- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #5.261
Canım bnde bugün seni merak etmiştim hiç bişey yapma kendi gelir değerin düşmüş bnmde geçen ay düşünce başladıKızlar selam.. Ben bugün tekrar kan verdim ve sonuç malesef kimyasal..13.14'ten 1.0'a düşmüş değerim. Bi yaşamadığım bu kalmıştı o da oldu çok şükür İlk kez böyle bir durum yaşıyorum ne yapmam gerekiyor şimdi adet olmak için? Doktor göresim yok şu an cidden. Söktürücü mü kullanmak mantıklı ne bir ağrım var, ne leke, ne kanama.. Nasıl başlayacak adetim? bebekheyecani canım beni silebilirsin.. Bu ay kısmet değilmiş
Sağol canım Sana da geçmiş olsun çok zor ya yıllarca çektim zaten sil baştan trkrar yaşıyorum kaçtım kaçtım yakalandım sonun da yine en güzeli hepsini çekip kurtulmakÇok geçmiş olsun canım, ben de yarın kanal tedavisi ile başlıyorum arkasından cerrahi çekim olacak bir diş için, sonra dolgular var, diş taşı temizleme.... Bir sürü bir şeyler saydı doktor bakalım... Yaşlandığımı hissettim resmen
Cnm kıyaslama yapma Çunku 2 test farklı
Eğer koyulaşma takip edeceksen 2-3 tane aynı marka test al
Cnm gunde 2 kere içiyonKızlar tarlusal kaç gün içilir ya içinde 7 günlük var ama 6 diyen de var doktorun ne dediğini de unuttum
Aşko sen neden ovu yaptın sorması ayıpKızlarrr ben bugun ovü yapim dedim
İğnenin 6. Günü
Bu gce son değerlendircez zaten
Ovü testim silikleşti, ama ne zmn bilinmiyor Çunku 2 gündür test yapmadım en son pikti.
Birde bugun adet sancılarım başladı
Halbukı daha adetime cok var
sevayd Mehrii34 @onbirmayis ve
İğne kullanan yavru kuşlar
Bugün dayanamadım 12.gün yaptım yine moralimin içine ettim
Canım hayırlısı olsun inşallahbende kimyasaldan çekiniyorum kendimi kasıyorum ama ruhuna nefes uflendiyse biz ne yaparsak yapalım doğacak nasibimizde yoksa maalesef diğer aya kalacağız biliyorsun değerim benim de çok düşük kimuasali her ihtimale karşı araştırdım kimyasaldan sonraki aylar rahim kendini hazırlıyormus önümüz ay daha da güzel değerlerle öğren inşallah
Değerin sıfırlanınca adet olursun bence canım. Çok üzüldüm ama hayırlısı olsun bu hamile kalabildiğinin işareti. Kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolay diyorlar inşallah en kısa zamanda bebiş haberini alırsın canım benim
Kızlar çok teşekkür ederim desteğinizeDestina88 canım çok geçmiş olsun, ben de aralıkta yaşamıştım ve normal adet gibi olmuştum. Benim değerim 500 küsürlerden kanama ile düşmüştü. Ağrı falan olmamıştı. Adet sürem kadar olmuştu. Ve yine 14. Gün yumurtlama olmuştu ağrıdan ve akıntım dan anlamıştım. Eşim bile yok artık hormonların değişmedi mi nasıl olur demişti bana inanmamıştım ama diğer adetim de vaktinde geldi. Yani döngüm değişmedi... Ben deprem bölgesindeydim şimdide ailemin yanındayız o yüzden bebek çalışması askıda bizim o yüzden hemen arkasından bebek olur mu kısmının cevabı bende yok inşallah sen bir sonraki aya hamile olursun
bizde kız olursa ben, erkek olursa eşim koyucak, daha ad düşünmedim hiç ama gördükçe aklıma yazıyorum))) Azerin ismini seviyorum Azerin koya bilirim :)Kızlaarr bebiş isimleri düsünen var mı, hadi dogmamıs bebelerimize don bicelim
Adet oldum ben 69 günün sonundadurumu bizimle de paylaşın merak ettim bende
tebrikler canım, bu da iyi bir şey, 2 günden bir mutlaka değerlendir canımAdet oldum ben 69 günün sonunda
Eminim iki güne kalmaz hemen hemen her günü değerlidir emtebrikler canım, bu da iyi bir şey, 2 günden bir mutlaka değerlendir canım
vurduğun gol olsunnnEminim iki güne kalmaz hemen hemen her günü değerlidir em
bizde kız olursa ben, erkek olursa eşim koyucak, daha ad düşünmedim hiç ama gördükçe aklıma yazıyorum))) Azerin ismini seviyorum Azerin koya bilirim :)
ben türkçe harifler olsuun istemiyorum, Amerikaya falan gitmeyi düşünüyoruz, ya da gelicekte yurtdışında okumak yaşamak isterse zorlanacağı isim olmasın, ama türk isim olsun karışık bir şey))) bak bu kadının ismi de AzerinAzerin hoşmuşben de kız olursa gökçe istiyordum ama ismin karakteristik özelliklerine bakınca vazgectim, genelde begendigim isimlern özelliklerine bakınca elemek zorunda kalıyorum cünkü karakteri etkiledigine cok inanıyorum
Evet cnm bılıyorum hepsını amaAşko sen neden ovu yaptın sorması ayıp? İğne yapıldığı zaman bu testler yanıltıyor HCG hormonu var Gebelik testi yapsan bile çift çizgi çıkar ovulasyonda da Klomen yada Femara kullandığında Gönül Rahatlığıyla yapabilirsin Ovu test. Ama iğne de malesef yanlış sonuç çıkartıyor. İğneden 36 saat sonra çatlama oluyor zaten
Kız olursa ismimiz mercan olcak inşallahKızlaarr bebiş isimleri düsünen var mı, hadi dogmamıs bebelerimize don bicelim
Canım. O çoktan çatlamıştır zaten ama gebelik testiyle de takip edebilirsin ben yapmıştım geçen ay öyle 7gün silik 10 gün tamamen negatif di az önce yaptım yine iğnemin 12. Günü negatif moralım alt üst olduEvet cnm bılıyorum hepsını ama
Acaba iğne etkisi azalmış mı acaba silik çıkarmı, yumurtlama olmuşmu dıye yaptım
İnşallah çatlamştr yumoşlar
Bu gce ilişki son
Sonra beklemeye geçicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?