• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

😂😂 Ben çooook önceden koymuştum 😂😂😂 taa evlenmeden çocuk isterdim. Kısmet. Olmadı hala. Benim bu hayattaki sınavım da bu biliyorum 😔

Hayır öyle düsünmeyinnn, olana kadar bugünlerin tadını cıkarıcaz oldugu zaman da uykusuz gecelere merhabaa dicezz, her seyin zamanı var, allah her duamızı duyuyor olmuyorsa vardır bi sebebi, depremde ne canlar ne minik bebekler gitti, ne hamile kadınlar can verdi, kac kisi karnı burnundayken o korkuyla dısarıda kaldı, Allah bizi nelerden koruyor bilemeyiz, şer gördüklerimiz hayrımızadır🧡 Allah herkese kolaylıkla bebis nasip etsin en hayırlı zamanda..
Allah biliyor her seyi ona teslimiz, cok takılmayalım her günün keyfini cıkaralım 🌸🌸

Eklentiler

• D629022C-C1E1-4014-8145-C3FEB08F6B8E.jpeg
    D629022C-C1E1-4014-8145-C3FEB08F6B8E.jpeg
    190,8 KB · Görüntüleme: 137
Hayır öyle düsünmeyinnn, olana kadar bugünlerin tadını cıkarıcaz oldugu zaman da uykusuz gecelere merhabaa dicezz, her seyin zamanı var, allah her duamızı duyuyor olmuyorsa vardır bi sebebi, depremde ne canlar ne minik bebekler gitti, ne hamile kadınlar can verdi, kac kisi karnı burnundayken o korkuyla dısarıda kaldı, Allah bizi nelerden koruyor bilemeyiz, şer gördüklerimiz hayrımızadır🧡 Allah herkese kolaylıkla bebis nasip etsin en hayırlı zamanda..
Allah biliyor her seyi ona teslimiz, cok takılmayalım her günün keyfini cıkaralım 🌸🌸
Rabbim tez zamanda sağlıcakla kucaklarımızı doldursun inşallah 🤲🏻🌺

Cnm testlerımi bosuna harcamim dıyorum
P. Tesinden sonra test yaparım, varsa Koyulaşmaya bakarım dıye düşünüyorum

Bu gce ilişki son
18 mm Bı yumoş daha vardı sağda
Belki gelişip oda sonradan çatlar dıye umut edıyorum 🤭
Anladım canım hayırlısı olsun olabilir tabi inşallah tutar🙏🏼 benim kafama takılan bişey var aslında belki burdaki kızlar yada sen bilirsin bazı kadınlar buraya yazıyo işte iğne vurdum o ay gebe kalmadım. Sonraki ay iğnesiz hamile kaldım bu iş nasıl oluyor ? İğne etkisi en erken 7 ci günde kayboluyo zaten en geç 10/12 günde negatife dönüyor bilgisi olan yada bu durumu yaşıyan aydınlatabilir mi acaba ya 🥹

Bende 11. Günde yaptim negatif cikti 😭.. cok üzgünüm ve olmicak diye düsünüyom oysaki ilk baslarda cok ümitliydim..
Burda arkadaş vardı bitane kendisi de iğne kullanmış ama 16. Günde anca pozitif görmüş adet gecikmesiyle bende sordum ona işte bişeyler oda dedi ki bekle bende 10/11 günlerde negatif gördüm birden pozitife döndü dedi

Kızlar bugün pikin ikinci günü değerlendirmeyiz gibi düşünüyordum ama değerlendirdik:)
Yarın çatlama olur sanırım ama evde olmayacağız Perşembe degerlendirsek çok mu geç kalmış oluruz
Bence gec olmaz zaten bugun olmus sprm ler 2 gun kaliyor diye bikiyorum yarin olmasads diger gun mutlaka olmali ama persembe olmali hadi hayirlisi

Bence gec olmaz zaten bugun olmus sprm ler 2 gun kaliyor diye bikiyorum yarin olmasads diger gun mutlaka olmali ama persembe olmali hadi hayirlisi
Geçtiğimiz ay yine pik iki gün sürdü. İkinci pik günü iliski oldu sonra catlamada değerlendirmrmistik o. Şimdi yine öyle olacak gibi ama Perşembe de akşam ancak olur o yüzden endiseliyim

Geçtiğimiz ay yine pik iki gün sürdü. İkinci pik günü iliski oldu sonra catlamada değerlendirmrmistik o. Şimdi yine öyle olacak gibi ama Perşembe de akşam ancak olur o yüzden endiseliyim
Endiselenme strs altinda hissetmeki vucudda rahat moda girsin duani eksik etme kalbinden insaAllh persembe mutlaka olur degerlendr yeter.benmde yarin adet gunum belirtler kafa karistici ama yine umut hep var nasp bklim

Kızlar iyi geceler size bir şey danışmak istiyorum. Benim reglim 9unda. Bundan 3-4 gün önce erken gebelik yaptım çıkmadı. 2 gündür test yapıyorum silik çizgi çıkıyor kaset testte. Hatta koyayım testleri. Testlerden biri oncomed. Biri de hepimizin bildiği artimed sahte dediğimiz. Ben de yok ya hamile değilim sahte bunlar diye düşündüm ve eşime erken gebelik aldırdım awox adında bir test. Az önce yaptım. Hepsi mi sahte diye düşünüyorum. Anlamadım gitti yardımcı olur musunuz kızlarım yaa nedir bu

Eklentiler

• 25150089-DEB9-4368-9910-A9E4AF1C0285.jpeg
    25150089-DEB9-4368-9910-A9E4AF1C0285.jpeg
    176,6 KB · Görüntüleme: 125
  • 61CB4CCB-DF6C-48D2-A58E-D657B81CBEFE.jpeg
    61CB4CCB-DF6C-48D2-A58E-D657B81CBEFE.jpeg
    107,7 KB · Görüntüleme: 120
  • 7EC35A2B-A805-472D-A6ED-9F0A0BEDD56F.jpeg
    7EC35A2B-A805-472D-A6ED-9F0A0BEDD56F.jpeg
    81,5 KB · Görüntüleme: 127
Kızlar iyi geceler size bir şey danışmak istiyorum. Benim reglim 9unda. Bundan 3-4 gün önce erken gebelik yaptım çıkmadı. 2 gündür test yapıyorum silik çizgi çıkıyor kaset testte. Hatta koyayım testleri. Testlerden biri oncomed. Biri de hepimizin bildiği artimed sahte dediğimiz. Ben de yok ya hamile değilim sahte bunlar diye düşündüm ve eşime erken gebelik aldırdım awox adında bir test. Az önce yaptım. Hepsi mi sahte diye düşünüyorum. Anlamadım gitti yardımcı olur musunuz kızlarım yaa nedir bu
Ama resmen çizgi var erken gebelikte. Bence bebiş var 🙏🏻

Back