- 24 Ağustos 2022
- 4.509
- 16.542
- 138
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #5.941
Teşekkür ederim bebeğim inşallah öyle olacak aminGünaydın canım bence belirgin. Kalbini ferah tut lütfen güzel olacak
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
![Folded hands: medium-light skin tone :pray_tone2: 🙏🏼](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fc.png)
![Heart suit :hearts: ♥️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2665.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim bebeğim inşallah öyle olacak aminGünaydın canım bence belirgin. Kalbini ferah tut lütfen güzel olacak
kullanmıştım kadın bayağa ilgilikızlar selam lotus ovulasyonu kullananız var mı danışmanlık için sanırım bunu deneyeceğim.
memnun kaldınız mı? Gebelik konusunda çok yardımcı oluyor mu sanırım bu ay deneyeceğim onukullanmıştım kadın bayağa ilgili
gebelik olmadı ama kadından ilgidinden memnun kaldım deneyebilirsinzmemnun kaldınız mı? Gebelik konusunda çok yardımcı oluyor mu sanırım bu ay deneyeceğim onu
Hayırlısı olsun, bir daha denersinizSelam kizlar bugün 13. gün igneden sonra ve negatif![]()
teşekkürler. Kızlar herhangi bir şey olursa burada paylaşım yaparım sizinlegebelik olmadı ama kadından ilgidinden memnun kaldım deneyebilirsinz
Ahh canımm sensız olurmu kuzucumm.Tabıkı cok ıyı anlıyorum senı.Ama bıryerden tekrardan başlamamız lazım bıtanem.Kendını hazır hıssettıgınde denersın kuzum tekrardan ılacla kontrol altına alır doktor beraber buyutursunuz yumoslarıHiç bir gelişme yok kuzum bende sizi çok özledim. Deprem psikolojimizi o kadar bozdu ki hayattan tad alamaz olduk. Sahip olduklarımıza şükretmeyi bilmemişiz başımıza birşey gelmeden anlayamaz hale gelmişiz meger. Deprem korkusu o kadar masum çocukların ailelerin ölmesi beni çok üZdü çok yıprandım atamıyorum üzerimden psikolojim bozuldu bebek hayallerimiz suya düştü erteledik kuzum henüz eve yeni geçtik zaten 15 gündür evdeyiz canım. Arada ateş ölçtüm yumurta kendiliginden büyümüyor geçen ay stresten 1 ayda 2 sefer adet gördüm. Beni etiketledigin çok iyi oldu canım benim biraz kafam dagıldı girip bakıyorum yazacak cesaretim olmamıştı bir türlü hakkımızsa hayırlısı ne ise o olsun kuzum![]()
Evet cnm kullandım bu ayTikabasa canm senmi femara kullanmıştın dün banada verdide doktor yarın başlıcam
Kuzum koyulasmıs.Sen bugun tahlılını ver progestrona da baktır eksıkse fıtıl kullanırsın.O kadar bekledın bu bebegı Allahım ınsallah sana sıkıca tutunsunFundaaam testlerime bak ama bugün ateşim 36.5 çıktı sence normal mi adet olcam diye korkuyorum. Olabilir mi böyle bişe?
Cnm ilkmi kullandın bu aySelam kizlar bugün 13. gün igneden sonra ve negatif![]()
Amin inşallah bebeğimmm bugün gidicem size de haber ederim. Rabbim sizlere de nasip etsin en kısa zamandaKuzum koyulasmıs.Sen bugun tahlılını ver progestrona da baktır eksıkse fıtıl kullanırsın.O kadar bekledın bu bebegı Allahım ınsallah sana sıkıca tutunsun![]()
Benimde 4 var çıkmadı birşeyBekleyelim bakalım belki vardır ama çıkmamıştır
Belirti var mı?Benimde 4 var çıkmadı birşey
5. gün başla günde bir dedi döngüm kısa olduğu için günde iki olursa daha erkene çekebilir yumurtlamayı dedi haftaya kontrole cağırdıEvet cnm kullandım bu ay
Kaçıncı günü başlıcan
Gunde kaç kere verdi
Ya şimdi orada ikinci çizgi var ve bu en azından umut verici bir durumKeske oyle bisey olsaydi burda kurul karariyla testlere bakip gebelim kararini biz verebilseydik![]()
Evet canim ilk kullandim igne haric 13. gün.. yarin sabah gene yapayimda ama pek ümitli degilim acikcasi.. zaten olmazsa önümüzdeki ay önce bi kanallara baktircam sonra hemen asilama yapilcak.. insallah pozitif görürümde bunlara gerek kalmaz.. rabbim herseyin hayirlisini versinCnm ilkmi kullandın bu ay
İğne hariç 13. Günmü
Yarın sabah yıne test yap
Diğer formlarda okudum 13.14te negatif görüp 15te pozitif gören var
Merhaba kaç çıktı bende geçen hafta kan verdim benimde Proklatinim yüksek çıktıkızlar adetimin 2. günü test yaptırmıştım prolaktinim yüksek çıktı ve dostinex kullandım prolaktin direk hamileliği etkileyen bir hormon test yaptıracaklar buna dikkat etsin.