- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #5.901
Yok Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesine geldim bide sadece Kan mı alıyorlarÖzel polinik mi gittiğin yer peki.
Kızlar Bi şey sorucam adetin 3. Günü sadece kan mı alıyorlar
İnşallah bitanem amiinnn çokça amiiinBen ara ara gelıp bakıyorum bulurum sen merak etme guzel sonuclarla gel ınsallah
Ben sana demiştim canım benim en doğru sonucu hsg ile alırsın diye boşuna kendini yiprattin çünkü enfeksiyona bağlı sosis gibi şişseydi sen ağrıdan yerinde duramazdin.Bu arada Cevat hoca gerçekten işinin piri ya açılacak olanları bile 0 ağrı ile hemen açıyor gerçektenKızlar günler önce size yazmıştım. Şunu yazdığım günden beri kendimde değilim... Ay neler çektim anlatamam. Tüp bebek araştırıyorum. Eşim test yaptı spermlerle ilgili ben tabi yazdığım gibi regl iken gitmiştim. Sonra temizlen gel enfeksiyon durumuna bakalım. Enfeksiyonu dağıtalım yüksek ihitmal enfeksiyondan oluyor. Çok büyük bir alanda sıvı var demişti. Hidroselpenksim yada hidrosalpinksim büyükmüş yani... Neyse ablamı darlıyorum. Ablam 37 yaşında 5 yaşında bir oğlu var 1 dış gebelik bir düşük sonrası normal yolla hamile kaldı. Doktorlar ona çekilen rahim filmiyle hamile kalman çocuğun olması mümnkün değil demişlerdi Tüplerin tıkalı açılmaz. Çok ünlü bir doktor hemen tüp bebek yapalım vs. Sonrasında iyi bir doktora gitti ve rahim filminde sorun var bunu git echomarda çektir demişti. Echomarda çekildikten sonra hiç bir şeyi olmadığı tüplerin gayet açık olduğu çıktı. 3 ay sonrada hamile kaldı. Şimdi 2.ye hamile hatta 5 sene aradan sonra. O bana saçmalama öyle şeymi olur rutin kontrol yaptırıyorsun. Yanlışlık var onda diye echomara götürttü. Bugün filmim çekildi. Allah o Cevat hocadan razı olsun. Benim hidroselpenks varmış ondan geldim deyince üzülme herşeyin çaresi var dedi beni sakinleşiştirdi. 0 acı ve ağrıyla 15 dk işlemim bitti. Ve çekim esnasında ne desin... Sağ tüpe bakıyorum. Hidroselpenks yok! Sol tüpe bakıyorum Hidroselpenks yok! Ben şokkkkk. Sonucum çıktı tüpler temiz rahimde sıkıntı yok. Kızlar çok uzun yazdım biliyorum ama lütfen doğru yere doğru kişilere gidn. Ömrümün kabusunu bana yaşatan kadın, çok çok bilindik türkiyedeki en en önemli 3 hastaneden birinde çalışıyor. Bugün sonuçlarımla başka bir doktora gittim. Sorun yok dedi. Rahim filmi için bile erken davranılmış dedi. Belki birine faydası olur diye detaylı anlatmak istedim. Bana destek olan burdaki arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
Tamm canım saol şimdi infertilite bölümüne randevu alcamEvet canım benden hep kan aldilar
Normalde evet yumurtlamadan sonra başlanması lazım ama mesela benim progestan değerim düşük geldiği için doktorum bana bu ay adet biter bitmez alttan fitil olarak başlattıİşte deli gibi merak ettiğim bir soru ama arastırmadığım yer kalmadı. Yanıt bulamadım. Doktor da bana Progestan vermişti. Mantıken yumurtlamadan sonra alınması gerek ama doktorum hemen başla dedi adetin 10. Günü başladım. Bugün 21. Gün ve bence yumurtlama olmadı. Bence bu yüzden de gebelik olmayacak bekliyorum.
Teşekkür ederim cevap içinAzarlayan doktorun asabı bozukmuş demek 3 ay yeterli bence ben ilk hamilelikte 8+5 gibi kürtaj oldum bir kere regli gördüm ama o dönem kistten ara kanama vs oldu 2 ay sonra hamile kaldım oğlum doğdu şimdi de ocakta kimyasal oldu 6 ocakta başladı kanamam daha sonra 3 şubatta regli oldum bu ay hamileyim tekrar kimyasal düşük olarak bile saymıyor dr
beni alttan da muayene etmişlerdiKızlar Bi şey sorucam adetin 3. Günü sadece kan mı alıyorlar
Tamm adet gününe kadar bekle bakalımGünaydın yaptım negatif
Hiçbir fikrim yok canım ama sen sakin ol bakalımYok Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesine geldim bide sadece Kan mı alıyorlar
Ya tabiki karşılıklı olsun da tatlım öz bakım becerilerini tamamlamış olması gerekiyor kocanınAma hayatın gerçekleri bunlar oda bana araba aldı mesela işte diyorum ki hayatta her şey karşılıklı o bana iyi olsun ben daha iyi olurum ama eğer ki bana Bi yanlışı daha olursa sonucuna katlanır
Bekleyelim bakalım belki vardır ama çıkmamıştırTamm adet gününe kadar bekle bakalım
Bence varDun eczanede miratech test buldum canim. Bir de elimde artimed vardi ama pek guvenenemiorum bunlara. Ikisnde de silik bisey cikti ama emin olamiyorum. Bat yarın sanki daha belirgin olmasi gerekirdi gibi geliyor. O yuzden pek umut baglayamiyorum
Eeee tabiki öyle zaten adet olana kadar umut vardırBekleyelim bakalım belki vardır ama çıkmamıştır
Insallah oyledir canim. Fotografa pek yansimamis aslnda elimde daha iyi görünüyordu ama tabi silik olunca insan emin olamiyorBence var
İkinci foto çok net gördüm benInsallah oyledir canim. Fotografa pek yansimamis aslnda elimde daha iyi görünüyordu ama tabi silik olunca insan emin olamiyor
Ayy hadi dua edin benim içinde inşallahEeee tabiki öyle zaten adet olana kadar umut vardır
Ne hos bir rutinDoğrudur canım ben iş saatinden iki saat önce falan uyanıyorum namaz, kahvaltı hazırlığı kahvaltımızı yapıyoruz sonra oğluma kahvaltı hazırlıyorum onu uyandırıp zorla yaptırmaya çalışıyorum sonra onu hazırla kendim hazırlan derken vakit bitiyor :)
6 yaşında bir kızım var ikinci çocugu düşünüyoruz ama sanırım hemen olmayacak gibi. Hemen olacak sanmıştımAyy hadi dua edin benim içinde inşallahsizin çocuğunuz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?