüşümValla canım bunları erkek annelerine söylemek lazım mesela benim kaynım bile bana der Allah sana peygamber sabrı vermiş diye benim eşim prematüre doğmuş 7 aylık bir dediğini iki etmemişler pamuklara sarmışlar.37 yaşında bak çok iyidir bir dediğimi iki etmez ama adam trip atıyor küsüyor yani hep ilgi bekliyor ilgi manyağı çok seviyor kavga etmeyi de sevmez kavga edelim hayattan vazgeçiyor valla
Cnm yaşın geçkinse ve ilk çocuksa doktora git bnceMalesef bende bu ay elendim. Regl oldumbebekheyecani Aslında biz düzenli olarak eylül ayından başladık çalışmalara 6 ay oldu. Acaba doktora gitmeli miyim? Yoksa devam mı etmeliyim? Bilemedim. Bu yıl olmasını da çok istiyorum.
Ben özellikle dikkat ediyorum akıntım yok normalde çok olurdu beyaz akıntım. Ama şunu söylemek istiyorum. İlk gebeliğimde ozamanki içtiğim Progestanda su gibi akıntım olmuştu çiş yapar gibi. Adet oldum sanıp tuvalete koşuyordum. O akıntıdan iki gün sonra ben hamile olduğumu öğrendim. Şimdi de o akıntıdan olsa anlıcam hemen ama nerdeeeee:)Cnm progestan içilince akıntı olmuyormu
Bak bunu yeni duydum
Yaaa bebeğim çok teşekkür ederim evet ben de şaşkınımSen hamile miydinay çok mutlu oldum hayırla sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah
İşte hastanenin referans aralığı önemli canımAz önce baktım 15,25 normalmiş onun üstü yüksek değer sayılıyormuş
Valla ya sonu güzel sürpriz olur inşallah amiiiinHayirlisi o zaman . Olursa her seyiyle supriz olacak desene
Oy çenin ben şaşkın halini severim beeeennnn minnoş anneeeeee bir dua et de arkandan gelelimYaaa bebeğim çok teşekkür ederim evet ben de şaşkınımamiin Rabbim sana da nasip etsin en kısa zamanda
Aşkım sen nasıl oldun toparlandın mı birazKız bu saydıklarını yaptıracak kadar napıyo kocan sanasöylede benim kocişin burnundan geleceğim yeni konular açılsın
Canım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla gelişsin inşallahKızlarrr sonucum çıkmış 45.81 Bugün adetin ilk günü. Normal mi sizce? Sağlıkla artsın inşallah amiiin@Papatyamaviss fnd_50 @simurgggg @imagination forever @Perlitik ve heyecandan unuttuklarım diğer kızlaaar
Hiç muayene olmadıysan bence git derim.Malesef bende bu ay elendim. Regl oldumbebekheyecani Aslında biz düzenli olarak eylül ayından başladık çalışmalara 6 ay oldu. Acaba doktora gitmeli miyim? Yoksa devam mı etmeliyim? Bilemedim. Bu yıl olmasını da çok istiyorum.
Ya canım benimmmmmOy çenin ben şaşkın halini severim beeeennnn minnoş anneeeeee bir dua et de arkandan gelelim
Amin canım inşallah hepimiz güzel haberlerle gelirizİyi kötü günleri biliyorsun belirli bi düzenle devam edersen kaçırma durumun olmaz zaten canım inşallah buna gerek kalmaz bu ay güzel haber alırsın
Yaa canım benim çok teşekkür ederimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?