💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ben sana demiştim canım benim en doğru sonucu hsg ile alırsın diye boşuna kendini yiprattin çünkü enfeksiyona bağlı sosis gibi şişseydi sen ağrıdan yerinde duramazdin.Bu arada Cevat hoca gerçekten işinin piri ya açılacak olanları bile 0 ağrı ile hemen açıyor gerçekten

Normalde evet yumurtlamadan sonra başlanması lazım ama mesela benim progestan değerim düşük geldiği için doktorum bana bu ay adet biter bitmez alttan fitil olarak başlattı

Teşekkür ederim cevap için zaten kist için başka doktora gidecektim ama yine de moralimi bozdu.

Ama hayatın gerçekleri bunlar oda bana araba aldı mesela işte diyorum ki hayatta her şey karşılıklı o bana iyi olsun ben daha iyi olurum ama eğer ki bana Bi yanlışı daha olursa sonucuna katlanır
Ya tabiki karşılıklı olsun da tatlım öz bakım becerilerini tamamlamış olması gerekiyor kocanın onun dışında saygı, sevgi, ilgi, kahvaltılık, onu düşünmek hepsine okeyim

Dun eczanede miratech test buldum canim. Bir de elimde artimed vardi ama pek guvenenemiorum bunlara. Ikisnde de silik bisey cikti ama emin olamiyorum. Bat yarın sanki daha belirgin olmasi gerekirdi gibi geliyor. O yuzden pek umut baglayamiyorum
Bence var

Ne hos bir rutin aslinda bizde de benzer. Tek farkı oglum degil kizim var. Bir de ise 2 saat kala degil 1 saat kala basliyoruz güne. Kahvaltidan feragat ediyoruz bu durumda. Yoksa dedigin gibi cocugu uyandirmak hazirlamak kendinin hazirlanmasi minimum 1 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…