• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

bende 30 yaş altındkilere hiç takmayın diyorum doktorun dediği sabır bir dendk olmadı hemen vazgeçmek yok dedi ve birazda sğlıklı beslenme ve en öenmlisi stres yapmamak sonrası Allahın takdiri
inan olacağı varsa oluyor zaten kac aydır eve paket ürün sokmuyorum kola cips hiç tüketmiyoruz hep meyve sebze ağırlıklı tüketiyoruz ama nasip galiba

Kızlar niyeyse bana bı rahatlama geldi ya. Pik günü değerlendirdik dün değerlendiremedik. Bugün de olursa olur artık nasibimizde varsa gelir bebek modundayim. Bu ay olmazsa zaten akışına bırakcam demiştim. Bu düşünce bile büyük bı yük kalkması gibi oldu uzerimden. Şu an bı rahatlamış hissediyorum 😌

bizde özledik canım bende hiç girmedim moral bozukluğu vardı üzerimde hala geziyoruz topik topik deprem hepimizin psikolojısını bozdu gecen ay ümitliydim olmadı bu ayda saldım bişey cıkmaz bende adeti bekliyorum ona göre ramazan öncesi tekrar doktora gideyim diyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim 💙💙

Back