- Konu Sahibi bebekheyecani
- #5.861
Insallah canım ya umarim dedigin gibidirBu sahte olan değil bebeğim orjinal güvenebilirsin yani. Öyle düşünme anca salgılanıyordur beta bebeğim. PoZitif düşün güzel düşün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canım ya umarim dedigin gibidirBu sahte olan değil bebeğim orjinal güvenebilirsin yani. Öyle düşünme anca salgılanıyordur beta bebeğim. PoZitif düşün güzel düşün
Kan ne zaman verceksin ben bugün öğlen gidip vercem duramadım yerimdeInsallah canım ya umarim dedigin gibidir
Evet bu artımed çok hassasHadi ya ayy umarim hakli cikarsin canim. Gerci dun predictorde bile asiri aşırı silikti. Kasette cikmasini dusunmuyordum ama bakalim. 2.91 i nasil ölçmüş ya. Kan gibi hassas
Benimde 4 gün var kaset yaptım çıkmadı normalmi yoksa olsa cıkarmıydı catlamadan sonra 10. GünKan ne zaman verceksin ben bugün öğlen gidip vercem duramadım yerimde
Ben pazartesiye kadar bekleyeyim demistim canım. Regl bir gecsin o arada ne olacaksa olsunKan ne zaman verceksin ben bugün öğlen gidip vercem duramadım yerimde
Benim 11. Gün çıktı 10. Gün negatifti.Benimde 4 gün var kaset yaptım çıkmadı normalmi yoksa olsa cıkarmıydı catlamadan sonra 10. Gün
Catlama gününü biliyormusun ilk kacıncı gün çıktı benim catlamadan sonra 10. Gün çıkmadı kaset testte normalmi acabaHadi ya ayy umarim hakli cikarsin canim. Gerci dun predictorde bile asiri aşırı silikti. Kasette cikmasini dusunmuyordum ama bakalim. 2.91 i nasil ölçmüş ya. Kan gibi hassas
Beni etiketle merak ederim seniBen pazartesiye kadar bekleyeyim demistim canım. Regl bir gecsin o arada ne olacaksa olsun
Kasette mi cıktıBenim 11. Gün çıktı 10. Gün negatifti.
Valla bende gercekten varsa hic belli olmuyormuş onu anladim canim. 7 gun kaladan itibaren her gun test yaptim hepsi tertemizdi. Dun ilk defa silik çıktı iste.Benimde 4 gün var kaset yaptım çıkmadı normalmi yoksa olsa cıkarmıydı catlamadan sonra 10. Gün
11. Gün kaseti bu bakKasette mi cıktı
Yok canim ben ovulasyon yapmadim. Gun asiri iliski oldu hepCatlama gününü biliyormusun ilk kacıncı gün çıktı benim catlamadan sonra 10. Gün çıkmadı kaset testte normalmi acaba
Amiiin çokça amin inşallahAmiin.Sana bakıb benimde bir dua geldi içimden yazmaya..Allahım bu sene evimizden çocuk sesi gelsin..tüp bebeğe gitmeden hamiş olayımAmin
Tamam canim sen de kan sonucun cikinca haber verBeni etiketle merak ederim seni
Doğrudur canım ben iş saatinden iki saat önce falan uyanıyorum namaz, kahvaltı hazırlığı kahvaltımızı yapıyoruz sonra oğluma kahvaltı hazırlıyorum onu uyandırıp zorla yaptırmaya çalışıyorum sonra onu hazırla kendim hazırlan derken vakit bitiyor :)Cok severim aslnda kahvalti hazirlamayi ama haftaici hic firsat bulamiyorum ben. Ise zor yetişiyoruz
Peki 10. Gün böyle temizmiydi11. Gün kaseti bu bak
Fundaaam testlerime bak ama bugün ateşim 36.5 çıktı sence normal mi adet olcam diye korkuyorum. Olabilir mi böyle bişe?Amiiin çokça amin inşallah
Evet hiçbişe yoktu attım hatta üzülüpPeki 10. Gün böyle temizmiydi
Dün kacıncı günündüValla bende gercekten varsa hic belli olmuyormuş onu anladim canim. 7 gun kaladan itibaren her gun test yaptim hepsi tertemizdi. Dun ilk defa silik çıktı iste.