• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Yaa ne guzel.. ben de kizima yazdim yillarca ilk ogrendigim andan itibaren. Simdi 7 yasinda 25 yasina gelince vermeyi dusunuyorum Allah nasip eder de o gunleri gorebilirsem😊
Bnde yazdım oğluma
Oğlum 11 yaşında
Arada okuyoruz beraber
Ultrason resımlerınıde yapıştırmıştım, beta hcg değerlerimi falan... Pipisini gördüğümüz, resim 🤗

Eklentiler

• 16782956235704463817926400101632.jpg
    16782956235704463817926400101632.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 71
Anladım canım çok tuhaf bilimsel olarak açıklaması yok biyerde ama oluyomuş demek🙏🏼 evet 3 günde bir doktorumda dedi bide adetten 3 gün önce ve adetten 3 gün sonra da önemli dedi rahim ağzı açık kalıyomuş adetten sonra
Cnm ben yumurtlama günlerimi az buçuk çözdüm,bidaki ay
Adetin 15. Günü, 18. Günü ve 21. Günü
3 kere ilişki yeter 😄 ya tutarsa.. 😇

sevayd sevayd canım galiba sen testlerden anlıyordun bi baka bilirmisin adetin 19.günü bugün
Canım bende ve eşimde sıkıntılı olanları araştırdığımdan dolayı anlıyorum ama sendekileri bilmiyorum testesteron yüksekliğini ilk kez gördüm hatta kadınlarda da olduğunu biliyordum da testini yapanı ilk kez gördüm baktın mı netten neden yüksek oluyormuş diye

Yaaa güzel kalbinden öperim. Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin bitanem ♥️ Hep dualarımdasınız🙏🏼 atayım kuşum hepsini. Testlerden erken gebelik beni yanıltmaz diye düşündüm ama inşallah öyledir. Akşam yaptım hepsini sabah yarın yapcam ilk defa
Hayrli olsun canm

Son düzenleme:
Canım bende ve eşimde sıkıntılı olanları araştırdığımdan dolayı anlıyorum ama sendekileri bilmiyorum testesteron yüksekliğini ilk kez gördüm hatta kadınlarda da olduğunu biliyordum da testini yapanı ilk kez gördüm baktın mı netten neden yüksek oluyormuş diye
Canım testereon hormonu düşük yüksek değil netten bakmadım canım ona bnm yıllar önce testestereon hormonu yüksekti hamile kalamıyordum şuan sıkıntı yok dülük bile çıkmış sorun olmaz denmişti onun için diğer hormonlar nasıl sence

Benim kocam da erkek olduğu için el bebek gül bebek büyümüş 😂😂 hala suyunu annesinden ister
Yemeğini ben yediririm üstünü ben giydiririm az önce de ellerim le pizza yaptım yanında tatlı yok mu dedi kalktım bu ağrı sancı içinde gittim Kemalpaşa aldım yaptım ama kıymet bilen yok 😂😂

Duphastonun gebeliğe bir faydası olur mu acaba biliyor musun peki boşu boşuna kullanmayayım hafif yumurta tembelliğin var dedi dr o zaman vermişti ama 2 gün kullandım adetimi çok arttırmıştı bırakmıştım 16 tane daha hap var elimde
Bence kullan iyi gelir bende ilk gebeliğimde hafif düzeyde yumurta tembelliği için Progestan vermişti o zamanki doktorum. Adetin 15. Günü başla 10 gün günde 1 tane iç demişti. Ben normalde geç yumurtlardım yani. Ama o hapı kullandığım ay hamile kaldım. Şimdi söyleniyorum ama yumurtlamadan önce içtim falan diye bir bakarsın bu ay da hamile kalırım o zaman doktorun önünde hürmetle eğilirim😂

Back