💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

2 ay duphaston kullandım, hiç göğüs hassasiyeti yapmadı bende canım.
Bnm de yumurtam gelişmediği için duphaston yazdı doktorum ne işe yaradığını bilmiyordum bi eczacı tarlusal verdi onun yerine başka bir eczayı ya daha sordum ikisinin çok farklı olduğunu söyledi bende duphaston aldım beş gündür kullanıyorum bat a 5 kaldı bakalm

Ben oğlumda oncomedde kullanmıştım doğru sonuc vermişti negatifken negatifti hamile kaldığım ay pozitifti yanlış sonuc almamıştım diğer markaları kullanmadım ama hepside sahte olmaz bence kan vermelisin veya 2-3 gün daha bekle

Yaa içimi rahatlattin çok teşekkür ederim canım benim

Ben de öyle düşündüm hepsi sahte olamaz bence de bir de sabah yapmadım hepsi akşama ait sabah yapıcam yarın bakalım nolcak. Adetim geçince de kan veririm

Adetine kac gun var canm doktoruna sorsaydn hamilelik dusunuyorm diye

Kızlar bişey soracağım bana dr duphaston vermişti ama 2 gün kullanmıştım sadece. Şimdi ben bunu kullansam yumurtlamadan sonra mı kullanmam gerek ? Gebelik için bi fayda sağlar mı ?

Evet ikisi çok farklı. Tarlusal adet söktürücü. Ancak duphaston şayet gebelik oluşursa bebeğin tutunmasını sağlıyor, bunun yanında düzenli regl görmeyi de sağlıyor.

Insallah vardir canım.. batin gecmesini bekleyebilmek en guzeli aslinda ama ben nedense sabah uyanir uyanmaz teste zor yetisiyorum
ben ilk bu platformda gördüm adet öncesi test yapıldığını ben hep adet gecikince yapılıyor diye biliyordum açıkçası sizin için yıpratıcı olmuyor mu erken test o bekleyiş süreci. benimde son birkaç aydır adetim gecikiyor bazen dört beş gün belki kimyasalda olmuştur ama bilmemek daha iyi değil mi

Eşimle tartıştık gece. Çok sinirlerim bozuk. Zaten depresyon tedavisi görüyorum az çok biliyorsun. Bana zarar artık bu kadarı sağlığım gerçekten iyi değil.
Haklısın biliyorum kuzum ama sakin ol hepimiz yaşıyoruz o tartışmalar o yükselişler insan bazen her şeyden kopuyor ama düzeliyor sonra. Düzelirsiniz inşallah canım benim kendini dinle kendine çok iyi bak. Senden daha önemlisi yok bunu unutma

evet bu gn adetim geldi ama silik çizgiyi çıkarmayı da ihmal etmedi))) gerçi tam başladı da sayılmaz, 3-4 damla şeklinde gelmiş
Ben adetin 5. Günü yaptım seninkinden daha koyu çıkarmıştı artık gerisini sen düşün :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…