• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Bnde yazdım oğluma
Oğlum 11 yaşında
Arada okuyoruz beraber
Ultrason resımlerınıde yapıştırmıştım, beta hcg değerlerimi falan... Pipisini gördüğümüz, resim 🤗
Yaa ne güzel.. o kucuk detaylari yazmak da iyi oluyor. Kacinci haftada kac cm olmus kac haftalikken kalp atimi duyulmus falan.. simdi nasip olursa ordan bakar kiyaslariz😊

Bence kullan iyi gelir bende ilk gebeliğimde hafif düzeyde yumurta tembelliği için Progestan vermişti o zamanki doktorum. Adetin 15. Günü başla 10 gün günde 1 tane iç demişti. Ben normalde geç yumurtlardım yani. Ama o hapı kullandığım ay hamile kaldım. Şimdi söyleniyorum ama yumurtlamadan önce içtim falan diye bir bakarsın bu ay da hamile kalırım o zaman doktorun önünde hürmetle eğilirim😂
Walla okadar laf söyledin 😄
Bi bakmışsın hamiş sin 🙏

Yaa ne güzel.. o kucuk detaylari yazmak da iyi oluyor. Kacinci haftada kac cm olmus kac haftalikken kalp atimi duyulmus falan.. simdi nasip olursa ordan bakar kiyaslariz😊
Evet hepsini yazmışım 🤗
Kalp atışını kaçıncı haftada duymuşuz
Cinsiyeti kaçıncı haftada, hangi hafta kaç gram vs.. Benim kilom kaçmış..

Eklentiler

• 16782995415944920723255542436583.jpg
    16782995415944920723255542436583.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 85
Cnm ben yumurtlama günlerimi az buçuk çözdüm,bidaki ay
Adetin 15. Günü, 18. Günü ve 21. Günü
3 kere ilişki yeter 😄 ya tutarsa.. 😇
Bir dahaki aya kalmaz insallahh.. guzel haberleri bu ay verirsin bize🥰 sana diyorum ama ben de öyleyim bir sonraki aya dair kafamda planlar programlar😂

Anladım canım çok tuhaf bilimsel olarak açıklaması yok biyerde ama oluyomuş demek🙏🏼 evet 3 günde bir doktorumda dedi bide adetten 3 gün önce ve adetten 3 gün sonra da önemli dedi rahim ağzı açık kalıyomuş adetten sonra
Ayy kuzum onuda bı deneyelım o zaman😊😊bunu ılk kez duydum adetten 3 gun sonra adet bıtımı oluyor degılmı?banada yardıma gelen abla demıstı bılıyomusun adetten hemen sonra yap rahım asagıda oluyor dedı.Bende gülüp gecmıstım ama demekkı kadının bı bıldıgı varmıs😊😊

Evet hepsini yazmışım 🤗
Kalp atışını kaçıncı haftada duymuşuz
Cinsiyeti kaçıncı haftada, hangi hafta kaç gram vs.. Benim kilom kaçmış..
Su an pozitifi gormeye o kadar odaklanmisim ki ve betanin duzenli artışi vs falan 22.haftayi görünce isler o kadar ilerliyordu degil mi ya oldum😄 Kimyasaldi düşüktü derken unuttuk gebeligin sonraki evrelerini😂

Su an pozitifi gormeye o kadar odaklanmisim ki ve betanin duzenli artışi vs falan 22.haftayi görünce isler o kadar ilerliyordu degil mi ya oldum😄 Kimyasaldi düşüktü derken unuttuk gebeligin sonraki evrelerini😂
Walla sorma yaa
Bn 290 la öğrenmişim
3 gun sonra gitmişim 1003 müş
Sonrada 6+1 de hem kese hem kalp atışını görmüşüm

Ocaktaki kımyasalımda 5 kere kan vermişim 48e kadar çıktı betam
Şimdi akıllandım kimyasalda olsa hemen kan vermem
Ne olacaksa olsun

Biz boyle olabılır mıyız acaba 😄😄

Eklentiler

• Screenshot_20230308_214010_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20230308_214010_com.instagram.android.jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 88
Walla sorma yaa
Bn 290 la öğrenmişim
3 gun sonra gitmişim 1003 müş
Sonrada 6+1 de hem kese hem kalp atışını görmüşüm

Ocaktaki kımyasalımda 5 kere kan vermişim 48e kadar çıktı betam
Şimdi akıllandım kimyasalda olsa hemen kan vermem
Ne olacaksa olsun
Ne güzel artmis öyle 3 gunde 3 kat.. iste saglikli olanin onunde hic bir sey duramiyor. Kan konusunda sınırlarım yok da ultrasona hemen gitmem ben de eger olursa 7 8.haftaya kadar betayla takip ederim. 1000in uzerinde anlamli degil kese takibi diyorlar ama. Yine de artis orani cok sey gosteriyor bence. Ocakta 2700lere kadar guzel yukseldi sonra 1 haftada 2 katina cikamadi. Orda anladim yolunda gitmedigini. Dusukle de sonuclandi nitekim

Hamiş olanlar sizi tebrik ediyorum malesef etiket yapmak için isimleri unutuyorum😏sağ salim kucağınıza alın..olmayanlara nasip etsin🙌🏻Eş konusunda okudum☺️kimsenin kocası dört dörtlük diğil yeterki sayqı olsun bu çok önemli..kalan başka durumlar hepimizde var..ağlıcaz keçicek ve yeni gün başlıyor☺️

İçimi rahatlattin canım sağlıkla buyusunler inşallah 🥰💜 24 martı doktorun mu dedi kuzum
Hayır canım gidip keseyi görücem sonra benek görünmeyecek filan bir sürü stres oğlumda da kese görüldü.1 hafta çok stresli geçmedi 7 haftada ancak görünüyor iç karnım biraz derinmiş sanırım bazıları 6+3 filanda görüyor 24 tam 7 haftama denk geliyor 🥰

Hayır canım gidip keseyi görücem sonra benek görünmeyecek filan bir sürü stres oğlumda da kese görüldü.1 hafta çok stresli geçmedi 7 haftada ancak görünüyor iç karnım biraz derinmiş sanırım bazıları 6+3 filanda görüyor 24 tam 7 haftama denk geliyor 🥰
Cnm kan ne zamn vercen Bi daha

Back