• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar iyi geceler size bir şey danışmak istiyorum. Benim reglim 9unda. Bundan 3-4 gün önce erken gebelik yaptım çıkmadı. 2 gündür test yapıyorum silik çizgi çıkıyor kaset testte. Hatta koyayım testleri. Testlerden biri oncomed. Biri de hepimizin bildiği artimed sahte dediğimiz. Ben de yok ya hamile değilim sahte bunlar diye düşündüm ve eşime erken gebelik aldırdım awox adında bir test. Az önce yaptım. Hepsi mi sahte diye düşünüyorum. Anlamadım gitti yardımcı olur musunuz kızlarım yaa nedir bu
aşşşşkımmmm tebrıkkk ederimmmm , bu kadar test sahte olamaz erken gebelıkte daha net cıkmıs ama muhtemelen bır kac gun gec yumurtlama kan ıcın bır ıkı gun bekle lutfennn :KK200:

Kizlar ben de bir kac gündür predictor ile test yapiyordum hicbirinde bisey cikmamisti. Ovulasyon testiyle falan takip yapmadim ama 22. Gune kadar gun asiri ilişki oldu. Gec ovulasyon ihtimalini dusunerekten sabah da bir test yaptim. Cok belli belirsiz bisey cikti. Kendim görüyorum ama fotoya yansidi mi bilmiyorum. Sizce var midir? Gorebilen var mi acaba
evet kuzum var koyulasma takıp et mutlaka :KK200:

bebekheyecani bebekheyecani çatlamış sonunda yumurta sana uzun gelmıstır bu sefer heps 10-11 de catlayınca ılıskıde denk gelmıs harıka hadı bakalım belkıde gec olması daha hayırlı olmuştur :dua:

Ayy cok mutlu oldum canım.. testi alip işyerine geldim😂😂 evirip cevirip bakiyorum😂.. bu defa da 10 dk sonra gecerli saymayin diyorlar ya öyle mi yaniltiyor diye supheye düşmüştüm. Size yolladigim foto 2 dklik hali. Umarım vardır 😌
Ben olduğuna inanıyorum kuzum. Allahım gönlüne göre hayırlısı ile versin inşallah. Bugün kaçıncı günün, adetine kaç gün var? Günlük koyulaşmasını takip edersin kuzum

Insallah canim ya 🥰dun üzgün üzgün oturuyordum bugün icime bir umut dogdu bakalim☺️ bat cuma günü

İnşallah canım dualarım seninle İnşallah bebegin seninledir markasi ne testin prodictor hassas baya yarinda ondan mi alip yapsan🙏 kutusunu attım

Eklentiler

• 20230307_022746.jpg
    20230307_022746.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 112
Kızlar sonucum çıktı anlayan var mı gebelik yok onu biliyorum sadece

Eklentiler

• 20230308_095145.jpg
    20230308_095145.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 115
Ben olduğuna inanıyorum kuzum. Allahım gönlüne göre hayırlısı ile versin inşallah. Bugün kaçıncı günün, adetine kaç gün var? Günlük koyulaşmasını takip edersin kuzum
Amiin canım hepimize insallah saglikla sihhatle kucağımiza almayi nasip etsin Rabbim🙏 reglin 26. Günü bugun cuma bat

İnşallah canım dualarım seninle İnşallah bebegin seninledir markasi ne testin prodictor hassas baya yarinda ondan mi alip yapsan🙏 kutusunu attım
Benimki de predictor canım.. cok cok silik olmasi düşündürdü beni acaba mi diye ama iste insan her umuda tutunmak istiyor. Belki gec yumurtlamaya denk gelmistir diye yormak istedim hemen☺️

Merhabalar arkadaşlar .
kadınlar günümüz kutlu olsun . Annelik çok özel bir duygu . Allah herkese tattırsın hepimizin emeğini içinde ki sevincini solu çıkartsın inşallah. Sizleri takip ediyorum inşallah hamiş anneler çogalacak :)
benim adet tarihi geldi çattı ama hamile olma olasılığım sıfır :( böbrek taşı ve idrar yolu enfeksiyonu tedavisine başladım mecbur ve bu ay da ertelendi bizim hayaller . ogun antibiyotik kullanırken deneme yapmak istemedim ki idrar yolu enfeksiyonunda hamile kalma olasılığı çok zor . Sizlerden güzel haberler alma umuduyla iyi günler diliyorum .

aşşşşkımmmm tebrıkkk ederimmmm , bu kadar test sahte olamaz erken gebelıkte daha net cıkmıs ama muhtemelen bır kac gun gec yumurtlama kan ıcın bır ıkı gun bekle lutfennn :KK200:
Yaaaa bebeğimmmm çok teşekkür ederim inşallah bebiş benimledir🙏🏼♥️ evet evet hemen vermek istemiyorum biraz beklicem kuzucum evde takip ederim 🥰

Benimki de predictor canım.. cok cok silik olmasi düşündürdü beni acaba mi diye ama iste insan her umuda tutunmak istiyor. Belki gec yumurtlamaya denk gelmistir diye yormak istedim hemen☺️

Canım hep negatif görmüş biri olarak bu testlerde silik kolayına çıkmaz bence var gibi geliyor Allah im inşallah düşüncemiz doğrudur sağlıkla buyuyen bir haşhaş tanen vardır 🙈🧿💜

Back