💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Yaaa ne demek cansın her zaman hep destek tam destek ben de her şeyi burada sizinle yaşıyor paylaşıyorum inşallah birlikte mutlu haberlere şahit olacağız inanıyorum

Kizlar hayirli sabahlar bugun adet gunum suan henuz bisey gormedim takip edicem kendimi ama yarinida beklerim olmassm gecen ay birgun erken olmustu cnku .sizce varmidir teste koşsam mi hemen diye dusunuyorum kendmi tutucam ikigun once yaptim negatifti

destinesiaa canım erken gebelik gayet net gösteriyor, sağlıkla gelsin kuzun
İnşallah gerçektir kuzum amin sağolasın hepimize nasip etsin Rabbim
destinesiaa canım çok sevindim tebrikler gayet net 3 taneside belli catlama hangi gundü benim 27 şubat ona göre bende hangi gün yapsam diye bir hesap yapayım
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah vardır benimledir 24 Şubat çatlamaydı. 8-9-10. Gün çıkmadı 11. Gün çok silik çıktı kaset testte. Dün de erken gebelikte çıktı inşallah doğrudur ateşim de yüksek çıktı hoş düşmedi ama

Bildiğin var canim hayirli olsun.. hepsi de yaniltacak degil heralde

Bende burada olan diğer kızlarımız gibi çocuk düşünüyorum fakat sistit oldum idrar yolu enfeksiyonu ve çok ilerlemiş dedi doktor ilaca başlattı bir hafta kadar kullandım çok iyi gelince bıraktım ve ovulasyon günüme yaklaşınca ilişki oldu eşimle 2 defa şimdide enfeksiyonum yine azitti belime kadar attı ağrı yapıyor ilaca yeniden başladım acaba hamilelik oluşmuş mudur ilaçları da kullanıyorum kendimi yedim bitirdim

Kizlar ben de bir kac gündür predictor ile test yapiyordum hicbirinde bisey cikmamisti. Ovulasyon testiyle falan takip yapmadim ama 22. Gune kadar gun asiri ilişki oldu. Gec ovulasyon ihtimalini dusunerekten sabah da bir test yaptim. Cok belli belirsiz bisey cikti. Kendim görüyorum ama fotoya yansidi mi bilmiyorum. Sizce var midir? Gorebilen var mi acaba

Eklentiler

• 20230308_072512.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 80
Selam evet belli belirsiz bir çizgi var gibi

İlaç etkisi diğer ay devam edıyor dıyorlar
O Bı tesaduf, iğne ayı hamiş kalmayıp obur ay kndılıgınden kalanlar olmuş.
Tıpkı tam tüp bebek tedavisine gidecekken o ay hamile kalmak gbı
Bnde bu ay Olmassa diğer ay yani ramazanda akışına bırakıp ovu gunlerınde 3 günde 1 ilişki yapıcam (3 kere)
Bu gun aşırı ilişki yordu bnı

Yaaa kuzum gayet net var yani hayırlı olsun inşallah

Cnm çizgi gözüküyor
Bata kaç gun var
Sabh ilk idrarla mı yaptın
Yarın sabah kaset test yaparsan emin olursun
İnş vardır

Ben de gördüm kuzum umarım doğrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…