• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Hadi ya😳😳 ayy umarim hakli cikarsin canim. Gerci dun predictorde bile asiri aşırı silikti. Kasette cikmasini dusunmuyordum ama bakalim. 2.91 i nasil ölçmüş ya. Kan gibi hassas😂
Catlama gününü biliyormusun ilk kacıncı gün çıktı benim catlamadan sonra 10. Gün çıkmadı kaset testte normalmi acaba

Benimde 4 gün var kaset yaptım çıkmadı normalmi yoksa olsa cıkarmıydı catlamadan sonra 10. Gün
Valla bende gercekten varsa hic belli olmuyormuş onu anladim canim. 7 gun kaladan itibaren her gun test yaptim hepsi tertemizdi. Dun ilk defa silik çıktı iste.

Eklentiler

• 54AC7DA0-ADB0-4347-9EC4-404631C71A97.jpeg
    54AC7DA0-ADB0-4347-9EC4-404631C71A97.jpeg
    76 KB · Görüntüleme: 87
Cok severim aslnda kahvalti hazirlamayi ama haftaici hic firsat bulamiyorum ben. Ise zor yetişiyoruz
Doğrudur canım ben iş saatinden iki saat önce falan uyanıyorum namaz, kahvaltı hazırlığı kahvaltımızı yapıyoruz sonra oğluma kahvaltı hazırlıyorum onu uyandırıp zorla yaptırmaya çalışıyorum sonra onu hazırla kendim hazırlan derken vakit bitiyor :)

Back