- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #5.341
Ben çooook önceden koymuştum taa evlenmeden çocuk isterdim. Kısmet. Olmadı hala. Benim bu hayattaki sınavım da bu biliyorum
Yaaa ne demek cansın her zaman hep destek tam destek ben de her şeyi burada sizinle yaşıyor paylaşıyorum inşallah birlikte mutlu haberlere şahit olacağız inanıyorumKızlar çok teşekkür ederim desteğinizeen başından beri hep yanımda oldunuz. Sayenizde teselli oldum, bilgi aldım, deneyimlerinizi okudum. İyi ki varsınız. Kızkardeşlik tam da böyle birşey. Yaşasın dayanışma. Hepimizin tez zamanda kucakları dolsun.. Nisan'da baharla cıvıl cıvıl çiçeklenelim tekrar çok teşekkürler
Benimde akıntı vardı sadece canımbaşka belirti yok hafif akıntı dan hariç belim ince ince ağrıyor ama
Tamamdır canım 6 gün içtim günde iki kez iki tane daha tablet kaldı da bi sormak istedimCnm gunde 2 kere içiyon
Ben 6 gün içmiştim
Hey maşallah hemen randevu al da git bari doktora hormon baktırırsın muayene olursunAdet oldum ben 69 günün sonunda
İnşallah gerçektir kuzum amin sağolasın hepimize nasip etsin Rabbim
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah vardır benimledirdestinesiaa canım çok sevindim tebrikler gayet net 3 taneside belli catlama hangi gundü benim 27 şubat ona göre bende hangi gün yapsam diye bir hesap yapayım
Bildiğin var canim hayirli olsun.. hepsi de yaniltacak degil heraldeKızlar iyi geceler size bir şey danışmak istiyorum. Benim reglim 9unda. Bundan 3-4 gün önce erken gebelik yaptım çıkmadı. 2 gündür test yapıyorum silik çizgi çıkıyor kaset testte. Hatta koyayım testleri. Testlerden biri oncomed. Biri de hepimizin bildiği artimed sahte dediğimiz. Ben de yok ya hamile değilim sahte bunlar diye düşündüm ve eşime erken gebelik aldırdım awox adında bir test. Az önce yaptım. Hepsi mi sahte diye düşünüyorum. Anlamadım gitti yardımcı olur musunuz kızlarım yaa nedir bu
Bende burada olan diğer kızlarımız gibi çocuk düşünüyorum fakat sistit oldum idrar yolu enfeksiyonu ve çok ilerlemiş dedi doktor ilaca başlattı bir hafta kadar kullandım çok iyi gelince bıraktım ve ovulasyon günüme yaklaşınca ilişki oldu eşimle 2 defa şimdide enfeksiyonum yine azitti belime kadar attı ağrı yapıyor ilaca yeniden başladım acaba hamilelik oluşmuş mudur ilaçları da kullanıyorum kendimi yedim bitirdimSor tabii :))
İnşallah vardır canım teşekkür ederimBildiğin var canim hayirli olsun.. hepsi de yaniltacak degil heralde
Selam evet belli belirsiz bir çizgi var gibiKizlar ben de bir kac gündür predictor ile test yapiyordum hicbirinde bisey cikmamisti. Ovulasyon testiyle falan takip yapmadim ama 22. Gune kadar gun asiri ilişki oldu. Gec ovulasyon ihtimalini dusunerekten sabah da bir test yaptim. Cok belli belirsiz bisey cikti. Kendim görüyorum ama fotoya yansidi mi bilmiyorum. Sizce var midir? Gorebilen var mi acaba
İlaç etkisi diğer ay devam edıyor dıyorlarAnladım canım hayırlısı olsun olabilir tabi inşallah tutarbenim kafama takılan bişey var aslında belki burdaki kızlar yada sen bilirsin bazı kadınlar buraya yazıyo işte iğne vurdum o ay gebe kalmadım. Sonraki ay iğnesiz hamile kaldım bu iş nasıl oluyor ? İğne etkisi en erken 7 ci günde kayboluyo zaten en geç 10/12 günde negatife dönüyor bilgisi olan yada bu durumu yaşıyan aydınlatabilir mi acaba ya
Yaaa kuzum gayet net var yaniKızlar iyi geceler size bir şey danışmak istiyorum. Benim reglim 9unda. Bundan 3-4 gün önce erken gebelik yaptım çıkmadı. 2 gündür test yapıyorum silik çizgi çıkıyor kaset testte. Hatta koyayım testleri. Testlerden biri oncomed. Biri de hepimizin bildiği artimed sahte dediğimiz. Ben de yok ya hamile değilim sahte bunlar diye düşündüm ve eşime erken gebelik aldırdım awox adında bir test. Az önce yaptım. Hepsi mi sahte diye düşünüyorum. Anlamadım gitti yardımcı olur musunuz kızlarım yaa nedir bu
Amin kuzum İnşallah olacakOlacak bebeğim benim dediğimi yap lütfen ovulasyon testi veya yumurta takibi yaptir lütfen
Yaa görebilmene cok sevindim canım.. kendi kendime cizgiler mi uretiyorum acaba demistim ama onceki günlerde hic cikmamisti. Umarım vardirSelam evet belli belirsiz bir çizgi var gibi
Cnm çizgi gözüküyorKizlar ben de bir kac gündür predictor ile test yapiyordum hicbirinde bisey cikmamisti. Ovulasyon testiyle falan takip yapmadim ama 22. Gune kadar gun asiri ilişki oldu. Gec ovulasyon ihtimalini dusunerekten sabah da bir test yaptim. Cok belli belirsiz bisey cikti. Kendim görüyorum ama fotoya yansidi mi bilmiyorum. Sizce var midir? Gorebilen var mi acaba
Ben de gördüm kuzumKizlar ben de bir kac gündür predictor ile test yapiyordum hicbirinde bisey cikmamisti. Ovulasyon testiyle falan takip yapmadim ama 22. Gune kadar gun asiri ilişki oldu. Gec ovulasyon ihtimalini dusunerekten sabah da bir test yaptim. Cok belli belirsiz bisey cikti. Kendim görüyorum ama fotoya yansidi mi bilmiyorum. Sizce var midir? Gorebilen var mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?