💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Canım bnde bugün seni merak etmiştim hiç bişey yapma kendi gelir değerin düşmüş bnmde geçen ay düşünce başladı

Sağol canım Sana da geçmiş olsun çok zor ya yıllarca çektim zaten sil baştan trkrar yaşıyorum kaçtım kaçtım yakalandım sonun da yine en güzeli hepsini çekip kurtulmak yaşlılar gibi koca takma dişlerle dolaşçam en sonunda

Kızlar tarlusal kaç gün içilir ya içinde 7 günlük var ama 6 diyen de var doktorun ne dediğini de unuttum

Aşko sen neden ovu yaptın sorması ayıp? İğne yapıldığı zaman bu testler yanıltıyor HCG hormonu var Gebelik testi yapsan bile çift çizgi çıkar ovulasyonda da Klomen yada Femara kullandığında Gönül Rahatlığıyla yapabilirsin Ovu test. Ama iğne de malesef yanlış sonuç çıkartıyor. İğneden 36 saat sonra çatlama oluyor zaten

Kızlar çok teşekkür ederim desteğinize en başından beri hep yanımda oldunuz. Sayenizde teselli oldum, bilgi aldım, deneyimlerinizi okudum. İyi ki varsınız. Kızkardeşlik tam da böyle birşey. Yaşasın dayanışma. Hepimizin tez zamanda kucakları dolsun.. Nisan'da baharla cıvıl cıvıl çiçeklenelim tekrar çok teşekkürler

bizde kız olursa ben, erkek olursa eşim koyucak, daha ad düşünmedim hiç ama gördükçe aklıma yazıyorum))) Azerin ismini seviyorum Azerin koya bilirim :)

Azerin hoşmuş ben de kız olursa gökçe istiyordum ama ismin karakteristik özelliklerine bakınca vazgectim, genelde begendigim isimlern özelliklerine bakınca elemek zorunda kalıyorum cünkü karakteri etkiledigine cok inanıyorum

ben türkçe harifler olsuun istemiyorum, Amerikaya falan gitmeyi düşünüyoruz, ya da gelicekte yurtdışında okumak yaşamak isterse zorlanacağı isim olmasın, ama türk isim olsun karışık bir şey))) bak bu kadının ismi de Azerin

Evet cnm bılıyorum hepsını ama
Acaba iğne etkisi azalmış mı acaba silik çıkarmı, yumurtlama olmuşmu dıye yaptım

İnşallah çatlamştr yumoşlar
Bu gce ilişki son
Sonra beklemeye geçicem

Evet cnm bılıyorum hepsını ama
Acaba iğne etkisi azalmış mı acaba silik çıkarmı, yumurtlama olmuşmu dıye yaptım

İnşallah çatlamştr yumoşlar
Bu gce ilişki son
Sonra beklemeye geçicem
Canım. O çoktan çatlamıştır zaten ama gebelik testiyle de takip edebilirsin ben yapmıştım geçen ay öyle 7gün silik 10 gün tamamen negatif di az önce yaptım yine iğnemin 12. Günü negatif moralım alt üst oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…