• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar çok teşekkür ederim desteğinize 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 en başından beri hep yanımda oldunuz. Sayenizde teselli oldum, bilgi aldım, deneyimlerinizi okudum. İyi ki varsınız. Kızkardeşlik tam da böyle birşey. 💜💜Yaşasın dayanışma. 💪🏼💪🏼 Hepimizin tez zamanda kucakları dolsun.. Nisan'da baharla cıvıl cıvıl çiçeklenelim 🌸🌸 tekrar çok teşekkürler 🙏🏼😊
Yaaa ne demek cansın her zaman hep destek tam destek ben de her şeyi burada sizinle yaşıyor paylaşıyorum inşallah birlikte mutlu haberlere şahit olacağız inanıyorum❤️❤️❤️❤️

Kizlar hayirli sabahlar bugun adet gunum suan henuz bisey gormedim takip edicem kendimi ama yarinida beklerim olmassm gecen ay birgun erken olmustu cnku .sizce varmidir teste koşsam mi hemen diye dusunuyorum 😅kendmi tutucam ikigun once yaptim negatifti

destinesiaa destinesiaa canım erken gebelik gayet net gösteriyor, sağlıkla gelsin kuzun 🤲🤲
İnşallah gerçektir kuzum amin sağolasın hepimize nasip etsin Rabbim
destinesiaa destinesiaa canım çok sevindim tebrikler gayet net 3 taneside belli catlama hangi gundü benim 27 şubat ona göre bende hangi gün yapsam diye bir hesap yapayım
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah vardır benimledir🙏🏼 24 Şubat çatlamaydı. 8-9-10. Gün çıkmadı 11. Gün çok silik çıktı kaset testte. Dün de erken gebelikte çıktı inşallah doğrudur ateşim de yüksek çıktı hoş düşmedi ama

Kızlar iyi geceler size bir şey danışmak istiyorum. Benim reglim 9unda. Bundan 3-4 gün önce erken gebelik yaptım çıkmadı. 2 gündür test yapıyorum silik çizgi çıkıyor kaset testte. Hatta koyayım testleri. Testlerden biri oncomed. Biri de hepimizin bildiği artimed sahte dediğimiz. Ben de yok ya hamile değilim sahte bunlar diye düşündüm ve eşime erken gebelik aldırdım awox adında bir test. Az önce yaptım. Hepsi mi sahte diye düşünüyorum. Anlamadım gitti yardımcı olur musunuz kızlarım yaa nedir bu
Bildiğin var canim hayirli olsun.. hepsi de yaniltacak degil heralde😄

Bende burada olan diğer kızlarımız gibi çocuk düşünüyorum fakat sistit oldum idrar yolu enfeksiyonu ve çok ilerlemiş dedi doktor ilaca başlattı bir hafta kadar kullandım çok iyi gelince bıraktım ve ovulasyon günüme yaklaşınca ilişki oldu eşimle 2 defa şimdide enfeksiyonum yine azitti belime kadar attı ağrı yapıyor ilaca yeniden başladım acaba hamilelik oluşmuş mudur ilaçları da kullanıyorum kendimi yedim bitirdim

Kizlar ben de bir kac gündür predictor ile test yapiyordum hicbirinde bisey cikmamisti. Ovulasyon testiyle falan takip yapmadim ama 22. Gune kadar gun asiri ilişki oldu. Gec ovulasyon ihtimalini dusunerekten sabah da bir test yaptim. Cok belli belirsiz bisey cikti. Kendim görüyorum ama fotoya yansidi mi bilmiyorum. Sizce var midir? Gorebilen var mi acaba

Eklentiler

• 20230308_072512.jpg
    20230308_072512.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 80
Kizlar ben de bir kac gündür predictor ile test yapiyordum hicbirinde bisey cikmamisti. Ovulasyon testiyle falan takip yapmadim ama 22. Gune kadar gun asiri ilişki oldu. Gec ovulasyon ihtimalini dusunerekten sabah da bir test yaptim. Cok belli belirsiz bisey cikti. Kendim görüyorum ama fotoya yansidi mi bilmiyorum. Sizce var midir? Gorebilen var mi acaba
Selam evet belli belirsiz bir çizgi var gibi 😊

Anladım canım hayırlısı olsun olabilir tabi inşallah tutar🙏🏼 benim kafama takılan bişey var aslında belki burdaki kızlar yada sen bilirsin bazı kadınlar buraya yazıyo işte iğne vurdum o ay gebe kalmadım. Sonraki ay iğnesiz hamile kaldım bu iş nasıl oluyor ? İğne etkisi en erken 7 ci günde kayboluyo zaten en geç 10/12 günde negatife dönüyor bilgisi olan yada bu durumu yaşıyan aydınlatabilir mi acaba ya 🥹
İlaç etkisi diğer ay devam edıyor dıyorlar
O Bı tesaduf, iğne ayı hamiş kalmayıp obur ay kndılıgınden kalanlar olmuş.
Tıpkı tam tüp bebek tedavisine gidecekken o ay hamile kalmak gbı
Bnde bu ay Olmassa diğer ay yani ramazanda akışına bırakıp ovu gunlerınde 3 günde 1 ilişki yapıcam (3 kere)
Bu gun aşırı ilişki yordu bnı

Kızlar iyi geceler size bir şey danışmak istiyorum. Benim reglim 9unda. Bundan 3-4 gün önce erken gebelik yaptım çıkmadı. 2 gündür test yapıyorum silik çizgi çıkıyor kaset testte. Hatta koyayım testleri. Testlerden biri oncomed. Biri de hepimizin bildiği artimed sahte dediğimiz. Ben de yok ya hamile değilim sahte bunlar diye düşündüm ve eşime erken gebelik aldırdım awox adında bir test. Az önce yaptım. Hepsi mi sahte diye düşünüyorum. Anlamadım gitti yardımcı olur musunuz kızlarım yaa nedir bu
Yaaa kuzum gayet net var yani 😍😍 hayırlı olsun inşallah 😍😍🌺

Cnm çizgi gözüküyor
Bata kaç gun var
Sabh ilk idrarla mı yaptın
Yarın sabah kaset test yaparsan emin olursun
İnş vardır 🙏

Ben de gördüm kuzum 💃 umarım doğrudur 😍😍

Back