• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Yapcam 😂 dün akşam ben de böyle ağladım. Ama biz kavga etmedik. Dedim regl bitti başlayalım. Tamam dedi sabah böyle konuştuk. Akşam oldu adam hadi demiyor bişey demiyor. Bekledim. Baktım demiyor aldım duşumu yattım yatarken ağladım. Ama ne ona söyledim ne anladı ağladığımı. Tamamen kendim 🙈
Böyle kendine yaparsın yaşın altına ellerini onlarda koyacak onlar kadar bizde yoruluyoruz her ay o sitresi yaşamaktansa biraz fedakarlık edecekler

Bende merak ettim ama bence yumurtlamadan sonra kullanılmalı mantıken 🤷‍♀️ o yüzden ben 16. Gün değilde yumurtlamayı görüp silikleştiği zaman kullanayım diyorum
Bana bir de iki kutu yazdı ara vermeden iç diyor e adet ne zaman olacağım hepsini içersem. İkinci kutuya geçince ara vereceğim ve ikinci kutuyu adet olunca yumurtlamadan sonra içeceğim bence de en mantıklısı bu

Ahh kuzuummm çok çok gecmıs olsun senınkının yanında bızımkı hıcbırsey:(gozumuz kulagımız kalbımız guneydeydı zaten:( ben aksaraydayım tv de cok cıkmasada nıgde ve aksarayda oradakı her depremden çok etkılendı.hasarlı evler var. burdakı faydada oldu 5.3 ve 4.7.durmadan sallandık tum ay.Allah esırgesın tüm ülkemizi🙏🙏Hep guzel seyler olsun..Evet ya çok ıstıyorum hepımız guzel haberlerımızı alalım artık en kısa zamanda🥰🥰💕💕💕
Çok sağ ol canım benim ben de Hatay’da değilim ailem akrabalarım tüm sevdiklerim orda. Osmaniye’de Adana’da hepsi orda. Kayıplarımız da oldu maalesef Allahım mekanlarını cennet eylesin hepsinin. Sizlere de cok cok geçmiş olsun canım benim. Rabbim unuttursun inşallah. İnşallah ds güzel haberler alırız birlikte

Bana bir de iki kutu yazdı ara vermeden iç diyor e adet ne zaman olacağım hepsini içersem. İkinci kutuya geçince ara vereceğim ve ikinci kutuyu adet olunca yumurtlamadan sonra içeceğim bence de en mantıklısı bu
Doktorunda bir bildiği vardır ama ne bileyim ya kafamhiç basmıyor bu konulara 😔

Duphastonun gebeliğe bir faydası olur mu acaba biliyor musun peki boşu boşuna kullanmayayım hafif yumurta tembelliğin var dedi dr o zaman vermişti ama 2 gün kullandım adetimi çok arttırmıştı bırakmıştım 16 tane daha hap var elimde

valla daha adet gecikmeden test yapmam zaten :KK70: ama adetim erken geldi diye sevinmiyorda diğilim, ya geç gelseydiii, o zaman daha da umutlanırdım her halde, her şeyde vardır bi hayır
canım benim çatlatma senimkiyle aynı gündü bende kamişe değilsem erken mi adet olurum acaba daha önce iğne olmamıştım

Amin kuzum inşallah günlük yazıyorum 🥰 ben çok severim yazı yazmayi dün başladım 💜🧿 normalde de günlük yazardım buna ayrı defter açtım
Yaa ne guzel.. ben de kizima yazdim yillarca ilk ogrendigim andan itibaren. Simdi 7 yasinda 25 yasina gelince vermeyi dusunuyorum Allah nasip eder de o gunleri gorebilirsem😊

canım benim çatlatma senimkiyle aynı gündü bende kamişe değilsem erken mi adet olurum acaba daha önce iğne olmamıştım
canım ben 1 gün erken adet oldum, muhtemelen benim yumurtalar iğneden öne çatlamış, 14-16 günde adet olunur, bundan öncekinde 14 günde olmuştum

Back