• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Canim ogleden sonraki mesajlari yeni okumaya koyulmustum. Simdi gördüm. Esle kavga tartisma cok kotu oluyor gercekten. Her ne kadar canini sıkma denilse de benim de o günüm özellikle kotu gecer tartisma ve sonrasinda. Ama erkekler cok degisik ya tek hormonun konforunu yasıyorlar resmen. Cok stabiller hic inis cikis yok ve asiri umursamaz gorunebiliyorlar bazen. Ben eskiden her seyi anlamasini beklerdim ve asiri tartisma cikardi her konuda. Sonralari baktim ki öyle kendiliginden anlama olayi diye bisey yok her seyi tek tek soyleme, anlatma, gerekirse gurur yapmayi birakip acik acik isteme formuna gecis yaptim. Nispeten azaldi tartismalarimiz. Probleminizin ne oldugunu bilmiyorum ama yöntem olarak iletisim kanallarini acik tutma yolu aklinda olsun😊
ben 2 hafta önce o moda girdim herşeyi açık açık istiyorum ima yok rahatsız olduğumu rahatsız olduğum şeyi yaptığı dakika söylüyorum biraz da sert bir dille bazen anladı sonunda akşam masaj yaptı :D valla bu erkekler dayaklık :KK53:

ben 2 hafta önce o moda girdim herşeyi açık açık istiyorum ima yok rahatsız olduğumu rahatsız olduğum şeyi yaptığı dakika söylüyorum biraz da sert bir dille bazen anladı sonunda akşam masaj yaptı :KK70: valla bu erkekler dayaklık :KK53:
Ahahah masaj mertebesi en yuksek mertebe benim gozumde 😂

Eşimle tartıştık gece. Çok sinirlerim bozuk. Zaten depresyon tedavisi görüyorum az çok biliyorsun. Bana zarar artık bu kadarı sağlığım gerçekten iyi değil.
Kuzum kesinlikle S simurgggg a katılıyorum. Erkekler odun 😂 anlamıyorlar. Bizim konuşmamız şart. Kırılgan olduğumuz için de konuşurken bile kırılıyoruz. İnan hepimiz yaşıyoruz hepimiz. Yalnız asla değilsin 💗

Doğrusu bu zaten
Bnde bılmıyordum bu kadarını
Formlara girince öğrendim😄
Şimdi burda takıla takıla incik cincik herseyi öğrendim
aynen valla😂 bir yandan allah razı olsun yardımlaşma bilgi paylaşımı çok var ama test konusunda bende çok fazla yaptığım için biliyorum psikolojik olarak yıpratıyor şimdi korkudan günüm geçsede yapmıyorum 😂

uzun zamandır girmiyordum biraz geriye dönük okudum hamile kalan herkesi tebrik ederim. adet bekleyenler kaç gün kaldı benim 4 sabah test yaptım surelab negatif ama trendyoldan 30lu almıştım güvenimde kalmadı bu toplu satılan testlere adet günümde eczaneden alacağım inşallah hamişsem en geç pazartesi test yapıp atarım gruba :KK68:

Kuzum kesinlikle S simurgggg a katılıyorum. Erkekler odun 😂 anlamıyorlar. Bizim konuşmamız şart. Kırılgan olduğumuz için de konuşurken bile kırılıyoruz. İnan hepimiz yaşıyoruz hepimiz. Yalnız asla değilsin 💗
Yalnız olmadığımı bilmek rahatlattı biraz beni. Konuşuyorum anlatıyorum aslında ama anlamıyor demek ki 🤣

Yalnız olmadığımı bilmek rahatlattı biraz beni. Konuşuyorum anlatıyorum aslında ama anlamıyor demek ki 🤣
erkekler anlamıyor aslında onlarında suçu değil dümdüzler dümdüz işe git gel yat kalk herşey stabil bizim gibi değil çalışırken bile eve gidince şunu yapayım bunu yapayım diye programlama yeteneği yok o yüzden her olay karşında stabil dümdüz kütük gibi kalıyorlar

erkekler anlamıyor aslında onlarında suçu değil dümdüzler dümdüz işe git gel yat kalk herşey stabil bizim gibi değil çalışırken bile eve gidince şunu yapayım bunu yapayım diye programlama yeteneği yok o yüzden her olay karşında stabil dümdüz kütük gibi kalıyorlar
Evet bazen ben montunu çıkar bile demek zorunda kalıyorum 😂😂 ona bile üşendiğini görüyorum. Anne olmadan anneyiz 😂

Amin kuzum inşallah günlük yazıyorum 🥰 ben çok severim yazı yazmayi dün başladım 💜🧿 normalde de günlük yazardım buna ayrı defter açtım
harika bir fikir inşallah bana da nasip ederse bende öğrendiğim günden itibaren yazmayı düşünüyorum ama herşeyi o gün kötü geçtiyse kötüyü de yazmak istiyorum yıllar sonra okumak güzel olabilir ben çocukken tuutğum günlüğü okuyunca çok hoşuma gitmişti çok komik geldi

harika bir fikir inşallah bana da nasip ederse bende öğrendiğim günden itibaren yazmayı düşünüyorum ama herşeyi o gün kötü geçtiyse kötüyü de yazmak istiyorum yıllar sonra okumak güzel olabilir ben çocukken tuutğum günlüğü okuyunca çok hoşuma gitmişti çok komik geldi

Aynen canım ben günlük tutmayı çok severim defterimde vardır normalde ayrı bir deftere başladım kötü şeyleri diğer defterime yazarım 🙈 buna sadece güzel şeyler yazmak istiyorum 💜🧿🥰

Back